djura 28 Napisano Februar 18, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto, dosao je i taj dan - sunce, 15C.... Na zalost, ja sam, taman kad je trebalo da bude najbolje, morao da idem tako da imam par slika dok nismo ni krenuli. Pablo bi trebalo da ima kompletniju dokumentaciju. Rastali smo se na Gazeli - svi na Ibarsku a ja kuci (doduse, kasnije sam pokupio zenu i napravio sa njom jedno 70km po Bg i okolini). I nije bas neki prizor... deo masinerije... pusenje ili zdravlje... Odavde nek' nastavi Pablo, ja vise nemam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Wow prosto vam zavidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 18, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam kako vama , ali meni je bilo mnogo lepo danas, posle sam po Pancevu sa mojom straom ekipom napravio jos nekih 30 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Februar 18, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je odlièno! Taman 80-ak kilometara dovoljno za prvi dan ove sezone. Moram da priznam da me malo zatežu ramena i zglobovi ruku, ipak je prošlo nekoliko meseci od prošle sezone... Klopa u 4vetra, kao i obièno, super! Sve u svemu... ponoviæe se.... PS. Pablo, slike...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Februar 18, 2006 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Voznja je bila super, trebalo bi da se ukljuce i ostali clanovi. Ovo nam je dobra prilika da se bolje upoznamo .Inace zena me nije prebila pa cu verovatno i sutra da se druzim sa BJB-ovcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1945 Napisano Februar 18, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Stizu slidze Nesto pre 12 se skupila ekipa kod Igorove garaze, da se zameni ulje na VStromu... Sastanak oko 12 u kaficu Solo u Enjubu, po dogovoru (al sam ponosan na opremu koju imamo svi ) Slika ispred kafane '4 Vetra' na Ibarskoj magistrali (Neverov XX se bas upadljivo sepuri, zar ne ) Narucuje se klopa... Oprema, jos jedared... Klopu smo ocas posla zbrisali (tipicno mesano meso), al nas je hladovina malo oladila... Dosao nam je i Jasminko, tako da je sad u kadru 8 motora... Oko 15:30 smo krenuli nazad... To su smanjene slike, a od mene cete moci da nabavite ful verzije. Okacicu uskoro i par filmica i jos nesto slika... Bilo je super danas. Eto, napokon docekasmo da i zvanicno otvorimo sezonu. Super je sto smo se za ovu voznju dogovarali samo jedan dan, sto je super merilo uspesnosti foruma i sajta, zar ne :kul: :fcab: Bilo je 8 motora (+ Djura i Suki koji nisu mogli dalje sa nama), a mislim da ce na sledecim voznjama ladno biti i 15 motora. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 18, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Klopa uvek prija u ''4-vepra'' a i vožnja doonde dobro dodje. Pozzzz Karlosu i Mini, najekonomiènijim saputnicima (pojeli su èitavo parèe mesa :shock: ) - EH da mi bajk tako malo troši... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 18, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan :-k A da svratite malo do mene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 19, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan :-k A da svratite malo do mene? Na pamet nam ne pada, dodji ti ovde :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako su sicusni ostali motori pri sivoj pticurini, Pablo mogao bi okaciti njegov sound da cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 19, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! :crybaby: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 19, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Klopa uvek prija u ''4-vepra'' a i vožnja doonde dobro dodje. Pozzzz Karlosu i Mini' date=' najekonomiènijim saputnicima (pojeli su èitavo parèe mesa :shock: ) - EH da mi bajk tako malo troši... :wink:[/quote'] hehehe chek dok ja ogladnim, pa tjesh da se iznenadish koliko jedno zensko moze da pojede Meni je stvarno bilo super, i drago mi je da sam vas sve upoznala. Vidjatjemo se mi josh, netjete me se tako lako otarasiti :mrgreen: :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Februar 19, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ste uzivali! :kul: Mi smo se danas vozikali po avali,ali mogli bi i svi zajedno da se nadjemo neki dan pa da se upoznamo onako ZVANICNO!!!Nas ovde ima poprilicno........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Februar 19, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Danas su se svi u ZR koji imaju motor vozali! Ja sam iskoristio priliku da zvanicno prvi put provozam Kawu (lele bato kako ide! ). Takodje sam primetio dosta novih motora na ZR table, medju njima i jednu Agustu F4 1000S, blago onom ko je ima... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 19, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan opa, pazi sto je RRRRRRRova... nadam se da pojedinci nisu imao poteskoca u pracenju ljudi, namrtvo vam zavidim, al dobro... bice dana za megdana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Februar 20, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan E, drugari, voznja je bila superrrrrrrr!!!!! Jedva chekam opet da se provozamo! Jeste da sam imao poteshkoca da ispratim vas tempo, ali vezbao sam ovih dana, tako da ce biti bolje drugi put Vidimo se! Au brate pa nemoze sporije ja jos razradjujem motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 20, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Vedžbaj, vedžbaj, al' ne 2-3 dana no koji mesec :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Februar 20, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan znaci neverujem ...a niko da pomene da smo se sreli...elem ...oko 5 pablo , dexter i never su banuli do zemuna ...cisto da se mitingujemo ... i moram da kazem ...jako mi je drago ...samo sam im malo bila zavidna ... ljubac svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 20, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan E' date=' drugari, voznja je bila superrrrrrrr!!!!!Jedva chekam opet da se provozamo! Jeste da sam imao poteshkoca da ispratim vas tempo, ali vezbao sam ovih dana, tako da ce biti bolje drugi put Vidimo se![/quote'] Vedžbaj' date=' vedžbaj, al' ne 2-3 dana no koji mesec :wink:[/quote'] joj a shta tje biti kad ja budem vozila...pa ja tju biti najsporija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 20, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako prosle godine isao na Moto Skup u Cacak sa drugovima, ja Na mojoj XT600E, drugari na Tenere 750 i CBRki 600, pa sam sa 600ccm pokusavao da odrzim tempo 150-160-170km/h, dok mi pred Gornjim Milanovcem nije izleteo Lanac !!! (Ostavio sam masinu kod divnih ljudi u Milanovcu, cale mi je odande pa je i on svratio da odmogne pomalo, odosmo u Cacak, ja kao suvozac, proveli se extra, spavali u hotelu, jurili Cacanke (vrh su ribe), i nazad sa sveze kupljenim lancem namestanje ujutru i za BG:) Mislim da svaki motor treba da se vozi na nacin kakva mu je namena...endurci krstare i to je to...mislim da nema svrhe forsirati massinu od 1 cilindra i 600 kuba...isto vazi i za slicne tipove motora...cisto opaska nekim drugarima/cama koji bi enduro ili cros da voze na repu CBR-a ili NINje:)))))))))))))) PS Treba proveriti ponekad i zategnutost lanca......opaska onima koji bi da upute opasku meni haha:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 20, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako prosle godine isao na Moto Skup u Cacak sa drugovima' date=' ja Na mojoj XT600E, drugari na Tenere 750 i CBRki 600, pa sam sa 600ccm pokusavao da odrzim tempo 150-160-170km/h, dok mi pred Gornjim Milanovcem nije izleteo Lanac !!! (Ostavio sam masinu kod divnih ljudi u Milanovcu, cale mi je odande pa je i on svratio da odmogne pomalo, odosmo u Cacak, ja kao suvozac, proveli se extra, spavali u hotelu, jurili Cacanke (vrh su ribe), i nazad sa sveze kupljenim lancem namestanje ujutru i za BG:) Mislim da svaki motor treba da se vozi na nacin kakva mu je namena...endurci krstare i to je to...mislim da nema svrhe forsirati massinu od 1 cilindra i 600 kuba...isto vazi i za slicne tipove motora...cisto opaska nekim drugarima/cama koji bi enduro ili cros da voze na repu CBR-a ili NINje:)))))))))))))) PS Treba proveriti ponekad i zategnutost lanca......opaska onima koji bi da upute opasku meni haha:)[/quote'] Slatko sam se navozao na takvom motoru, sigurno nekih 20.000, ali definitivno mu ne prija nista preko 120 km/h, a pogotovo drzanje punog gasa non stop.XT ide stidljiv oko 160 i ti mu je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 20, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan joj a shta tje biti kad ja budem vozila...pa ja tju biti najsporija No frx, u situaciji kada imamo sporije i brze vozace, obicno praktikujemo deljenje u dve grupe - dakle, brzu i sporu. Tako da ne brines, naci ce ti se uvek pratnja gde god da BJB krene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Februar 25, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, odlicno... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...