Jump to content

Moto Zajednica

Prva prava BJB voznja u 2006.

Recommended Posts

• Drug član, 2245 postova

Eto, dosao je i taj dan - sunce, 15C....

Na zalost, ja sam, taman kad je trebalo da bude najbolje, morao da idem tako da imam par slika dok nismo ni krenuli. Pablo bi trebalo da ima kompletniju dokumentaciju. Rastali smo se na Gazeli - svi na Ibarsku a ja kuci (doduse, kasnije sam pokupio zenu i napravio sa njom jedno 70km po Bg i okolini).

I nije bas neki prizor...

404.jpg

deo masinerije...

IUGVz_dsc02376resize7ec.th.jpgiEns7_dsc02373resize7fl.th.jpg

pusenje ili zdravlje...

25WaR_dsc02374resize4fn.th.jpg

Odavde nek' nastavi Pablo, ja vise nemam..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• jedan od DDMZ, 816 postova
  • Motocikl: R, gsx R

Bilo je odlièno!

Taman 80-ak kilometara dovoljno za prvi dan ove sezone. Moram da priznam da me malo zatežu ramena i zglobovi ruku, ipak je prošlo nekoliko meseci od prošle sezone... :)

Klopa u 4vetra, kao i obièno, super!

Sve u svemu... ponoviæe se....

PS. Pablo, slike...?

• Svrati ponekad, 185 postova
  • Motocikl: XL 1000 V

Voznja je bila super, trebalo bi da se ukljuce i ostali clanovi. Ovo nam je dobra prilika da se bolje upoznamo .Inace zena me nije prebila pa cu verovatno i sutra da se druzim sa BJB-ovcima :D:D:D

• Vlasnik sajta, 5373 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Stizu slidze 8)

Nesto pre 12 se skupila ekipa kod Igorove garaze, da se zameni ulje na VStromu...

CGVl1_prvavoznjau0618feb2006014nw.th.jpg

Sastanak oko 12 u kaficu Solo u Enjubu, po dogovoru

rW70x_prvavoznjau0618feb2006032it.th.jpg 6Kctq_prvavoznjau0618feb2006046ce.th.jpg

(al sam ponosan na opremu koju imamo svi :D )

Slika ispred kafane '4 Vetra' na Ibarskoj magistrali

T4MJ3_prvavoznjau0618feb2006067iz.th.jpg teroB_prvavoznjau0618feb2006077mz.th.jpg

(Neverov XX se bas upadljivo sepuri, zar ne :) )

404.jpg

Narucuje se klopa...

oawLj_prvavoznjau0618feb2006185ab.th.jpg

Oprema, jos jedared...

wu4L7_prvavoznjau0618feb2006247vw.th.jpg

Klopu smo ocas posla zbrisali (tipicno mesano meso), al nas je hladovina malo oladila...

tOlzS_prvavoznjau0618feb2006259gq.th.jpg

Dosao nam je i Jasminko, tako da je sad u kadru 8 motora...

XPAID_prvavoznjau0618feb2006289jm.th.jpg

Oko 15:30 smo krenuli nazad...

dQ0aR_prvavoznjau0618feb2006310sf.th.jpg

To su smanjene slike, a od mene cete moci da nabavite ful verzije. Okacicu uskoro i par filmica i jos nesto slika...

Bilo je super danas. Eto, napokon docekasmo da i zvanicno otvorimo sezonu. Super je sto smo se za ovu voznju dogovarali samo jedan dan, sto je super merilo uspesnosti foruma i sajta, zar ne ;) :kul: :fcab:

Bilo je 8 motora (+ Djura i Suki koji nisu mogli dalje sa nama), a mislim da ce na sledecim voznjama ladno biti i 15 motora.

Pozdrav svima!

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Klopa uvek prija u ''4-vepra'' a i vožnja doonde dobro dodje. Pozzzz Karlosu i Mini, najekonomiènijim saputnicima (pojeli su èitavo parèe mesa :shock: ) - EH da mi bajk tako malo troši... :wink:

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600
Klopa uvek prija u ''4-vepra'' a i vožnja doonde dobro dodje. Pozzzz Karlosu i Mini' date=' najekonomiènijim saputnicima (pojeli su èitavo parèe mesa :shock: ) - EH da mi bajk tako malo troši... :wink:[/quote']

hehehe chek dok ja ogladnim, pa tjesh da se iznenadish koliko jedno zensko moze da pojede :D

Meni je stvarno bilo super, i drago mi je da sam vas sve upoznala.

