nenad_dj 305 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Menjao bih R1 2005. za Kawasaki z750 ili 1000, Yamaha fz1. Motor je presao 31.500, servisiran pre 800 km (odrzavan u servisu kod Lovre), gume BT 16 presle oko 1.500 km, lanac redovno odrzavan na 500 km, pre dva dana stavljen nov akumulator, registrovan do aprila 2012. god, integrisani migavci u prednji i zadnji far, sve ostalo u fabrickom stanju. Ja sam vlasnik, posedujem tri kljuca, svi papiri. Motor kupljen nov u Sloveniji. Nije nikada padano, nije dizan na prednji i zadnji tocak. Garaziran, uvek dizan na zadnji stender. Motor vozim samo vikendom i to je glavni razlog zamene/prodaje, uzeleo sam se svakodnevne voznje po gradu (Beograd), a to sa R-om nije bas lako. Cena motora je 5.800 eur ali mi prodaja nije imperativ. tel: 063 257 557 Najljubaznije Vas molim da ponude budu shodno navedenim zeljama i kvalitetu mog motora. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 15, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Doooobar!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan da li je motor kupljen prosle god. u Rumi? ako je to taj motor a mislim da jeste mogu da kazem da je motor fabrika,ja sam hteo da dam r6 za nju ali je otisla meni ispred nosa,motor znaci perfect Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar, nego sta:) To je taj iz Rume, vozio ga Misar, covek je "apotekar" za motore...ja sam malo "gori" od njega:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 15, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kit i prepravi motor u naked pa se vozi ko gospodin chovek po gradu. Ovo je greota da prodash. Ako te mrzi ja cu moju sedmicu da prepravim pa da se menjamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi kit i prepravi motor u naked pa se vozi ko gospodin chovek po gradu. Ovo je greota da prodash. Ako te mrzi ja cu moju sedmicu da prepravim pa da se menjamo Potpuno si u pravu...ideja je bila da ovaj drzim u garazi i peglam ga za dusu, a da kupim neki za grad, ali se situacija malo promenila ako nadjem dobru Kawu ili fz1 i njih cu da peglam, ali i da vozim do pijace:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 16, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor....ali,31.500km, 2005g, 5800 Eu...prejako!!! Ako voziš samo vikendom, pa gde ubi 32000 km...???? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Jul 16, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor....ali,31.500km, 2005g, 5800 Eu...prejako!!! Ako voziš samo vikendom, pa gde ubi 32000 km...???? Pa mogao sam da "skinem" na 10, 15.000 ... mozda bi onda izgledalo primamljivije i logicnije Sto se predjenih kilometara tice, matematika je veoma prosta: 32.000, 6 godina i operacijom deljenja dolazimo do oko 5.000 godisnje sto je neki prosek za motore, slozisec se. Kako toliko samo vikendom - ovo je veoma brz i mocan motor pa onaj ko zna da vozi lako moze da iz Beograda skokne na jutarnju kafu do Golupca, ode kod Dragise u Cacak na pecenje ili malo zagreje gume do Arandjelvca i nazad. Sezona ima oko 20 voznih vikenda, vikend dva dana.... eto:) Mozda je pravo pitanje kako motor star 6 godina predje 15.000 km?! Cena nije fiksna, a nije ni imperativ...nadji mi z 750 2008. ili fz1 i napravili smo posao bez ikakvih para...to sam i naveo u oglasu. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jul 16, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor....ali,31.500km, 2005g, 5800 Eu...prejako!!! Ako voziš samo vikendom, pa gde ubi 32000 km...???? Pa mogao sam da "skinem" na 10, 15.000 ... mozda bi onda izgledalo primamljivije i logicnije Sto se predjenih kilometara tice, matematika je veoma prosta: 32.000, 6 godina i operacijom deljenja dolazimo do oko 5.000 godisnje sto je neki prosek za motore, slozisec se. Kako toliko samo vikendom - ovo je veoma brz i mocan motor pa onaj ko zna da vozi lako moze da iz Beograda skokne na jutarnju kafu do Golupca, ode kod Dragise u Cacak na pecenje ili malo zagreje gume do Arandjelvca i nazad. Sezona ima oko 20 voznih vikenda, vikend dva dana.... eto:) Mozda je pravo pitanje kako motor star 6 godina predje 15.000 km?! Cena nije fiksna, a nije ni imperativ...nadji mi z 750 2008. ili fz1 i napravili smo posao bez ikakvih para...to sam i naveo u oglasu. Motor je ludilo,a predjeni kilometri to sto si rekao prosto i jednostavno 5000 godisnje najmanje ,moze samo vise... A evo jednog pitanj za sve vas evo slike od R1 2006 god iz svajcarske je inace i sta mislite koliko je presla vozi se skoro svaki dan, evo i slike od R1 ( izvni druze na off temi ) a i iskreno cena nije nimalo jaka, kada je dobar motor upitanju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Jul 16, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan "A evo jednog pitanj za sve vas evo slike od R1 2006 god iz svajcarske je inace i sta mislite koliko je presla vozi se skoro svaki dan, evo i slike od R1 ( izvni druze na off temi ) a i iskreno cena nije nimalo jaka, kada je dobar motor upitanju... " Ako je redovno odrzavan, na 5.000, ako su servisi radjeni sa originalnim delovima, ako su majstori bili strucni i konacno, ako si pravi biker i volis svoju masinu, nije ni bitno koliko je presao! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jul 17, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan To si upravu ,nego vidis da pitaju kako je tvoj presao 31,500km.. A ovaj inace je presao negde oko 130,000 km pa ti vidi,redovno odrzavana redovno sve menjano i covek naravno bajker i voli motore.. Izvini jos jednom na off temi... Srecno na prodaji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57340-kawasaki-z750/ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57340-kawasaki-z750/ Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan To si upravu ,nego vidis da pitaju kako je tvoj presao 31,500km.. A ovaj inace je presao negde oko 130,000 km pa ti vidi,redovno odrzavana redovno sve menjano i covek naravno bajker i voli motore.. Izvini jos jednom na off temi... Srecno na prodaji Sudeci po nalepnicama i zemljama koje je obisao, mislio sam i vise od 130.000. Hvala, pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 28, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čujem odustaješ od zamene za Z750? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denisr6 3 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/67642-yamaha-yzf-r6/page__p__1104534#entry1104534 jeste da ti se ne uklapa u prvobitni plan za zamenu, ali rekoh da probam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Čujem odustaješ od zamene za Z750? Pa ne bas, ali bi trebalo da bude bas dobar ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Avgust 19, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da predlozim jedan motor za grad, raspitaj se , tesko da ima ista bolje za grad od ovoga http://www.mojauto.rs/polovni-motori/772655_Husqvarna_SM-610_2009_god Nemoj da te zavara ono 53 ks pa da pomislis da je to nesto nejako. Probaj i odusevices se uopste takvom tipu motora, pa onda biraj, ima nekoliko dobrih KTM-ova i Husqvarni u oglasima. Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala na savetu....vec intenzivno razmisljam na tu temu, narocito KTM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Avgust 21, 2011 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Z je Zakon!!! Samo Z!!! I jedino Z!!! Šone ne odustajod Z-ea 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...