zlig0r 2003 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hocju da naruchim ovih iz Luisa PROBIKER BLACKNESS REFLEX-VEST. ali nisam siguran za velichinu. sve moto jakne, duxevi, majice su mi L velicina. 186cm sam i iymedju 86 i 90kg, kako kad na sajtu za prsluk nema one dimenzije pa da mogu da premerim...i sad je opet problem, jer ga u principu kupujem sad za ovo toplo vreme, pa da ga obuchem samo na maicu, ali svakako hocju da mogu kad zaladi da ga obuchem preko jakne. pa sad nisam pametan, da li da uzmem L ili XL...ima li iko ovaj prsluk? vidim da sa strane ima ove chichak trake pa moze da se minca, ali ne znam da li ako uzmem L, da li chu mocji da nashpanujem dovoljno te chichak trake da mogu da ga obuchem preko jakne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 14, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuješ istu veličinu kao i jaknu. Proizvođač je predvideo da prsluk ide preko jakne, tako da će veličina sigurno biti OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2003 Napisano Jul 14, 2011 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan hvala, sutra naruchujem L! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 14, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Taj prsluk ima i podešavanje širine, koliko vidim: Comfort/features:Width adjustment via hook-and-loop side closures Robu iz Louisa možeš i da zameniš ako ne odgovara, samo nemoj da skidaš etikete i baciš ambalažu ili račun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...