<FOCUS> 69 Napisano Avgust 2, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јесте, "Кивеј" је Тајванац, а ја сам витак и плав. Група "Ћијенћијан" ( http://www.qjmotor.com/qjmotor/welcome3.jsp ) поред модела са својим именом, још три бренда: "Бенели", "Џенерик" и "Кивеј". Тајвана ни на видику. Пре "Кивеј" можеш да назовеш мађарским мотоциклом него тајванским. E jbg, svako ima svoju teoriju! Znaci keeway je kinez, korejanac, tajvanac i madjarac malo. Neki imaju dokumenat gde pise da je kinez neki da je korejanac. Au kakva reklama za Limundo. Moram videti kakva je guma, ali samo videti, ne kupujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve su to nasa braca,videh danas na keeway-motor oficelnom sajtu da vise nema zvanicnog zastupnika kod nas.E da zaboravih ja danas polozio za A kat,sve pohvale za autoskolu VIR :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Avgust 2, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Ide li neko od vas u za vikend na zlatibor ??? da se nadjemo tamo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Avgust 2, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve su to nasa braca,videh danas na keeway-motor oficelnom sajtu da vise nema zvanicnog zastupnika kod nas.E da zaboravih ja danas polozio za A kat,sve pohvale za autoskolu VIR :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: Cestitam, sada u voznju, polako i oprezno da vozis, ima ludaka koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Avgust 3, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve su to nasa braca,videh danas na keeway-motor oficelnom sajtu da vise nema zvanicnog zastupnika kod nas.E da zaboravih ja danas polozio za A kat,sve pohvale za autoskolu VIR :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: Cestitke i od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Avgust 3, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke, i ja sam polagao u VIR-u kod cika Jasminka, genijalan covek:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Avgust 3, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li nosite neki alat/komplet za krpljenje guma kada idete na neki put? Ili možda i rezervne unutrašnje plus alat za montiranje? Odvažio bih se da odem malo dalje ali me jedino brine šta ako mi se probuši guma, deluje mi kao situacija u kojoj nikako ne bih da se nađem a skoro mi se to desilo u gradu pa sam sa skinutim zadnjim točkom obišao 4 vulkanizera, niko nije hteo da se bavi skidanjem i krpljenjem unutrašnje, jedva sam našao čoveka koji mi je to odradio pa razmišljam koje bi to tek mučenje bilo da tražim vulkanizera po nekim krajevima gde treba da teglim skinut točak nekoliko km po ko zna kom vremenu. Pročitao sam post o putovanju u Grčku STefanSpeed-a pa se pitam da li je imao nešto sa sobom za ovu 'ne daj Bože' situaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prepravi na tubeles,i ako je bas ne raseces samo je dopumpavas do prvog vulkanizera,a kad dodjes do njega on samo nabije cep i nastavis dalje ne moras cak ni tocak da skidas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Avgust 4, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan ne moze na tubeles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Avgust 4, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan i meni je vulkanizer rekao da ne može ili je vrlo teško na tubeless zbog same felne tako da ostaje unutrašnja i svi mogući problemi koje ona nosi sa sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Avgust 4, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim fabricku gumu na tubeles,i meni su svi rekli da je nemoguce,al meni je uspelo,na ovaj nacin nece ni jedan vulkanizer da radi,i to morate sami...uglavnom kod mene ne pusta nista,ali npr stara guma je na jednom mestu sama od sebe ispustala,iako tu nije busena,jednostavno los kvalitet,sad sam stavio opet fabricku ali u boljem stanju,i ova ne pusta bas nista,kad sam montirao napumpao sam na 3 bara i sad jos stoji tako. Ali ako niste vicni alatu ne preporucujem da se upustate u ovo,kao prvo ako nemate kompresor nemojte uopste ni da pokusavate,jer prvi put nece moci nikako da se naduva,muke su cak i sa njim(izmedju gume i felne ostane otvor,i tu vazduh prolazi kolko god da pumpas,ja sam morao da u taj kanal ubacim onaj body za zastitu automobila odozdo,i to onaj gusti deo sa dna,da on malo samo zadihtuje dok guma krene da se pumpa,cim se malo napumpa legne na felnu i istisne visak(treba odma da se obrise sa gume i felne),i kad ona zategne posle moze da se ispusti guma do kraja nece guma vise da upada),onda je ventil problem da se sredi,mora da se secka,lepi,priteze itd...mada ako se sve ovo radi onda je mozda bolje da se stavi neka ozbiljnija guma,ali moze da