nesic1 266 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan bandit, krupan, stabilan, tezak ali veoma okretan za svoju tezinu, lako se vozi, prasta pocetnicke greske ali moze lepo da zabavi u voznji a moze i lepo da povuce, ja sam 175 i meni je bas kako treba ni veliki ni mali, trosi 5L/100km, moze i malo ispod, sta te jos zanima slobodno pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan prso sajt pa mi nije sacuvao ceo post, elem, bandit je tezak motor ali je u voznji veoma podvozan, udoban, okretan, prasta pocetnicke greske ali zna lepo i da povuce, elastican menjac sto znaci da ne moras cesto da menjas brzine kao kod R-a recimo vec ga vozis kao automatik, trosi oko 5L/100km ali moze i malo ispod, zamenis fabricki auspuh drugim i slusas muziku za usi, ja sam 175cm i on mi je bas kako treba, ni veliki ni mali, sta te jos zanima pitaj slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma de smem više da se raspitujem i ovako sam naložen ko mladi majmun. Obožavam bandita, voleo sam taj motor još dok sam srao u gaće što se kaže, baš ti zavidim a bandit mi se čini kao neki prirodan izbor nakon keeway-a, ali otom potom....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jesmo majmuni...sad se i ja lozim, a nemam ni kivija da regnem:D Koliko obicno kostaju polovni banditi, neki raspon od do a da je pristojno ocuvan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Septembar 12, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan To ti pričam. Samo loženje, a dugovi na sve strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 12, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam skinuo kaiš pa kožu. Izgled sundjera i plastike ispod. Isekao sam četiri sloja sunđera debljine 1cm, znači ukupno 4cm (i to mi delova mnogo visoko). Isekao eko kožu i zašio delove. Kako izgleda kada se doda sunđer i stavi eko koža. I gotovooo... Razlika je velika, udoban je, ali nisam probao u vožnji, to ostaje sutra... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Septembar 13, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo bravo. Pa nema sta, mora da je udobniji sada i verovatno visi..? btw, jel zna neko kolika je visina sedista keewey-a? Taj podatak nigde nisam mogao da nadjem pre kupovine, dal ide bar do 780mm...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 13, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste udobniji i vise je sediste, malo mi cudno izgleda, valjda se nisam navikao. Danas sam se vozao i prija guzici hehe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Septembar 14, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Kolege zna li neko gde mogu da nabavim posudu za ulje od zadnje kocnice,novu ili polovnu, sve jedno??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 17, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan 26 dana sam cekao vizir da mi stigne iz Luisa, narucio preko moto centar Gajica, imali su neki zastoj, prosla me i volja koliko sam cekao! Ali je stigao i evo slika, a lose vreme pa nisam probao voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Septembar 17, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо изгледа! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 18, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha ne mogu da verujem, sa vizirom motor ide 110km/h (isao max 100km/h). Bez zaleganja, razlika je samo sto brze dogura do 110 kada zalegnem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan a kakve su mu ovo horizontalne linije pri vrhu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Septembar 19, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Није скинуо фабричку налепницу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde da nadjem prednju gumu za Speed-a? 2.75-18 dimenzija Ova Kenda se raspala, popucala po sredini i ispustila skroz, ne mogu ni da guram motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde da nadjem prednju gumu za Speed-a? 2.75-18 dimenzija Ova Kenda se raspala, popucala po sredini i ispustila skroz, ne mogu ni da guram motor... [/qu Ja sam moju Metzeler uzeo u Keleni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda sa vizirom! Na koliko bi trebalo da se nasteluju ventili na speed-u 150ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Michelin Pilot Sporty u Tyre+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 2, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko budzio na speed stitnik za ruke od vetra, na ruckama? Cena, gde ima i iskustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 8, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan danas registrovan speed, 6.970 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Octobar 9, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos gumu ne mogu da nadjem, od kad se raspala Kenda motor stoji 2 nedelje, pa sam ponovo preso na skuter... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Octobar 10, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos gumu ne mogu da nadjem, od kad se raspala Kenda motor stoji 2 nedelje, pa sam ponovo preso na skuter... Имам предњу кенду коју сам скинуо и заменио је мишелинком а са кендом сам прешао 3000км а имам и предњу мишелинку са којом сам прешао не више од 100км. Ако ти треба можемо да се договоримо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Octobar 10, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, koliko para da se dogovorimo ako mi odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Octobar 11, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da fokus druze bas sam dosta ulagao ali jbg lepo me je sluzio , pa vidi lova mi je bila potrebna, jer kako stoji kod mn opada mu cena, a sada stekam lovu , pa na godinu uzeti nesto do 35 kw u opsegu od 2200 do 2400 E :)zao mi je speeda bio je dobar motoric ali jebiga .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Octobar 11, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je ista situacija,nisam zalio na ulaganju,kada bih to gledao niko ne bi moga da plati koliko vredi,al svaki dinar dobro dodje za kupovinu drugog motora pa tako i ja svoj prodajem po prosecnoj ceni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...