Зорге 695 Napisano Septembar 17, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Брате мили, па ти си то пазарио гуму од оних великих грађевинских колица на два точка. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 17, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Брате мили, па ти си то пазарио гуму од оних великих грађевинских колица на два точка. Ne razumem komentar al' ajd'... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed96 0 Napisano Septembar 17, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, svima, zelim da kupim nov keeway speed pa me zanima kakva su vasa iskustva s njim (nakon duzeg vremena) hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 17, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Брате мили, па ти си то пазарио гуму од оних великих грађевинских колица на два точка. Ne razumem komentar al' ajd'... Једноставна ствар. Има неколико година када ме је отац назвао телефоном да га подсетим која му димензија гуме треба за његов моторић. Ја сам му рекао 2,75-18 и он ми то то и купио. Само што је купио неку гуму са шаром каква је ова твоја, а и сама гума је уоштена танка и чак и ужа од нормалне 2,50-18. И онда сам видео једна грађевинска колица за бетон, нешто као ова са сличице испод, са два точка. А на њима управо те моје 18-тице са управо тим уздужним дезеном. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Septembar 17, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan speed96, svaka preporuka za kupovinu novog speeda! Motor je fantastican, ja mu se svaki dan divim sve vise i vise.. Prvo, savrsen je za pocetnike, veoma lako upravljiv, lagan, lako ga drzis, ne padas, cak iako si lagan ili slabije konstitucije mozes bez problema da ga odrzavas uspravnim:) Drugo, veoma je jednostavne mehanike, te se samim tim gotovo nikad ne kvari, a cak i kad se pokvari, skoro svaki majstor zna da popravi i pritom su u odnosu na druge motovore sve popravke jeftine i priustive.. Trece, trosi 2,5-3 litra na 100 km, sto je neverovatno malo..sipas rezervoar za 800-900 kinti i vozis se 15 dana svaki dan.. Ne mozes da letis brze od 90-100 km/h, ali za grad i svakodnevnu voznju do posla i vamo tamo je i vise nego dovoljno..kroz gradske guzve se provlacis ko glista jer je lagan u uzak motor i svuda moze da prodje.. Veoma se lagano upravlja njime, lako se skrece, ima prilicno veliki ugao okretanja pa mu ne treba 10 m kruga da bi okrenuo polukruzno.. Delovi su jeftini i od svih kineskih motora najlakse je doci do njih, iako je, ruku na srce, poslednjih godinu - dve teze nego ranije. Ranije je postojao veliki centar sa servisom i delovima u Batajnici, ali se u medjuvremenu zatvorio i, iako postoji vise manjih radnji, nije vise tako lagano naci svaki deo, te je ponekad potrebno da se malo iscimas. No, sve je to nista u odnosu na neke druge marke motora.. Speed je veoma izdrzljiv i nece te izneveriti ni na kakvoj uzbrdici, startan je i opusteno vuce uz bilo kakvu uzbrdicu cak i sa dvoje putnika. Dakle, nema usporavanja na ubzrdici, vec ide istom brzinom kao i po ravnom, a vrlo lagano moze i da ubrza.. Pouzdan je, nece se pregrejati iako ima samo vazdusno hladjenje u smislu da struji vazduh dok vozis. No nece se pregrejati ni na semaforima na +40 u gradskim guzvama gde cekas satima i milis..jednostavno, pravljen je za grad i takvo vreme. Cak mu vise prijaju vrucine od ovog jesenjeg ili zimskog vremena.. Mane su mu to da su fabricke gume blagi uzas, klizaju se, lose su, od neke plastike ( koja doduse dugo traje, ali su joj performanse katastrofa) pa je preporucljivo sto pre zameniti obe gume nekim kvalitetnijim. To kosta od 5 do 8 hiljada po gumi, ali isplati se uloziti u tako nesto, poboljsanje u krivinama i uopste u voznji se odmah vidi i ogromno je. Jedna od mani je i brzina, odnosno to sto vec na 90 na sat se osecaju solidne vibracije, vetar pocinje da biva prilicno jak a sam motor nije vise tako stabilan. Odnosno, njemu najvise prija neka krstareca brzina od 60-70 km/h. Opet ponavljam, za grad i normalnu voznju je to sasvim dovoljno. Ako si zaludjenik koji zeli da divlja motorom i da potpisuje gume i trka se sa pandurima, onda ovo nije motor za tebe. Takodje, ovaj motor nije prepoculjivo dizati na zadnji tocak, pa ako ti je to imperativ, nadji neki enduro.. Sve u svemu, do sada su svi imali samo reci hvale za ovaj motor. Glavne osobine su mu pouzdanost, stedljivost i jednostavna nekvarljiva mehanika. Prosto je tesko svariti cinjenicu da je to kineski motor, jer je za 5 klasa bolji od sprinta princa i slicnih kineza gde se vec po plastici vidi kakva je zavrsna obrada u pitanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed96 0 Napisano Septembar 17, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno na ovim informacijama, nadam se da cu i ja uskoro postati ponosni vlasnik speeda.(nisam obozavalac velikih brzina, i kulturno vozim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 17, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno si mogao da je namontiras na....kolica. hehe Inace ogromna je razlika sada sa gumom, sve mislim malo ce zaneti u krivini, jer sam navikao na staru. Cvrsto drzi podlogu i nimalo ne zanosi, videcu jos po mokrom asvaltu kako ce da ide. Ako hoce neko zadnju spoljasnu gumu da kupi, treba mu, neka mi se javi na pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fokuse, tako je to kad promenis gume, tako je i meni bilo, nebo i zemlja razlika.. Sad je tek uzivanje u voznji, a ono pre je bilo iscekivanje da li ces preziveti krivinu... Inace, kakva je ta zadnja guma, jel kenda, koje je stanje, koliko matora itd? na kraju naravno i koja cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde