VladaSD 2364 Napisano Jul 10, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Super, sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko odlično si uradio ovo svaka čast pročitao sam u jednom dahu iako sam bio učesnik. Da sam znao,da češ staviti ovakve lepe slike ne bih ni poneo svoj foto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Odlični 5! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 10, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan very nice p.s. Ne mogu a da ne primetim da malo malo pa provlacish GPS u prici .. Malo spontanosti nije na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Kazacu samo da ovaj putopis ni briblizno ne moze da docara sve ono sto se desavalo za tih 7 dana. Koliko je samo budjenja smehom bilo, i uspavljivanja hrkanjem. Ali, dogadjalo se nesto sto nikada ne bi moglo da se isplanira ni na jedan moguci nacin. Jednom recju, fantasticno. Svi su bili maksimalno raspolozeni onda kada nisu spavali, neki su cak i tada.... Laletu hvala na organizaciji, i svima koji su tome doprineli da ovo ispadne neocekivano dobro. Pa, narode, razmislite sl put pre nego sto kazete NE! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Jul 10, 2011 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, standardno odlican, cestitam celoj ekipi na putovanju, a naravno Lalajku posebne cestitke jer bez njegovih putopisa mnoge lepote nase zemlje i drugih zemalja ne bi upoznali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari, vidim da vam je bilo lose... Lalajko, odlican putopis! Jedva čekam 20-i, da i mi krenemo za Bulgariju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Krasan put i odlične slike! Što se Neše tiče - doživio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 11, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Šta drugo reći sem predivno.Hvala na lepom putopisu i slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lale, odlican putopis! Sa zadovoljstvom sam ga procitao u jednom dahu i evocirao sveze uspomene. Osecaj ispunjenosti ovom turom i druzenjem tesko da se moze opisati recima. Veoma mi je drago sto sam bio deo cele price. Iskoristio bih i ovde priliku da ti se zahvalim na vodjstvu kao i sjajnom Bugarskom delu ekipe... Nesi (Pandi) Nikiju i Arsi. Jedva cekam sledece moto kampovanje! Ko je pomenuo Kucajske planine...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni sumnjao da ce vam biti lose ali kako su dobra jezera po ovoj vrucini kako bi legla ta temperatura i uhh, probacemo da odradimo turu, ali sa ukljucenom off road opcijom.. Lale, gruba racunica po glavi ucesnika? koliko vas je kostalo ovo planinarenje.. grubo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jul 11, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Lale putopis kao i svi tvoji ! super 5 ( onaj od 100 oktana ) Jedno pitanje : Zasto se sve putesestvije, reli itd, organizovane i neogranizovane voznje, desavaju pocetkom meseca ( od 01 od 03 itd ) ? Siguran sam da postoji razlog ... ja jedino vidim taj da je pocetak meseca pa su svi kolko tolko bolji sa finansijama... Ja generalno mrzim pocetak/kraj meseca a verujem da me svi koji su bilo kako vezani za finansije/racunovodstvo razumeju... Eto ... ako bude bilo kakve putesestvije mimo pocetka meseca count me in jos jednom... svaka cast i uzivali smo i mi sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lalajko!!! Sjajne slike i sjajno opisano putovanje. Za one koji nisu bili eto razloga da mozda pokusaju. Za nas koji smo ucestvovali, fantastican nacin da kada prodje neko vreme, probudimo secanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Jul 11, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepo. Sto se Lalajka tice - vidim da si malo oslabio i da su ti konobarice slaba tacka;)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunsko uzivanje ekipe koja je realizovala putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7436 Napisano Jul 11, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dnevna doza za gladne jezeraše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Jul 11, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slabi ste na pivu (manje l piva, nego kg mesa:))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4783 Napisano Jul 11, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo cu reci SJAJNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Au brate Tralalajko, ovo je putopishchina, a ova Bugarska ima takve lepote da prosto ne mogu da verujem. Onaj prvi deo , stene, pravo svetsko cudo, izgledaju nestvarno, kao da je neko u postprodukciji radio exterijer za park iz doba jure. Jezera i okolina kao Aljaska. Svaka cast i bas vam zavidim na ovom putovanju. Verujem da je bilo 20 x lepse nego sto sve ove fotografije i reci mogu opisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Fascinantna je potrosnja GS-a od 5 litara pod tolikim teretom i manje-vise opreme :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Jako lep putopis i slike. Sad mi je još više žao što nisam mogao sa vama. Gledam dnevni spisak jela sa puta, pa mi se čini da ste vi hranili i okolne vukove i medvede! Gde vam je stalo toliko mesa!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Jako lep putopis i slike. Sad mi je još više žao što nisam mogao sa vama. Gledam dnevni spisak jela sa puta, pa mi se čini da ste vi hranili i okolne vukove i medvede! Gde vam je stalo toliko mesa!? Lepo smo ga sažvakali i spremili u stomak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano Jul 11, 2011 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, verujem da ste se nauzivali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Хоће ли ико икада утишати овог Лалајка! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Slabi ste na pivu (manje l piva, nego kg mesa:))) Da su ga podelili na: - pivo razno i - pivo za rostilj ... bilo bi vise piva Bravo svima !! ps. A sta je sa filmicima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...