Funduk 29 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobro dosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Avgust 3, 2007 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Martine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 3, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvičkar 0 Napisano Octobar 11, 2007 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene...Ispričavam se što se nisam tako dugo javio ali puknula mi internet veza... > >:(Hvala svima što ste me primili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene...Ispričavam se što se nisam tako dugo javio ali puknula mi internet veza... > >:(Hvala svima što ste me primili... Opraštamo...ali uz kanister CVIČEKA ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvičkar 0 Napisano Octobar 12, 2007 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema,ako dođeš na winter party u Brčko dobit češ...Sad sam član MK BRATJE CVIČKA(Bračo cvičeka)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nema problema,ako dođeš na winter party u Brčko dobit češ...Sad sam član MK BRATJE CVIČKA(Bračo cvičeka)... Naravno da ću biti u Brčkom. Mene za cviček vežu veoma lijepe uspomene. Uh..nisam ga dugo pio. Ponesi bar dva-tri litra SAMO za mene...ne pitam pošto je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Octobar 13, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukota 0 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Lep pozdrav tudi iz Sapca, fant ! Ali se kaj zanimivega dogaja tukaj, na soncni strani Alp ? Slovenscina mi je malce zarjavela, upam- ne prevec...Ampak, dva kolesa sta pa dva kolesa povsod! Univerzalna matematika ! DOBRODOSAO TI NAMA ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvičkar 0 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ide ti perfektno...Ako dođeš koji put u SLO,samo nazovi,imaš tamo moj broj gdje su adrese... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukota 0 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj na to....takodje vazi uzvratni poziv, kad god ti volja! Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Dobro doshao! Welcome! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 22, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan dobro jutro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...