Jump to content

Moto Zajednica

honda vfr 800 i vtr sp1

Recommended Posts

• Zainteresovan, 788 postova

ova od 250 kubika je znala da popije i do 20 litara mesavine.

E ovde si se ukakio i to debelo  :( ,20 litara mesavine? Samo sto nam nisi otkrio na koliko km? Na 100 nema je*ene sanse, ni posle naj ostrije voznje nije mi pila vise od 11 l benzina na 100km + 1l ulja na 500-600 km, sto mu dodje plafon 13 l mesavine na 100km, ali to je bilo pun gas i nista drugo. Ne znam koliko da su ti carbovi bili rastelovani pa ne bi toliko trosio.

Izvinjavam se za off.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 229 postova

ova od 250 kubika je znala da popije i do 20 litara mesavine.

E ovde si se ukakio i to debelo  :( ,20 litara mesavine? Samo sto nam nisi otkrio na koliko km? Na 100 nema je*ene sanse, ni posle naj ostrije voznje nije mi pila vise od 11 l benzina na 100km + 1l ulja na 500-600 km, sto mu dodje plafon 13 l mesavine na 100km, ali to je bilo pun gas i nista drugo. Ne znam koliko da su ti carbovi bili rastelovani pa ne bi toliko trosio.

Izvinjavam se za off.

Ne znam sta da ti kazem,ali meni je toliko trosio na 100 km,divljao sam stalno sa njom,i znao sam da nesto nije tu u redu.Kad sam se jednom oterao u servis,ostavio sam ga par dana.Menjao sam ceo cilindar jedan jer mi je pukao iglicasti lezaj,bar su mi tako rekli da je to.Ceo cilindar bio isecen.I posle toga je poceo da tosi kao lud.Dobro si mi rekao,ja mislio da sve tako trose rs 250.Ko zna sta su mi uradili u servisu.

Dobar ti ''pedigre''...  Još uvek je pitanje šta ti u stvari hoćeš od svog motora, tj. za ŠTA ti motor treba? Grad, posao, vikend vožnjice, svaki dan ceo dan na motoru, triput godišnje do mora, Grčke... Do kafića i nazad... Grupiši se. ;)

Ja obozavam motore i volim sto cesce i sto vise da se vozim.To mi je zabavno.Nisam neka lozana i ne idem od kafica do kafica i tako to.Treba mi motor za voznju svaki dan i da je koliko toliko udoban za mene kao i za suvozaca i da je pozdan.Treba i da ima sportske afinitete ali ne u smislu da mi treba za trke.Zivim u prigradskom naselju i skoro svaki dan idem do grada da bi odradio ono sto moram i dnevno prelazim oko 100 km.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Hmmm, koliko udoban, a koliko za sportske afinitete??? Da ne lupam gluposti, mislim da bi ti jedan CBR600F bio naj naj... Velika kilometraža ište malu potrošnju,a koliko znam najviše adrenalina za najmanje para (goriva) daju 600-tke u injection varijantama, pa koliko ti dugačak novčanik, toliko se protegni u godištu motora...

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

VFR 800 ti je udobniji od pomenute CRB-ke ali vise trosi... sad moras da odaberes izmedju 2 zla  ;D da sam na tvom mjestu definitivno bih VFR uzeo jer je udobniji i za jedno i za oboje na motoru. cini mi se da je agregat isto pouzdaniji ali i registracija ti je skuplja... jbg junace, moras se odlucit i kompromis napravit

Ipak cu da jurim VFR800.Nekako mislim da mi vise odgovara.A registracija mi nije problem.Bolje dati pare za to.Ionako bih tih 50 vise popio negde ili sta vec.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja