Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• U prolazu, 71 postova

E da... Ako je neko (kao i ja) nezadovoljan ponasanjem fabrickih plasticnih guma, imam samo jednu rec za vas!

METZELER

5000 novaca sa montazom (po komadu), ne kazem da je malo, ali mali od tad koci kao lud! Aj sto koci, ali sto leze u krivine, ne mogu vam opisati, totalno drugi dozivljaj, ona fabricka je nekako "kockasta", tezi da ide pravo, a ova je zaobljenijeg preseka (kako je bog zapovedio), i za razliku od kineske, sad mogu da vozim i posle prolaska ovog sto pere ulice brze od 20km/h a da se ne bojim da cu leteti u prvoj krivini...

Vredi svaki dinar!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand

@FubuNS

Da li si montirao iste dimenzije kao fabricke ili si stavio siru gumu?

i jesi li ih na istom mestu kupio i montirao...i naravno gde

pozdrav

• U prolazu, 71 postova

Trazio sam iste, mada nesto mislim da je ova ipak malko sira, nesto mi se cini da je stara 2,5 inca a ova nova 3, ali definitivno pasuju na felne, evo vec skoro 2000km s njima vozim.

Kupio sam kod vulkanizera Zika i sin, tu u Novom Sadu, iza Masinske skole, iskreno receno ne znam koja je to ulica, Paje Markovica ili tako nesto...

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand

Ajde nakači neke fotke kad stigneš...

I nakači oznaku sa guma pa da vidimo šta i kako...mene ne brine felna, više me brine da li ram ostavlja dovoljno prostora za širu gumu...

Bio za vikend do NS-a, do Pegaza...ali definitivno ne bih imao 10 000 za gume...a i bio sam kolima...

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600 F

Skoro sam kupio Keeway speed 125  i primetio sam da kad povucem rucicu sauha motor nece da upali, cim vratim rucicu sauha motor upali  ali moram da ga malo varam gasom dok se malo ne zagreje i radi na nekih 1200 obrtaja, ali cim motor odradii nekih par minuta(tj.kad se zagreje) obrtaji sami skoce  na 3000 do 4000 obrtaja i ne padaju. Pa me interesuje da li neko zna gde se na karburatoru  nalazi sraf za ler gas jer  ispod rucice za gas onaj sraf za podesavanje ne reaguje i da li to ima neke veze sa sauhom?

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 1000

Cekaj, nije obrnuto? Kada nije pod Sauhom nece da upali, a kada povuces sauh upali i podize sam obrtaje do 4000? Tako je kod mene bar... Kada ti je rucica povucena ka levo onda je pod sauhom.... :)

• U prolazu, 30 postova

Znam.. I kada povucem rucicu sauha u levo nece da upali..onda vratim sauh malo ga varam gasom i upali i onda rad par minuta dok se ne zagreje,a kad se zagreje obrtaji mu se podignu na 3000-4000 i ne padaju...Pokusao sam da mu smanjim ler gas na onom srafu ispod rucice gas ali ne reaguje,pa me zato interesuje gde se steluje ler gas na karburatoru i da li neko zna zbog cega nece da upali kad povucem sauh?

Uzgred da dodam motor nije polovan nego nov....

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom 1000

Pa onda ti je bolje da vidis sa nekim ovlascenim serviserima... Ako je vec nov... Ali ako hoces, mozes probati, imas mali sraf sa desne strane na karburatoru...

• U prolazu, 30 postova

Pa znam da je najbolje tako,ali onda moram da nadjem nekog ko ima kombi da ga odvezem do servisa koji je u drugom gradu,a nema ni mesec dana kako sam ga uzeo  >:(

Nego sam mislio da je neko imao slicnih problema pa da mi kaze, da ne bih morao da ga teram u servis....

Jer si siguran da se tu na karburatoru steluje ler gas ?

• U prolazu, 30 postova

Hvala puno... ;D

Ti imas plavog keeweya extra je....ja sam isto hteo da uzmem plavog ali kad sam otisao da kupim motor ostao im je samo jedan i to crn..  :)

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

Sta fali crnom?!Crni je najlepsi!   :D nisam 100% siguran,ali to mi nesto lici kao da negde vuce fals vazduh pa zato dize obrtaje...Sacekajmo misljenja drugih strucnjaka!  :)

• U prolazu, 30 postova

Pa jeste lep..

Ali ja sam bio planirao da uzmem plav posto sam uzeo plavu kacigu,plavu jaknu i plave rukavice,ali nema veze zalepicu mu plave trakice na felni,stavicu mu napred neku mini maskicu ,kofer sam vec stavio,neki plavi tank pad...  ;D

• U prolazu, 30 postova

Sta fali crnom?!Crni je najlepsi!   :D nisam 100% siguran,ali to mi nesto lici kao da negde vuce fals vazduh pa zato dize obrtaje...Sacekajmo misljenja drugih strucnjaka!  :)

A gde bi mogao otprilike da vuce fals vazduh?

ne mogu sad tacno napamet da ti objasnim,ne mogu da stvorim sliku u glavi kako stoji filter za fazduh!sutra cu pogledati.

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

I cekamo cike :P , mozda ti neko crevo napuklo? ili mozda ti zaglavljuje gas, meni se desavalo da posle 2h voznje na autoputu prilikom stajanja na rampu na leru radi na 4.000 rpm, samo ga zatuririam malo do 3.000rpm i sve se vrati na normalu

Kad smo vec kod obrtaja,da pitam.Da li vam se kazaljka obrtometra sporo vraca na nize obrtaje??

Da  :)

cek' da se javi jos neko,mozda je u pitanju samo cista slucajnost!  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja