sstruja 115 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Svima nama je nekada zatrebala pomoc na drumu, od saveta za kafanu pa do generalne ispod drveta, pored puta dobro, ovo drugo nije bas svakome zatrebalo Sta se desava kada nam se desi peh u mestu gde nikoga ne poznajemo a nismo platili clanarinu u AMSS pa da imamo besplatno slepovanje? Tu na scenu stupaju forumasi koji za svu pomoc koju nam pruze dobijaju hvala do neba! No, ponekad je to hvala malo za ono sto ucine... Dakle: Srle69 - 5 bambija za pomoc oko krpljenja gume, izmaltretirao se pored mene od 8 uvece pa do 1 ujutru, sve dok nismo okrpili gumu (2 puta) i ja nastavio put! Dav8386 - 3 bambija za pomoc Markoooo kada mu je crkla bobina nadomak Svilajnca! Nazvao sam DAVa i pitao da li ima neku bobinu, kaze nazvace me za neki minut; umesto da me nazove, dosao je kolima za nekoliko minuta nseci 3 bobine od kojih smo jednu zamenili a jednu ostavili u rezervi, jos je Markuuuu dao i torbicu za motor da ima gde da je stavi, posle mu je torbicu poklonio u trajno vlasnistvo! Ko jos zasluzuje bambije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ko zasluzuje? Dexter pod obavezno! Jednom, kad je meni trebala u Carskoj bari pomoc na putu u vidu BJB majice, obecao mi je da ce mi pokloniti jednu u trajno vlasnistvo. Kada sam se malo osvrnuo, shvatio sam da i ona majica koju imam vec na sebi moze da posluzi jos uvek umesto BJB majice, ali sam itekako duboko postovao Dekijevu nameru da mi pruzi pomoc na putu i glasam da se dodeli Dexteru jedan veliki Bambi.....po mogucstvu jos topao, ispod saca, pa nek ga, ako bas mora, podeli i sa Yomanom, nek' mu u toj situaciji Yo pruzi pomoc na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 26, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ko zasluzuje? Dexter pod obavezno! Mator čo'ek a neozbiljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bambi ispod sacha?! Hmmm...nisam probao,ali..MOZZE! :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ju jel ima i za mene ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Mator čo'ek a neozbiljan! ih, sta mator....vrucina, pa terapija za iluziju da si zdrav, pa na to jos mator...i...to je otprilike to. Znaci, nije samo mator, molicufino..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Svaka časss forumašima... Alal vera, alal vera :) ... Meni je six ponudio prenoćište na zadnjem okupljanju jer nisam imao šator... Ponudjen ko počašćen... Hvala još jednom i još bambija za forumaše :) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8940 Napisano Jul 26, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jedan bambi za nukleusa, ivana iz indjije, ponudio se da ostavim opremu kod njega za vreme pepersa i cekao nas je do kasno u noc da po nju dodjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 26, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od Yomana - 3 bambija za Mikku shto je preko pola grada doneo Yomanu filter za vazduh ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a od mene 5bambija za YO-a , coeka kojeg sam prvi put u zivotu upoznao u bg kod njega u radnji, a kao da smo se znali 100 godina, i sa kojim sam proveo dva zbilja merachna dana , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Po 5 bambija za sve ucesnike koji su mi dali/nabavili zadnju gumu za TA u toku Eurobiker 2007 toura ( moze se procitati u temi sa slicnim nazivom)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jul 26, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan 5 bambija i za Josepha B koga nije mrzelo da dodje i sprovede nas do mesta okupljanja na F.G. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D 5 bambija i za Pakija, sto mi je kupio sator i poslao za FG da ja ne moram da spavam sa Krishna People... I 5 bambija za Pekija sto se ponudio da mi kupi isti...i za Duke_Bgd...Za minu sto se ponudila da ce mi organizovati primopredaju... 5 bambija AnteK-u sto mi nabavio nove gume za motore... 5 bambija za one kojima sam vozio zajedno, pa za one koje sam samo virtualno upoznao... Pa ja bih mogao da dam po 5 bambija za 50% clanova foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da odredim ko je više, a ko manje zaslužio, tako da isti broj Bambija dobijaju, nikakvim naročitim redom: Karlos, jer mi je nebrojeno puta izašao u susret kada mi je trebalo mesto i pomoć za čačkanje po motoru. Sale Lancia, jer mi je odradio registraciju i pomogao da okačim tablicu na motor u rekordnom vremenu (svega par sati!!!) Sore i Peđa (SpaVe) zato što su me u isto tako rekordnom vremenu uputili na Cakija koji mi je sredio problem sa zadnjim točkom u nezgodnom trenutku (Peđa mi je čak i doneo taj točak sutradan!!!!) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako pocnem da nabrajam, nekoga cu sigurno izostaviti... Tako da ne bih ni da pocinjem da se neko ne uvredi. Prepoznace se svi, hvala im jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Od Yomana - 3 bambija za Mikku shto je preko pola grada doneo Yomanu filter za vazduh ! ;D Ali pogreshan!!! ;D -5 bambija za zaposlene u Guevari za nepoznavanje posla kojim se bave! Mikka-i dali filter za model '78-80 god.?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 26, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan ! ;D-5 bambija za zaposlene u Guevari za nepoznavanje posla kojim se bave! Mikka-i dali filter za model '78-80 god.?! Značiii, sad ovi iz Guevare treba da dobiju od nekog 5 banbija, da bi imali NULA!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jul 27, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Značiii, sad ovi iz Guevare treba da dobiju od nekog 5 banbija, da bi imali NULA!!! ;D ;D ;D Mis'ish Bambija? :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Jul 27, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan SStruja - bambi & bambika za savet -> Sintelan-lepak. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Jul 27, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Značiii, sad ovi iz Guevare treba da dobiju od nekog 5 banbija, da bi imali NULA!!! ;D ;D ;D Mis'ish Bambija? :-[ Dex mlogo voli da jede BaMbije a ne voli da deli klopu, pa podsvesno kaže BaNbi, da bi se lakše odrekao mesišta. ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jul 27, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ih, izgleda da i Yo bas voli da ih jede, zato im stiti gramatiku A filter za vazduh je trebao zbog dima iz saca (sacha) ili je nesto drugo po sredi? Posmatrajuci godiste filtera, mozda u Guevari nisu dobro razumeli da li je previse saca u jedinici vremena dovelo do nasusne potrebe za vazduhom ili se pak radilo o motoru. U slucaju tak'e zabune, ne bih im tako strogo oduzimao tesko ne-stecene Bambije, k'i da ih nekom od usta otkidas, jelte.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 27, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, znao sam... pizda mi materina zaboravna... Duh, izmaltretirao sam ga pošteno sa kraja na kraj grada kad sam menjao prednju gumu........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Jul 27, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan Vladamir od mene dobija neogranicenu kolicinu bambija jer je VELIKI covek i bilo bi mu malo dati 5 bambija... Ko razume shvatice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ RIDER 8 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Gomilaaaaaaa bambija za EVIL _ZO-a Zbog savete oko kupovine opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 29, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan 5 bambija zasluzuje Mrle za docek i provod na blues festivalu Voxstock. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...