nodi 21 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio. ipak u taj kofer treba da stavim 2XL full face kacigu. E sad posto sam ja pre mesec dana prvi put seo na motor koliko ce ta kofercina da utice na stabilnost u voznji ili tako nesto. @Herr Bane u kom servisu odrzavas motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio. ipak u taj kofer treba da stavim 2XL full face kacigu. E sad posto sam ja pre mesec dana prvi put seo na motor koliko ce ta kofercina da utice na stabilnost u voznji ili tako nesto. @Herr Bane u kom servisu odrzavas motor Milslim da ćeš naći kofer koji je manji nego moj, a da staje tolika kaciga. Što se tiče stabilnosti i vibracija ja kada vozim sa/bez kofera ne osetim razliku, samo ponekad pogledam u retrovizor ka mestu gde je kofer, da proverim dal je tu, kada ga nakačim. Mada moja brzina je do oko 80-90, a i položaj sedenja je takav, da više ti kvariš aerodinamiku nego koferče. Što se tiče održavanja, odrzavam u Mass kompaniju, na Mirijevu. Sada bih trebao da uradim servis na 2500km, mada bih mogao lagano sam u garaži, ali se mora u servisu zbog garancije, mada ne znam da li uopšte ima smisla, sobzirom da su se neki ljudi i žalili za garanciju, koja na kraju pokriva, kako ispade, samo klip, klipnjaču i možda još ponešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambyle 16 Napisano Maj 5, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Dorćol (BGD) Motocikl: Keeway Speed 150 (Black) Prijavi odgovor kao problematičan @ekozelj,@nodi - čestitam na prinovama, i u zdravlje da ih vozite mnogo hiljada kilometara! @nodi, koji to model od 550E iz Beograda ne vredi ni 300, јеr se ne sećam da je iko ovde nudio speed-a za 550E, pa me interesuje na koji konkretno misliš? Što se tiče servisa, samo u MASS centar idi ... nikako kod onih bezobraznih derikoža na Dorćolu (Miće Popovića) što ih imaš na sajtu ... odraće te a i usput su veoma drski.... .... Što se tiče visine, ja sam 186 cm i meni je mali motor, tj. ne mogu da lepo promenim u viši stepen prenosa petom, nego moram prstima, tj. da pomeram celo stopalo! Sada sam se već navikao .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan @nodi, koji to model od 550E iz Beograda ne vredi ni 300, јеr se ne sećam da je iko ovde nudio speed-a za 550E, pa me interesuje na koji konkretno misliš? Prodaje se jedan crveni na moto berzi iz Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 6, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, al ste se nakupovali kiwija Aj nek je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Par dana ne pogledam temu,odmah par novih masina.Cestitam drugarima na kupovini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 7, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče visine, ja sam 186 cm i meni je mali motor, tj. ne mogu da lepo promenim u viši stepen prenosa petom, nego moram prstima, tj. da pomeram celo stopalo! Sada sam se već navikao .... Ja tako odavno, a visok sam 179cm a sto se tice prinova, cestitam,ali: zasto ja onda i dalje prodajem moj motor?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko zna gde bih u Zemunu ili NBG mogao da uradim redovan servis za speeda neka javi. Nemam dozvolu pa ne bih bas da se vozikom mnogo po gradu dok ne polozim. U subotu sam za malo izbegao gospodina u plavom na apriliji u napred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Rezervni delovi za keeway, ne znam dal je neko već postavio. http://www.keeway.nl/en/spareparts/12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam postavio na madjarskom, ali je ovo MNOGO bolje jer je na engleskom i pisu detaljnije mere za delove. Odlicno, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,zamenio sam zadnju gumu na mom spped-u,stavio sam Metzeler. Mnoogo je udobniji i stabilniji motor po krivinama sa ovom gumom,bas sam zadovoljan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 777 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,zamenio sam zadnju gumu na mom spped-u,stavio sam Metzeler. Mnoogo je udobniji i stabilniji motor po krivinama sa ovom gumom,bas sam zadovoljan... Daj neki kontakt gde si kupio gumu i naravno koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,zamenio