miob 25 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pančevci, Da li neko može da mi preporuči auto školu u vašem gradu? Treba mi škola koja ima svoj motor (ispravan) i dobrog instruktora za "A" kategoriju. Unapred se zahvaljujem svima koji će se uzdržati od dobronamernih saveta "pozajmi motor od nekoga" i "šta će ti škola, uzmi L i vozi", pošto nikad nisam vozio motor (trenutno vozim skuter) i ZAISTA želim da me neko nauči da vozim. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Jul 13, 2011 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan auto škola "FAR" dobar instruktor i "petnaja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja preporuka nije u PA ali ti si u BG pa ti izađe na isto kao meni: evo kontakti AŠ Rak u Novoj Pazovi : 022/323-701 od 11h do 20h ali možda budu i ranije tamo ali i kasnije jer je porodična firma i svi su uključeni, za motor instruktor je Bojan 063/ 193-5731; a motorče je metalik zeleni Pjađo Liberty 125cc Automatic Cifre su sledeće (bile u septembru 2010): 1. kompletna obuka kod njih (40 časova) + polaganje testova i ispita sve u jednom danu = 18000 din + lekarski 2500 din (može na rate) dakle ukupno = 20500 din 2. par časova kod njih + polaganje testova i ispita sve u jednom danu = 7000 din + L tablice u Ljermontovoj 7000 din + ovlašćenje u sudu/opštini za motor ( ako nemaš svoj) oko 1000 din + lekarski 2500 din ; dakle ukupno = 17500 din Opcija jedan je duža (oko mesec dana) i skuplja ali mi se čini da je sigurnija jer više naučiš, opcija dva je brža, jeftinija, ali možda bude na kraju zeznutije ... ja sam odabrao opciju 1 jer nisam imao koga da iscimam za ovlašćenje za motor, a i nikad nisam pre vozio motor pa sam smatrao da mi je neophodno više vežbe ... ovo stavljam jer me više ljudi kontaktiralo na PP da traže kontakt - valjda ih mrzi da okreću sve strane od početaka teme ... Pozz svima i srećno E sad ona tvoja priča da oćeš da naučiš da voziš u Auto školi to baš i ne pije vodu jer praksa je jedno, a polaganje drugo... U ovoj AŠ RAK naučiće te da prođeš ispit, ali vožnu nećeš naučiti jer se obuka vrši na skuteru Liberty u malom mestu dok haos po bG traži nešto drugo, ako oćeš nešto sa menjačem traži po BG... ima par na NBG i sa foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je,ako zelis da naucis da vozis, da zaobidjes Pazovu i Banovce. E sada, koliko ces nauciti da vozis zavisi i od tebe samog, ne samo od instruktora. I budi dosadan, pitaj instruktore sve sto te zanima. Ako zelis da polozis,iz prve najverovatnije, onda kod njih (Pazova,Banovci...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 13, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Auto skola Favorit u Pancevu, imaju YBR 125 za obuku i polaganje, svaka preporuka za instruktora Zorana. Da ne reklamiram, ako te zanima kontakt, posalji PP, ili ako adminima ne smeta, stavicu telefon ili adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan U Pančevu "Aruna". Vlasnik (Rada) je zagriženi bajker, nekada je vozio trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miob 25 Napisano Jul 14, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na detaljnim informacijama. Znam za skolu u Pazovi, mnogi je preporucuju, ali mi "lokacijski" ne odgovara posto sam trenutno na privremenom radu u Pancevu - 6 dana u nedelji prelazim relaciju BG-PA na skuteru 50cc. Na delu puta gde je ogranicenje 60 (sto je i max brzina moje azdaje - niz vetar) hvata me crveno kod svakog semafora, a na delu tzv. autoputa ka Rafineriji kamioni cepaju 80 (i vise, kad nema murije), pa se osecam kao pokretna meta. Od auto skole i instruktora ne ocekujem cudo, samo da savladam tehniku voznje motora sa menjacem. Iskustvo u gradskoj voznji mi ne nedostaje - 30 godina automobilom po BG, poslednje 4 godine i na skuteru. Od prosle