Milanezi 2641 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko iskustva sa ovom kacigom.najvise me zanima dihtovanje vizira tj. da li pusta vazduh.svaki komentar je dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2641 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan posto izgleda niko nema iskustva sa ovom kacigom,napisacu ja par stvari u vezi nje,buduci da sam je dobio pre 5 dana i da sam za vikend isao na zlatibor sa njom.kaciga je vrlo lagana,moja je m velicina i mislim da je teska oko 1000gr.Njene lakoca je prvo sto covek primeti i bukvalno kao da je nemas na glavi,vizir je malo zatamnjen i dobro dihtuje za razliku od prethodne boss 525(uvex) koju sam nosio.vrlo lako se navlaci na glavu i prilicno je udobna,mada su sundjeri tanji nego na 525,zato mi je i trebala broj manja od nje.kao manu bih naveo buku preko 130km/h.nadam se da sam nekom pomogao u slucaju odabira iste.sada je na snizenju u louisu i kosta 200e (bila oko 480) i mislim da je dobra kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...