sam zadnju gumu na mom spped-u,stavio sam Metzeler. Mnoogo je udobniji i stabilniji motor po krivinama sa ovom gumom,bas sam zadovoljan... Daj neki kontakt gde si kupio gumu i naravno koja je cena? Nabavio mi je jedan prijatelj,koji radi sa motorima,ali ne znam gde stvarno,znam da su mu je poslali postom,cena je 70e,malo je skuplja,ali vredi... Mogu da se raspitam gde moze da se nabavi,pa vam javljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 777 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan ... Mogu da se raspitam gde moze da se nabavi,pa vam javljam... Ok, očekujemo info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Postavio sam u oglasima al reko aj i ovde da pitam. Treba mi nosac kofera ili ideja kako da sam napravim ili neko u BG ko pravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vec bilo reci o ovome al da pitam. Da li vam motori prolikom prvog jutarnjeg paljenja pale na jedan ili iz drugog treceg puta i od cega to zavisi? Drugar (nekada ozbiljan bajker) uzeo danas da provoza moj motor i imao je uglavnom sve reci hvale ali mi rece da mi verovatno preliva karburator. Ako moze neko malo objasnjenje na tu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upali on iz prve, ali moras drzati gas neko vreme da se ne ugasi i mora se sa saugom igrati malo. A zavisi i od gustine ulja. A to da ti preliva karb, pa ili ti je smesa losa ili ti iglica stoji na pogresnom mestu pa pusta vise goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan , pa ili ti je smesa losa ili ti iglica stoji na pogresnom mestu pa pusta vise goriva. i neki predlog gde sta kako. Mogu li nesto sam po tom pitanju da resim ili pravac majstor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan i koliko je to uopste ozbiljan problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne verujem da ti preliva toliko da moze da ti ubije masinu. Vec je taj tvoj prijatelj osetio da se motor gusi sa previse goriva. Ne bih znao ovako preko neta da ti savetujem sta da radis, da li da se igras sa smesom ili da otvaras karburator i da pomeris iglicu (to nikad nisam radio pa ni ne znam na kom nivou treba da stoji, ali pisali su ljudi o tome). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan Odvezao sam motor juce u MASS na redovan servis skrenuo im paznju pa da cujem i njihovo misljenje. Bice skidaj ovaj stavljaj weberov dvogrli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena servisa sada u Mass-u i šta su uradili na servisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nodi 21 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 47 postova Motocikl: sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan redovan servis koji se radi na 2500 (kod mene 3000). zamena ulja i svecice i stelovanje ventila. Rekao da detaljno pregledaju motor i posebno obrate paznju na karburator. Kaze decko sve je ok, nije primetio da karb preliva. Sedi, vozi, uzivaj i vidimoe se za 2500 km Menjac mnogo bolje radi posle zamene ulja, ovo je verovatno vec bilo pri kraju cena 3230. usput kupio sprej za lanac 1300 i pojas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dixor 0 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Od juce sam vlasnik crnog speeda 125. Vidim raspravlja se o kupovini motora pa posto ja evo kupih motor posle dva meseca potrage da kazem i ja koju. Krseva sam se nagledao, izjava tipa "a nisam ti rekao da sam pao sa motora, jbga izvini" ili "nisam ja to je prvi vlasnik". Konkretan model iz Beograda za 550 evra ne vredi ni 300, plavi iz Panceva sa predjenih 450 km i iskrivljenim auspuhom i noznom kocnicom itd... Ovo sve pisem da bih nekome ustedeo vreme, posto meni nije imao ko. U Beogradu nov kosta 929 EUR, ali ja za nov nisam imao para. Da ne davim dalje ono sto meni sad treba je predlog za neki dobar (posten) servis u Beogradu. Imam ja za 600e Speed 150 2008 god, neogreban presao 8 000 sve tip top,pa ako neko hoce ima PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, teska srca sam izasao iz sekte danas... Speed prodat, pare na gomili, prelazi se na istog takvog ali na steroidima, kawasaki er5... Uzivajte i srecna vam voznja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...