se mogu naruciti pakne za speeda molim vas neki kontakt telefona, jel hitno mi treba , poceo mi se zuljati disk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Mileta http://bikerhouse.rs/web2/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Septembar 19, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se mogu naruciti pakne za speeda molim vas neki kontakt telefona, jel hitno mi treba , poceo mi se zuljati disk Matori, ja sam moje kupio ovde : http://www.moto-berza.com/adresar/sprint-ovlasceni-diler/beograd/millennium-motors/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Wesely...ti iz milenium motors su skupi i uzimaju dosta kesa..govorim iz iskustva imao sam neka losa iskustva sa njima..nebi da nabrajam dalje...Inace Plocice mozes da uzmes preko mene....Komsija preko puta mene je Generalni uvoznik Keewaya za Srbiju,tj njegov kum al on ne zivi u bg....kontakt telefon nemogu da ostavim,ali kome treba neka naruci preko mene.ja cu da porucim Postexpres-Aks Dostavlja na Kucnu adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 19, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kostaju zadnje i prednje plocice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kompp.co....plocice-68.html http://www.kompp.co....-paknovi-6.html e sad, ovi paknovi da li bas odgovraju sa speed, nisam siguran, pise samo keeway.. drugari, znam da je malo glupo, ali sta su paknovi? razumem sta su plocice..ali paknovi mi nisu bas najjasniji.. edit: inace i meni rtebaju prednje plocice..odnosno, posto se ne razumem, ne znam sta mi sve treba, ali zelim da kupim nove prednje kocnice..nisu menjanje od 2007..recite mi sta sve treba..plocice kapiram sigurno..diskovi?..nesto nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 19, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Пакне су та два полумесеца са фрикционим материјалом, у десном делу фотке. То кочи у добош кочницама. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje plocice su ti 1200din,a Prednje su nesto skuplje oko 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Speed 35 Napisano Septembar 19, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje plocice su ti 1200din,a Prednje su nesto skuplje oko 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 19, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Speed nema paknove, nema dobos kao skuteri od 49ccm, nego plocice, kupovao sam ja zadnje imas ranije postove pogledaj njihov sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Septembar 20, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Wesely...ti iz milenium motors su skupi i uzimaju dosta kesa..govorim iz iskustva imao sam neka losa iskustva sa njima..nebi da nabrajam dalje...Inace Plocice mozes da uzmes preko mene....Komsija preko puta mene je Generalni uvoznik Keewaya za Srbiju,tj njegov kum al on ne zivi u bg....kontakt telefon nemogu da ostavim,ali kome treba neka naruci preko mene.ja cu da porucim Postexpres-Aks Dostavlja na Kucnu adresu Steta za ta losa iskustva! Ja sa njima imam korektan odnos, dosta stvari sam tamo kupovao i sve je bilo ok... Zavisi ko je kakve srece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi osetio sam na speedu da mi je bas pocelo da zulja u kosnicama , skinuo sam plocicu i vidim da je onaj azbest skroz potrosen na jednom delu plocice, pa jel moze da se vozi tako jos nekih nedelju dana? I da jel problem ako je zadnji disk malcice kriv ? I hoce praviti to neke probleme ako stavim nove pakne ? S tim da napomenem da sam od aprila presao 10000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da vozis, meni su zadnje plocice bile istrosene skroz, poceo se trositi metal pa disku nista nije bilo. Ako zavrtis tocak pozadi i vidis da ti disk malo ali vrlo malo seta nije strasno, to i moj radi, a stavio sam nove plocice pozadi i ne trosi ih brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan E hvala to mi bitno, nego imas neki broj tel gde si nabavio plocice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kompp.co.rs/catalog/rms/rezervni-delovi/kocione-plocice-1/kocione-plocice-68.html Ove sam uzeo sa popustom od 5% kada sam se registrovao na sajtu, zadovoljan sam kako koce! Prednje mi ne trebaju jos pa ih nisam ni pitao, skini prednje plocice izmeri ih posalji im mere, reci koji motor, i oni ce ti naci u njihovom katalogu ili ih nazovi i kazi im za koji motor, pa ce moci tako da nadju ili ce traziti i mere. Kontakt podaci: http://www.kompp.co.rs/contact/ Kazu mi u gradu majstori da mogu da naruce i jeftinije plocice od 600-800din ali skripe, ove od 670din bez popusta od 5% NE SKRIPE uopste, znaci da mogu da prodju, sta oni narucuju i koliko se ugrade ne znam, i prednje cu plocice uzeti kod nih kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Septembar 20, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci kazem im model motora i skontace oni sta treba ? a salju na kucnu adresu ? I posto si platio zadnje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Septembar 20, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci kazem im model motora i skontace oni sta treba ? a salju na kucnu adresu ? I posto si platio zadnje ? Trazis plocice za keeway speed 125 ili 150, sta vozis i reci ce ti da li imaju. Zadnje sam narucio preko neta i platio 666din bez popusta od 5%, oko 800din me izaslo sa postarinom. Da, stigne ti na kucnu adresu, zove te kurir na mob i donese ti. http://www.kompp.co.rs/catalog/rms/rezervni-delovi/kocione-plocice-1/kocione-plocice-68.html pise ispod da su za keeway speed, to su zadnje, poskupele su celih 4 din, jer ih imaju jos malo, najverovatnije zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...