-Viper- 547 Napisano Septembar 2, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Bolji do njega je Fuji finepix s6500fd ja sam imao taj, sad mi krivo sto sam ga prodao u klasi prosumer aparata je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aaa pa taj i dan danas vredi 150 jevreja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 3, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan da mnogo je 150e za taj aparat bolje kupiti 2500hd nov za 180e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoces prosumer? Mozda onda HS10? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 4, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan joj skup hs 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste skup ali kupis ga i imas aparat i ne menjas ga neko vreme,sto si prodao s5600? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 8, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan dobru kintu mi ponudili 110e i ode oma sad cu skupim koju kintu i da uzmem nešto ozbiljnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...