jeseni vise ne spadam u kategoriju "onih koji ce tek da padnu sa motora", svestan sam rizika voznje na 2 tocka kroz gradsku ludnicu. Nazvacu par auto-skola koje ste mi preporucili da vidim kakvi su im uslovi za obuku. Postovani Pancevci, ako uskoro na vasim ulicama vidite motoristu sa "L", budite tolerantni prema njemu, to je vas buduci kolega bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan pančevci tolerantni Srećno kolega i nadam se da ćeš uskoro imati upisane sve nove A kategorije u plastici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Jul 15, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan U Pančevu "Aruna". Vlasnik (Rada) je zagriženi bajker, nekada je vozio trke. Bolje je napisati Rade Aruna. Muško je.Ovako ispade kao Rada Manojlović 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Jul 15, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan U Pančevu "Aruna". Vlasnik (Rada) je zagriženi bajker, nekada je vozio trke. Bolje je napisati Rade Aruna. Muško je.Ovako ispade kao Rada Manojlović Lale kažu-RadA. Ali nema veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miob 25 Napisano Jul 15, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pančevci tokerantni Srećno kolega i nadam se da ćeš uskoro imati upisane sve nove A kategorije u plastici Hvala na lepim zeljama. A sto se tice Pancevaca za volanom, nemam losa iskustva sa njima .... u Pancevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan mungos, on 15 July 2011 - 07:59 AM, said: Djordje.Rad, on 14 July 2011 - 00:47 AM, said: U Pančevu "Aruna". Vlasnik (Rada) je zagriženi bajker, nekada je vozio trke. Bolje je napisati Rade Aruna. Muško je.Ovako ispade kao Rada Manojlović Lale kažu-RadA. Ali nema veze. Baš tako, Lale kažu Rada (pravo ime Radoslav, među bajkerima poznat i kao Tata Rada). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Jul 17, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan cuveni Putnik u pancevu, tesko ce te instruktori nauciti da vozis za to nadji nekog kolegu bajkera a ostalo je najbitnije sto bezbolnije zavrsiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Avgust 23, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi u obzir da ukoliko koristis L tablicu, ona je vazeca samo na teritoriji registarskog podrucja gde ti je ista izdata...tj, ako je uzmes u Beogradu, smes da je koristis samo u Beogradu jer se tu i obucavas. Ukoliko sa tom tablicom odes u Pancevo, nacinio si saobracajni prekrsaj upravljanja motornim vozilom bez kategorije sto u prevodu znaci da kazna moze da te kosta vise nego kategorija. Opet, s druge strane, odgovorno tvrdim da 90% policajaca nije upoznato sa ovim, ali cuvaj se saobracajaca koji drze regionalone puteve na prilazu Beogradu, npr. Pancevacki put, Zrenjaninski put, Novosadski put, Auto put, Obrenovacki put, Smederevski put itd. Ostali jos uvek imaju problema oko tumacenja novih saobracajnih dozvola .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šanke 92 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Auto skola Favorit u Pancevu, imaju YBR 125 za obuku i polaganje, svaka preporuka za instruktora Zorana. Da ne reklamiram, ako te zanima kontakt, posalji PP, ili ako adminima ne smeta, stavicu telefon ili adresu. Miobče, požuri sa polaganjem jer sam ja onaj pobesneli mikserdžija na starčevačkom putu! Uzgred i ja sam skoro polagao u "Favoritu" imaju od mene sve pohvale i preporuke, Zoran i Nataša, fon nadji na netu sve kod njih zavšavaš čak ti organizuje lekarski u pančevu, i nemaš cimanja oko L table.Imaju svoju Džamahu 125 , naučiće te da voziš školski, što nije loše znati a ti posle vozi kako hoćeš, proći ćeš jeftinije za neku iljadu i to ti je to, od menja pozdrav!!! p.s. ne gledaj pančevke one su moje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...