Stojke 1 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za drugara koji nema internet i ne koristi forum. Na prodaju Piaggio Liberty 125, 2000 god, dobro ocuvan motor, ne trosi ulje, lepo ide, oko 30 000 km, kod mene je 4 godine, na mene se vodi. Ako sam nesto izostavio, pitajte me putem PP ili na broj 060/320-98-99. Odgovara mi zamena za nesto jeftinije, ponudite sta imate i koliko cenite ili za Suzuki Burgman AN 400 uz moju doplatu. Cena za kes je 600e, a za zamenu cemo se dogovoriti. Dule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Aj nek bude 550e, ali fiksno, moze i zamena za Suzuki GS 500, Burgman, Kawasaki GPZ 500, Honda CB 450s... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jul 23, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Predlozite sta nudite u zamenu, drugu hitno potreban jaci motor! Japanac, do 500ccm (ne preko), doplate do 700-800 eura maksimalno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...