djura 28 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan proveo veceras malo vremena sa ovim nekim tipom....kazu da zna svasta za motorom... Posle me i uverio. Nema sta...Pfeiffer zna znanje. Sutra mozete na Obilicevom vencu da ga videte uzivo. Pocetak u 19h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jebiga brate, marfijev zakon je uvek tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Još da nađem taj Obilićev venac i eto me. Dete sa sela šta ćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nacicemo valjda pobratime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad izadjete na zeleznickoj stanici, samo uzbrdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KARPINSKI 0 Napisano Jul 26, 2007 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim da vas informisem da jos jedan Svetski sampion dolazi u Beograd! Ovaj najbolji svetski stunt ride moto vozac - je u gradu! Christian Pfeiffer kao promoter EYOFa je u Studentskom gradu, 26.07.07. u 20h imao svoj show. Od njega ocekujemo jos jedan show 27.07.07. u centru grada…trg republike kod konja u 19h!!! nemojte kasniti jer ce se sve zavrsiti u roku od 20 minuta jer je show bez ikakve dozvole!!! Vise slika o njemu na www.x3mgym.com/forum i na www.christianpfeiffer.com Ko propusti njegov show...plakace verujte mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 27, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan kad izadjete na zeleznickoj stanici, samo uzbrdo ;D Ako nadješ veću kriglu piva od one u skadarliji, slobodno reci gde je, ČASTIM ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 27, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sto neko ranije nije ovo javio? Juce sam mogao da dodjem! Ajde neko sa kamerom da snimi ovaj danasnji pa da podeli sa nama... dobice 5 bambija od mene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg!!! Ja kuci bolestan, da ste jevili bar malo ranije... Sad mi jako KRIVOOOOO sto ga necu gledati uzivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Jul 27, 2007 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos neko da potvrdi ovu informaciju za veceras? Ili neko ko je pristan bio juce? Neka slika ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Jul 27, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh u novinama i nisam mogao da verujem!! Stvarno je dosao u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce gledam ovu temu i isto ne verujem :o :o http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=9345.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Jul 27, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, a da napravis intervju sa Krisom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 27, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, čekaj... ŠTA uživo???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Đuro,jel' to u pozadini Studentski grad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 27, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A ja na moru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 27, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A ja na moru Daj molim te,pa ne mogu Cehinje,Ruskinje,... a i Christian Pfeiffer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 27, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za sve drugare koji nisu bili ili nisu znali !!! Chris Pfeiffer malo pravio haos u bgd-u ! illegal ! ;D ;D ;D Hitman snima ! Chris nesto objasnjava Hitmanu ! (trebace mu svako iskustvo za Teheran ! ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stunt je bio do ja*a... a na ovim fotkama izgleda duplo bolje! Svaka cast! Ja sam snimao kamerom, pa valjda za vikend uploadujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam ni pola od M (od reci motorista) za ovog coveka. Nemam reci........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovoga smo ga odveli na nase destinacije na Uscu , tamo je tek bio nevidjen sou.Izmedju ostalog nas petorica smo legli na put, a on nas je preskocio motorom.Trajalo je to sve bogami lepih nepunih 3 sata.Svaka mu cast, ponasao se kao da je odrastao sa nama.Pravi je lik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan ako neko zna koji je ovo BMW sto je vozio neka pise ovde a ja mislim da je BMW F800ST ali nisam siguran???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Đuro,jel' to u pozadini Studentski grad? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 27, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Na trgu je bilo odlicno ali je posle bilo i NASTAVKA ;D.... ekipa je zatvorila pravac na Uscu, paralelan sa Brankovim mostom pa nas je g-din Christian pocastio predstavom za pamcenje. Vrhunac je bio kada je preskocio motorom 5 momaka koji su lezali jedan pored drugoga na asfaltu :o. Jednom recju LOODILO ;D....pravi domaci zadatak za srpske streetfightere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Na trgu je bilo odlicno ali je posle bilo i NASTAVKA ;D.... ekipa je zatvorila pravac na Uscu, paralelan sa Brankovim mostom pa nas je g-din Christian pocastio predstavom za pamcenje. Vrhunac je bio kada je preskocio motorom 5 momaka koji su lezali jedan pored drugoga na asfaltu :o. Jednom recju LOODILO ;D....pravi domaci zadatak za srpske streetfightere Bio sam jedan od tih 5 momaka, nasta sam vrlo ponosan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...