Vidjatjemo se mi josh, netjete me se tako lako otarasiti :mrgreen:

:thumbs_up:

• Svrati ponekad, 117 postova

Drago mi je da ste uzivali! :kul: Mi smo se danas vozikali po avali,ali mogli bi i svi zajedno da se nadjemo neki dan pa da se upoznamo onako ZVANICNO!!!Nas ovde ima poprilicno........

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Danas su se svi u ZR koji imaju motor vozali! Ja sam iskoristio priliku da zvanicno prvi put provozam Kawu (lele bato kako ide! 8) ). Takodje sam primetio dosta novih motora na ZR table, medju njima i jednu Agustu F4 1000S, blago onom ko je ima... :cry:

• Svrati ponekad, 118 postova

E, drugari, voznja je bila superrrrrrrr!!!!!

Jedva chekam opet da se provozamo!

Jeste da sam imao poteshkoca da ispratim vas tempo, ali vezbao sam ovih dana, tako da ce biti bolje drugi put :D

Vidimo se!

Au brate pa nemoze sporije ja jos razradjujem motor .

• Svrati ponekad, 139 postova

znaci neverujem ...a niko da pomene da smo se sreli...elem ...oko 5 pablo , dexter i never su banuli do zemuna ...cisto da se mitingujemo ... i moram da kazem ...jako mi je drago ...samo sam im malo bila zavidna ... ljubac svima

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600
E' date=' drugari, voznja je bila superrrrrrrr!!!!!

Jedva chekam opet da se provozamo!

Jeste da sam imao poteshkoca da ispratim vas tempo, ali vezbao sam ovih dana, tako da ce biti bolje drugi put :D

Vidimo se![/quote']

Vedžbaj' date=' vedžbaj, al' ne 2-3 dana no koji mesec :wink:[/quote']

joj a shta tje biti kad ja budem vozila...pa ja tju biti najsporija :(

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ja sam tako prosle godine isao na Moto Skup u Cacak sa drugovima, ja Na mojoj XT600E, drugari na Tenere 750 i CBRki 600, pa sam sa 600ccm pokusavao da odrzim tempo 150-160-170km/h, dok mi pred Gornjim Milanovcem nije izleteo Lanac !!!

(Ostavio sam masinu kod divnih ljudi u Milanovcu, cale mi je odande pa je i on svratio da odmogne pomalo, odosmo u Cacak, ja kao suvozac, proveli se extra, spavali u hotelu, jurili Cacanke (vrh su ribe), i nazad sa sveze kupljenim lancem namestanje ujutru i za BG:)

Mislim da svaki motor treba da se vozi na nacin kakva mu je namena...endurci krstare i to je to...mislim da nema svrhe forsirati massinu od 1 cilindra i 600 kuba...isto vazi i za slicne tipove motora...cisto opaska nekim drugarima/cama koji bi enduro ili cros da voze na repu CBR-a ili NINje:))))))))))))))

PS Treba proveriti ponekad i zategnutost lanca......opaska onima koji bi da upute opasku meni haha:)

Guest diRRty
Ja sam tako prosle godine isao na Moto Skup u Cacak sa drugovima' date=' ja Na mojoj XT600E, drugari na Tenere 750 i CBRki 600, pa sam sa 600ccm pokusavao da odrzim tempo 150-160-170km/h, dok mi pred Gornjim Milanovcem nije izleteo Lanac !!!

(Ostavio sam masinu kod divnih ljudi u Milanovcu, cale mi je odande pa je i on svratio da odmogne pomalo, odosmo u Cacak, ja kao suvozac, proveli se extra, spavali u hotelu, jurili Cacanke (vrh su ribe), i nazad sa sveze kupljenim lancem namestanje ujutru i za BG:)

Mislim da svaki motor treba da se vozi na nacin kakva mu je namena...endurci krstare i to je to...mislim da nema svrhe forsirati massinu od 1 cilindra i 600 kuba...isto vazi i za slicne tipove motora...cisto opaska nekim drugarima/cama koji bi enduro ili cros da voze na repu CBR-a ili NINje:))))))))))))))

PS Treba proveriti ponekad i zategnutost lanca......opaska onima koji bi da upute opasku meni haha:)[/quote']

Slatko sam se navozao na takvom motoru, sigurno nekih 20.000, ali definitivno mu ne prija nista preko 120 km/h, a pogotovo drzanje punog gasa non stop.XT ide stidljiv oko 160 i ti mu je to.

• Svrati ponekad, 179 postova
joj a shta tje biti kad ja budem vozila...pa ja tju biti najsporija :(

No frx, u situaciji kada imamo sporije i brze vozace, obicno praktikujemo deljenje u dve grupe - dakle, brzu i sporu. Tako da ne brines, naci ce ti se uvek pratnja gde god da BJB krene :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja