Jump to content

Moto Zajednica

Stebel Nautilus Compact Motorcycle Air Horn

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: KtM

Da li neko zna ko od ljudi sa foruma donosi ove kompaktne vazdusne sirene za motore? Ja bih hteo da narucim jednu za sebe :takoje: Cuo sam da italijani ne prodaju, odnosno ne salju sirene osim ako mi oni ne ugrade :stabre: Glupost nevidjena... Tako da molim za pomoc... Iskljucivo me zanima ova sirena tako da...

Hvala

post-17608-0-34469700-1310725579_thumb.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Ja sam je narucio kod ovih: http://www.aerostich.com/a-to-b-utilities/for-the-bike/horns

Ako nemas kombinaciju da ti neko tvoj donese, onda kontaktiraj @funduk-a sa foruma, on je nesto "pricao" da moze da donese. Takodje mozes i da se prijavis kod njih (www.aerostich.com) da ti salju katalog.

Pozz

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Ja narucio, dobio, namontirao, probao, razocarao se, i prodao u roku od par dana. Stebel vazdusne sirene jesu SUPER, ali one za jahte i za kamione. Ove za motocikle su dosta piskavijeg zvuka, a jacina im je za nijansu slabija od onih Austrijskih, crvenih "puzeva", koje se prodaju u paru za 4X nizu cenu.

Stebel DOWN, Crveni puzevi za 1300 Dindzi UP!!! :zdravo:

Ja narucio, dobio, namontirao, probao, razocarao se, i prodao u roku od par dana. Stebel vazdusne sirene jesu SUPER, ali one za jahte i za kamione. Ove za motocikle su dosta piskavijeg zvuka, a jacina im je za nijansu slabija od onih Austrijskih, crvenih "puzeva", koje se prodaju u paru za 4X nizu cenu.

Jesi li narucio onog Kineza, sto sam ja postavio link?

@lord

Znam, naravno! Original sam nasao u slobodnoj prodaji samo u Americi i rodio sam mecku dok sam je dobio.

@lord_oblivion

Znam, naravno! Original sam nasao u slobodnoj prodaji samo u Americi i rodio sam mecku dok sam je dobio.

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

@lord_oblivion

Ne, nije bio Kinez. Narucio sam je i dobio od sestre, koja je "preko bare" vec godinama, i koja je nasla, narucila i dobila od zvanicnog distributera za Stebel. Znaci direktno iz USA, iz prve ruke. A onda sam, nakon prodaje Stebelki, kupio u prodavnici auto-delova neke Austrijske crvene puzice-hornice, u paru LOW i HIGH, sa sve kablovima, relejem, nosacima i buksnama, i realno daju glasniji i nesto dublji zvuk od Stebelki. Kasno sam uklikerio da nisam trebao naruciti STEBEL NAUTILUS MOTORCYCLES AIR HORN, vec neki model koji nema oznaku MORORCYCLES. Te druge, bez predznaka MOTORCYCLES, za istu cifru daju dublji zvuk, a verovatno je i br decibela nesto veci. Ali sam zbog zezanja oko ponovnog narucivanja i dostave odustao od tih Americkih... :zvizduk:

PS. Evo i oglasa kada sam je ovde prodavao i prodao:

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58729-stebel-vazd-sirena/page__p__997260__fromsearch__1#entry997260

POZZZ!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja