Royalton 31 Napisano Jul 10, 2014 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je napred Michelin Pilot Sporty 2.75-18. Kupio je ovde od kolege s foruma i odlicna je guma. Nazad je neka Metzeler 3.25-18, nju je prosli vlasnik menjao. Sta god da uzmes bice bolje od fabricke Kende. E sad koja god, guma je nazad tanka pa je tanka, ono gde sam ja video razliku kad sam menjao napred je po kisi - po klizavom. Nije bilo problema kao ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Jul 10, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma i ja imam napred neku...zaboravih koju, ali nije Kenda...a pozadi je ja mislim neka stara Pivoli, ili mozda isto metzeler, ali je vec dobrano ocelavila...tj i dobio sam je polucelavu uz motor, ali kao bolje nego kineska...i tako, nemam neki relevantni uzorak i kontrolni uzorak da mogu da uporedim koliko je bolje...al kupicu npr city demon napred a pozadi onu ME 22 i to je to..kako mi bog da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkercic 2 Napisano Jul 10, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Ja sam stavio napred ME22 2.75-18 i nazad ME22 3.50-18. Motor je totalno drugaciji,mnogo je udobniji i neverovatna je razlika na kocenju . Naravno stabilniji je dosta,mada ga naginjem i ne prelazim 80km pa ne mogu bas da testirtam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Jul 10, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan slusaj, ako ga naginjes i ides 80 na sat, to je sasvim dobro...ja bolje od toga i ne zelim..to mi i treba...dakle sigurno je malo se naginjati sa tim gumama? ne naravno da deres kolena , ali malcice onako? jer ja sve ko penzioner vozim...kad idem pravo, dam gas..a kad treba da skrenem...sve bojazljivo, smanjim, ne smem da se naginjem, proklizacu sa ovim celavim guammama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vupulepe 19 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta god trebalo bi promeniti gume ove kineske, ja cu to mroati uskoro da uradim samo da skupim pare , jer sma poljubio asfalt pre neki dan bas zbog guma , neiskustva i mokrog kolovoza. U svakom slucaju imam utisak da su i one za japaner bolje od ovih KENDA kineskih guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Jul 12, 2014 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kenda su ocajne gume, po mokrom kad sam vozio to je bilo tragikomicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkercic 2 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ove gume su po meni bas super,sve ukupno me izaslo oko 150e. Kenda jesu lose gume ali sluze svrsi,ja sam na njima vozio od 2006 kada sam kupio motor i nisam imao problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Jul 14, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan hehe, nesto mi se cini da te kenda gume nisu svakom iste, nego kako se kome zalomi...nekome budu manje vise odlicne,ne zali se na njih uopste, a nekome budu katastrofalne.. meni su bile veoma lose po mokrom kolovozu..znaci katastrofa..ne smem zadnjom uopste da kocim..cim pipnem zadnju, odmah krece zadnji deo da zanosi u stranu, i ako odmah ne pustim kocnicu, gotovo, padam. zatim sam kupio neku polovnu zadnju, mislim da je SAVA..ili Trayal..i vozim ih evo vec 2 godine...dosta su bolje, ali i dalje mi nije to to..plus su se istrosile u medjuvremenu do jaja... verovatno cu i ja kupiti ME22, makar pozadi...napred mozda cak ne moram ni da menjam...imam neku sa buvljaka..prilicno duboku saru ima..mislim da je neki ludi Trayal.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Jul 16, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Evo ovako, definitivno ovo uzimam za prednju gumu: http://www.internet-...7-42p-tt/69203/ U Pitanju je guma SAVA Cena 3,149.00 RSD evo kako izgleda, posto na gornjem linku nema slike za tu gumu (glupost) To je to sto se tice prednje. Da li mislite da je to dobra guma spram cene? Mogu da uzmem i onu Pirelli city demon, ali mi ova Savina izgleda mnoooogo lepse na izgled. Sto se zadnje tice, imam 2 opcije i treba mi Vasa pomoc da se odlucim, plz: opcije: 1) http://www.internet-...7-56p-tl/68697/ Isto Sava, a koliko sam shvatio, izgleda isto kao i ona gore 2,75.. Cena : 5,239.00 RSD 2) http://www.internet-...ear-62p/114400/ METZELER Cena 6,648.00 RSD slika : Dajte sud, opcija 1 ili 2? Da li je metzeler toliko bolji od onog gore modela Save da je vredan tih soma ipo (sa pdv-om oko 2 soma) preko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Jul 16, 2014 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan De li je nako uzimao lancanike za 150ku nekek kvalitenije, znaci da nisu oni njegovi fabricki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan i to sam hteo neko vreme, pa sam odustao zbog para..deder kad kupis nesto, napisi sta si uzeo i koliko kosta plz Inace, ja tada kad sam se lozio da cu uzeti novi lanac i lancanike, gledao sam na http://www.kompp.co.rs/catalog/rezervni-delovi/lancanici-1/?sort=3&cat=&Page=3 Ceprkao sam sta odgovara za ovaj nas motor..sad sam i zaboravio sta bese odgovara, posto je proslo vise od god. dana od kada sam ja to kao hteo da kupim, na kraju nie bilo nista od toga...sto zbog para, sto zbog toga sto nije bas najjasnije sta odgovara za nas motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/metzeler-3.50-18-me-22-reinf.