termogedzo 57 Napisano Avgust 4, 2011 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Neko je napisao na forumu da ovi marsovci shto zaustavljaju u Srpskih vladara sprovode motoriste do Meka na Terazijama, i onda tu legitimishu itd... E sad mene interesuje, ako te pandur zaustavi recimo na Slaviji ili negde vec...Jel on moze tebe da sprovodi do Terazija i da te tek tamo pita za isprave itd...Ne kapiram chemu to sprovodjenje do Meka... Ja ih uglavnom viđam da zaustavljaju gde stignu motocikl, tipa na Slaviji, ili kod JDP-a, SKC-a... mada sam juče video jednog uniformisanog na BMW-u kako legitimiše u Njegoševoj nekog klinca na skuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da se dosta pise na forumu o sluzbenim GSXR-ovima Sinoc pored Meka na Terazijama ponova - Dve Suzane i dva bela patrolna motora Prosao sam pored njih 2 - 3 puta i samo su me gledali, naslonjeni na motore ( ocito ih je mrzelo da rade ). Po mom misljenju je fora sa GSXR-ovima odlicna i podrzavam je, a momci su do sada bili maksimalno korektni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_vb 42 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tolerišu do 140 i preko 170km/h Zbog procedure privođenja sudiji za prekršaje, izbegavaju presretanje stranih tablica. Ako budete u blizini stranog auta, a sumnjate da vas prati presretač, držite se stranog auta, jer će vam biti alibi "a zašto njega niste zaustavili". U principu snima se kad vam brzina padne ispod 170, jer sve preko su kazne u PM velike. Drugar mi radi kao presretač i to je njegova priča iz prve ruke. Malo sutra se tolerise preko 170 km/h. Dve kazne, jedna za 188 km/h, a druga za 195 km/h. Videcemo sta ce biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Likovi na GSXRovima su maksimalno korektni,pricao sam sa dvojicom,jako prijatni i kulturni ljudi,tolerantni do granica bezobrazluka,bas kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan SLIKE PRESRETACA U GOOGLE-U Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...