Pancho Brothers 0 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zensku koznu jaknu od debele koze marke " BOX 106z " made in Holland. Velicine " S " cena : 20e . Zenske kozne pantalone, kroj kao farmerice velicina mislim da je " M " cena : 20e . Muske kozne pantalone od debele koze, farmerice kroj , velicine 58, cena : 20e . Kozni ponco od fine brusene koze, sa pertlanjem sa strane i na rukavima velicine 48/50 , cena : 20e . Crne kozne cizme kaubojke sa ravnim vrhom kupljene u Louisu. Velicine 41/42 , cena 20e . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puzic015 20 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: bogatic Motocikl: honda cbr Prijavi odgovor kao problematičan koliko su siroke u struku m. pantalone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pancho Brothers 0 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Siroke su 98-100 cm kako sam ja izmerio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija mz 0 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: mz etz 150 Prijavi odgovor kao problematičan za koju visinu zenska jakna odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jul 8, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, kupio si TDM, pa ti sad ne ide koza na njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
puzic015 20 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: bogatic Motocikl: honda cbr Prijavi odgovor kao problematičan moze li br. telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pancho Brothers 0 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Broj telefona je 063-81-24-317 . Zenska jakna je za visinu 160. Da ja sam kupio TDM , pa sad imam viska kozne garderobe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pancho Brothers 0 Napisano Jul 11, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako , prodate su muske pantalone, ponco, i zenska jakna. Ostaju cizme i zenske pantalone koje su snizene na 10e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pancho Brothers 0 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prodate i zenske pantalone. Ostale jos cizme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pancho Brothers 0 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I cizme su prodate. Ostalo je jos nesto stvari ali one nisu trenutno na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...