Šarba 1048 Napisano Jul 20, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Cizme su glanc nove! Narucene iz louisa i kostale su me 240e... Ja ih prodajem za 200e Broj 11 060/5997744 Ajmo endurasi, ukoliko zelite nove i kvalitetne cizme javite se Zakljucavam temu da ne bi bilo pametnih komentara 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 21, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zovu ljudi, pitaju pa reko i da napisem... 11 je 45.5 Ja nosim izmedju 44.5 i 45.5 i taman su mi cizme Sve zavisi da li su patike, cipele ili cizme... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AgaAganlija 71 Napisano Jul 22, 2011 Pharmaceutical Industry, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan E moj Sarbane......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ti si legenda, majke mi! Otvori radnju "Prodaja nove opreme i motorcikala po bagatela ceni"! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 23, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo mnogo ili svi imaju cizme Da napomenem da sam ih platio 240e i da nisam izasao iz kuce sa njima uopste. Dakle mogu slobodno da kazem da su glanc nove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 26, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Zamene me ne zanimaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 26, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video sa drugarom da su spustili cenu cizama na 189e nazalost :'( Iskreno nisam video... I sto je najgore nisu ni ostavili cenu koja je bila NOVA CENA 170E I FIXNA JE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, skoro pa poklonjene :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...