DjordjeMijailovic 2715 Napisano Jul 8, 2011 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imam neko kinesko sranjce od navigacije i hteo sam da ga montiram na motor ali mi zao da dam vise para na fabricki nosac nego sto kosta sama navigacija, te sam za par min sklepao ovo od jedne shelne za creva, malo gume od bicikla i nosac za gps za kola koji je dosao uz uredjaj. Nista pametno, ali mozda nekom da ideju: U sustini sam obmotao par krugova gume oko kormana, stegao to shelnom, a shelnu probusio i za nju zavrnuo glavu nosaca koji sam dobio uz gps. Guma sluzi da se korman ne osteti a i da amortizuje vibracije. Najbolje staviti dva sloja gume radi bolje amortizacije. Napravljeno za par min a izgleda sasvim pristojno. Zapravo vise vremena mi je trebalo za ovaj post 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora , skroz pohvalno, bravo za ideju i sto si je podelio sa ostalima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Jul 10, 2011 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda sa "uradi sam" stitnikom za sunce Bez njega se na ekranu ne vidi nista, a i pitanje je koliko bi trajao jeftini uredjaj na suncu. BTW jako korisna stvar ovaj GPS. Osim za navigaciju, dobro dodje i da procenite krivinu ispred vas ako ne znate sta vas ceka iza stene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Brzo i jednostavno, prava stvar, svaka cast :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Septembar 5, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan jao bree sto me majka nije rodila da znam da majstorishem aj kad stignem kuci, uslikacu nosac koji imam i gde bih zeleo da ga stavim, pa da mi das savet kako bih to mogao da prikacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 313 Napisano Septembar 5, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja prijatelju ...A da, htedoh da ti kazem da VDO (ako sam dobro video), nije bas kinesko sranjce, VDO je poznata kompanija koja se bavi svim i svacim i pravi ozbiljne proizvode..eto, cisto da ti kazem, imas i sajt pa se informisi ako te zanima http://www.vdo.com/generator/www/com/en/vdo/main/home/home_en.html ...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Septembar 5, 2011 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @papa, daj slike pa da predlazemo @uros, ovo je ipak: http://www.vdodayton.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga sta ja imam, u pitanju je nokijin vakuum drzac za mobilne to bih zeleo nekako trajno da pricvrstim za motor. zelim da to bude sto je moguce vislje, tj tik ispod evtrobrana. ako imate ideju kako ovo da se odradi, dajte predlog pliz mislio sam prvo da probusim ovu plastiku od komandne table, al onda reko sebi, nemoj Papo samo ce da sjebes sve... a bas mi je bitno da je gore kod vizira, a ne dole kod volana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Septembar 6, 2011 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ukoliko busenje ne dolazi u obzir (a i treba ga izbeci za ovo) ja bih verovatno kupio jak velkro (cicak, kao na patikama). za svaki slucaj, prikacio bih negde i lancic u slucaju da cicak zakaze, mada to je jako retko. Video sam na slican nacin montirane nosace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan kojim lepkom da lepim chicak za instrument tablu? sta bi bilo najbojle resenje za plastiku ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Septembar 6, 2011 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan tu sam vec neiskusan. mislim da se moze naci samolepljivi cicak. Sacekaj jos par predloga pre nabavke, mozda neko smisli nesto pametnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feri 2 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 19 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je da previse komplikujete stvari.Jednostavno gps stavim na tank torbu u onaj deo za kartu.Koristim manju u koju stane kisno odelo rukavice i zastita za cizme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Septembar 6, 2011 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a ako nemas torbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan evo ga sta ja imam, u pitanju je nokijin vakuum drzac za mobilne to bih zeleo nekako trajno da pricvrstim za motor. zelim da to bude sto je moguce vislje, tj tik ispod evtrobrana. ako imate ideju kako ovo da se odradi, dajte predlog pliz mislio sam prvo da probusim ovu plastiku od komandne table, al onda reko sebi, nemoj Papo samo ce da sjebes sve... a bas mi je bitno da je gore kod vizira, a ne dole kod volana Napravis malu metalnu plocicu i stavis maticu na vec postojeci sraf na viziru , ako sam dobro video drugi deo plocice iskrivis malko tek toliko da mozes da provuces sraf od nosaca navigacije bez tog vakuma i to ti je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Septembar 6, 2011 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Napravis malu metalnu plocicu i stavis maticu na vec postojeci sraf na viziru , ako sam dobro video drugi deo plocice iskrivis malko tek toliko da mozes da provuces sraf od nosaca navigacije bez tog vakuma i to ti je to Slazem se! Dodas samo na spojevima sloj gume izmedju radi ublazavanja vibracij. Lim uzmes malo deblji i oblikujes ga tako da manje osciluje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan buljim u sliku vec pet minuta i uopste ne kontam fazon za kacenje nisam skapirao kako bi dalje isao taj lim i kako bi se ovaj nosac za mobilni nakacio na to? ok ovo sto je covek nacrtao, gde pise plastika to je vetrobran, i onda uzmem malo duzi sraf, i maticu i uglavim to parce lima i pricvrstim. ok, ali gde dalje ide taj lim, i kako to izgleda? znam, dosadan sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih da okacim sliku napravio sam nosac od parceta nekog debelog aluminijuma montirao sam ga na nosac vetrobrana. solidno deluje, ne vibrira. bas sam zadovoljan visoko je fiksirano tako da je u vidokrugu tokom voznje, ne moram da gledam dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan jako korisna stvar ovaj GPS. Osim za navigaciju, dobro dodje i da procenite krivinu ispred vas ako ne znate sta vas ceka iza stene Iscrtava parkirane kombije, rizlu i rupe?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2715 Napisano Septembar 18, 2011 Strucnjak, 1647 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shogun 1 Napisano Januar 26, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX-R 600 K3 Prijavi odgovor kao problematičan aj komso daj savet sta ja da radim sa svojim gixxerom k3 i drzacem za iphone? gde i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Januar 26, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, ja dam pare za nosač, pa posle pravim od štapa i kanapa dodoše nosač je koštao siću. Evo kako osiguravam da mi GPS ne ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Januar 26, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim isto ovakav po offroadu i nikad mi do sada nije ispao.Veoma koristan jer stiti od prasine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mom GSF vec 5 sezona vozim ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...