se desi da uspe i sa fabrickom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Avgust 4, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve su to nasa braca,videh danas na keeway-motor oficelnom sajtu da vise nema zvanicnog zastupnika kod nas.E da zaboravih ja danas polozio za A kat,sve pohvale za autoskolu VIR :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: Cestitam. Ja polazem 16.8. i uzimam speed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Avgust 4, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Јесте, "Кивеј" је Тајванац, а ја сам витак и плав. Група "Ћијенћијан" ( http://www.qjmotor.c...or/welcome3.jsp ) поред модела са својим именом, још три бренда: "Бенели", "Џенерик" и "Кивеј". Тајвана ни на видику. Пре "Кивеј" можеш да назовеш мађарским мотоциклом него тајванским. E jbg, svako ima svoju teoriju! Znaci keeway je kinez, korejanac, tajvanac i madjarac malo. Neki imaju dokumenat gde pise da je kinez neki da je korejanac. Au kakva reklama za Limundo. Moram videti kakva je guma, ali samo videti, ne kupujem. Zar je bitno dali je kinez, korejanac, tajvanac i madjarac? Bitno je da je motor pouzdan i kvalitetan,zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Avgust 4, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je to na prvom mestu, nego me nervira kada ga stavljaju u isti kos sa "otpadima", kao nije to uopste kvalitet, a nisu ni seli na njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Avgust 4, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Снобовштина је чудо!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je to na prvom mestu, nego me nervira kada ga stavljaju u isti kos sa "otpadima", kao nije to uopste kvalitet, a nisu ni seli na njega! + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goxy M 2 Napisano Avgust 5, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Снобовштина је чудо!! Nije snobizam u pitanju,nego ne zainteresovanost za infomacijom ili u prevodu NE INFORMISANOST. I japanski automobili(toyota,mazda,mitsubishi) su isto prolazili osamdesetih godina. Svi su govorili:Ma to je kosooki krs,Azijsko s..nje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Avgust 6, 2012 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan sinoc sam preleteo preko neke grane, i grana je odskocila i pravo u zmigavac slomilo mi se ono belo staklo samo , ako neko ima visak takvog stakla da mi proda bio bi jako zahvalan .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Niko od vas speed-asha nije bio na skup na zlatibor ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Avgust 6, 2012 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vec duze vreme mi neradi lampica za neutral u pocetku se palila kako-kad pa sam mislio da je nesto do kontakta ali sad vec duze vreme ne radi,sigurno je crkla.Zna li neko kako da dodjem do nje mislim jel se rastura ceo sat i da li pri rasturanju moze nesto da se zezne.Ili da ostavim tako kako je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Avgust 6, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan slobodno rastavljaj samo pazi da ne polomis kazaljke ,skines poklopac i to ti to, ako je do lampice, mozda ti se izlizao i kontakt na numeratoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Avgust 7, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,javili su mi se neki momci za speed-a povodom oglasa tu su na forumu,pozdrav za njih,..rekli su da su zainteresovani za motor i da ce mi se javiti oko srede-cetvrtka,ako slucajno ne prodam motor,Ako ima neko zainteresovan Da idemo U SUBOTU SAD 11.8.2012 NA GUCU,Moramo rano da krenemo,ja planiram da idem malo da se provedem u trubace,naravno uz dobro drustvo,drugar i ja se dogovaramo nesto,pa ako ima zainteresovanih neka se jave...Guca nije daleko 160km. od Beograda..malo da se zezamo,Prva Svirka u Subotu Krece od 10:00.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Avgust 7, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan EE da umalo da zaboravim,pre par dana,ne bi mi bili srbi kad nebi bili poznati po necemu...Tacnije "Braca Cigancici" Su mi Maknuli Ono macije oko sto drzi napred znak Keeway,ako ima neko polovno da prodaje ili da zovemo nase dobre prijatelje iz "MASS"a ili Yamahe jer isti djavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruswaii 0 Napisano Avgust 8, 2012 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ukratko kakva iskustva imate sa Keeway speed 125... Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Avgust 8, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me ukratko kakva iskustva imate sa Keeway speed 125... Hvala unapred! Sva iskustva u temi su, bar moja sva. Procitaj je pa ces videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...