-front-rear-62p/114400/ metzeler za 6768 din preko sajta..uplatio sam uplatnicom u posti..mada sam mogao i karticom, al reko sta znam, ovako mi sigurnije...kazu da stize za 1-2 radna dana zna neko dobrog majstora za ove nase krntije od keeway-a, a da je na novom beogradu, eventualno tosin bunar, pocetak zemuna, taj neki kraj..? a da moze i da montira gumu, naravno, trebace mi cim stigne guma neki vulkanizer za motore da to namontira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano Avgust 12, 2014 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna okrugla cifra . Inace ovo sto su cajgeri malo prljavi to je od poplave nista strasno .Od tada je presao oko 2000km bez problema ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Avgust 15, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Guma na speed-u ima i unutrasnju, znaci da se guma nebi mogla okrpiti sa ovim? Sta da radim ako mi se probusi guma, a u nekom selu budem dalekooo od kuce? https://www.youtube.com/watch?v=ulQmDaqv4F4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vupulepe 19 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan @fica i moji su prljavi nikako da to sredim, bem ti poplavu Elem gde vi kupujete plocice za kivija. Majstor koji mi odrzava motor ne moze da nadje nikako jer ne odgovaraju ni jedne, neki dobavljac mu je nasao ali su preskupe, preko 4k dinara kostaju. Ovih mojih na mom 150cc nema ni u katalozima nigde. Ne preostaje mi nista drugo nego da lepim plocice ali mi se to ne dopada kao trajno resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano Avgust 20, 2014 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi 063/824-45-69 trebalo bi da ima plocice ,ja sam od njega uzimao nekoliko delova za speeda. Inace vozio sam i sa lepljenim plocicama i isto su se pokazale kao kupovne cak su vise trajale. Imas u Zveckoj lika koji se bavi lepljenjem plocica dobro radi pa mozes kod njega da odneses da ti zalepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vupulepe 19 Napisano Avgust 22, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Fico Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Avgust 22, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Plocice prednje sam kupio na NBG, kada ides ulicom Pariske komune, dodjes do kraja pa skrenes desno u ulicu Tosin bunar i tu je sa desne strane radnja gde sam kupio, 1000din. Zaboravio sam kako se radnja zove, ali tu je, ne mozes omasiti. Mada nisam nesto zadovoljan, skripucu plocice pri kocenju, pa sam ih ismirglao i ok budu neko vreme pa opet pocnu da skripe. Zadnje sam menjao odavno i kupio na nekom sajtu, super su. Fico koliko si platio lepljenje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 22, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja platio u jagodini oko 600 din, ali bese to davno, za prednje, i nesto nisam zadovoljan, originalne su mi presle vise, trebaju i meni prednje pa cu bas da pitam u ponedeljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa keewayem, hitno mi treba pomoc Mucio me je akumulator, crkao je i motor je u poslednja 3 dana jedva palio, ali imam i jos 1 problem. Mislim da je u pitanju struja, da negde dolazi do prekida. Kupio sam nov akumulator i sad motor pali na pola dugmeta, ali me i dalje muci taj drugi problem. Kada vozim motor, ugasi se u toku voznje i ako se upali onda opali iz auspuha (izbaci zivo gorivo, ne sagore ga) ili se skroz ugasi. Jel se to nekome desavalo?? Mislim da je u pitanju neki prekid struje :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 27, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Svecica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Avgust 27, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam nju i ocistio je, nova je, stavljena pre 2 meseca, sutra cu drugu staviti da proverim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam drugu svecicu, opet se gasio, ali nece stalno. Danas sam upalio motor da vidim dal ce opet i isto se desava. Iznervirao sam se, istocio sam 8l benzina iz motora, otisao i kupio 2l i sipao u motor. Ispraznio sam i gorivo iz karburatora, upalio motor i vozio ga pola sata. Dusu sam mu izvadio, usijao se. Ni jednom se nije ugasio niti je trznuo. Sad cekam da se ohladi motor pa opet da ga provozam. Moguce da je do benzina, bio je cudne boje kad sam ga izvadio iz rezervoara (zuto-zelene boje). Sipao sam 2 l u motor, a skala za gorivo se jedva i pomerila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Avgust 28, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Motor se ohladio i opet sam se vozao, nisam imao problema da se gasi ili da se gusi. Sad imam drugi problem (bar ja mislim da je problem) Sipao sam 4l benzina u njega, a i dalje je na rezervi? Nikad nisam pustio da mi dodje na rezervu, uvek sipam goriv cim se priblizi rezervi. Jel mu rezerva tolika ili se plovak pokvario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vupulepe 19 Napisano Avgust 30, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan posle poplave na mom (a bio je i tvoj pre toga) kada ga skroz napunim pokazuje pun, kada predjem 100 , 150 kilometara skazaljaka padne na minimum, taako da se ne sekiras, i da mislim da staje u njega po mojoj proceni oko 12 litara a da je rezerva 4 valjda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...