Jump to content

Moto Zajednica

Boca cbr

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 264 postova

U ul.Kneza Milosa isekao ga fiat punto.On ovako "smiren" decko.Stigne coveka.I krene da mu j... mamu,i ostale ukucane.

Covek verovatno uvredjen.Namota volan i udari ga u auspuh,prednjim krilom.Nastavi da ga gura.Naravno padne s motora(s devojkom).Ludak i dalje nastavi da ih gura,jos par metara.

Kako je padao,udari u motor ispred njega.Koji je vozio nas drug Todor.Isto s devojkom.I oni padnu,izgule se po asvaltu.Hvala Bogu nista nisu polomili.Osim par sitnica na motoru.Ali sve sto moze da se plati.Nije skupo. ;)

E sad.Naravno Bocko ne moze da dodje do reci.I pocinje da ga bije.Gde mu se pridruzuju i ostali prisutni.To traje par minuta.Dok milicija nije dosla.A inace su stajali preko puta ulice i gledali sve sta se desava.Pa su pustili da oni odrade to sto su naumili.Kada su videli da je covek sav u krvi.I da vise ne pruza otpor.Ko veli,ajde da pridjemo.

Odma su vozacu punta,predlozili da se dogovori s ljudima.Sto je on i pristao.Bocko je pozvao neke nase drugare.Koji su stavili coveka u kola i odvezli.Vratili su se po Bocka,s 400 evrica.Da pokrije troskove popravke. ;)

Jos jednom kazem.Hvala dragom Bogu,sto niko nista nije polomio i sl.Samo malo ugruvani i izguljeni.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Kakvih sve ljudi ima... To je bre pokusaj ubistva...  Šaban glupi, ako su ga izuli, trebalo je jos para da mu uzmu.

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Drago mi je da su Bocko & druzina uredu, i da je vozac Punta dobio po nosu.  Ko ga j..., zasluzio je.  Ipak mislim da reakcija sa psovanjem nije bila bas najbolje resenje.  Trebao je decko da iskulira - psovanjem i proviciranjem idijota u Fijatu je losa situacija samo postala gora.  Jedno od mojih pravila je - “ako mozes da izbegnes problem, izbegni ga”.  Nikad ne znas kakav je ludak taj za volanom.  Eto, iako je Bocko izprva izbegao presecanje, posle razmene psovki pao je i on sa devojkom i njegov ortak sa njegovom devojkom.  Moglo se izbeci...

Da se razumemo, to sto je vozac Punta namerno oborio cetvoro ljudi na motorima je pokusaj ubistva, i za to je zasluzio da ga izuju iz cipela.  Samo kazem da ako si vec uspeo da izbegnes udes, treba malo smirenije reagovati - bezpotrebno je juriti za nekom budalom i traziti kavgu.

• Drug član, 2143 postova

1. Bocko je mogao da se uzdrzi od psovanja i svadje - mozda ima kratak fitilj, iznervirao se, problemi, vrucina,itd,itd. Opravadam delimicno.

2. Postupak sa priebijanjem nekoga ko je NAMERNO srusio 4 ljudi sa dva motora. POTPUNO OPRAVDANA REAKCIJA na pokusaj ubistva i nanosenja TTP-a (teske telesne povrede)

3. Uzimanje para za stetu na moorima. POTPUNO OPRAVDANO, samo su uzeli malo para.

??? ??? ???

• U prolazu, 93 postova

Dobro je sto su svi ne povredjeni osim onoga ko to i zasluzuje. Motorima verovatno nije nista cim su uzeli tako malo para, ne bi se oni zadovoljili sicom da su imali sta vise da naplate ;)

Cuvajte se vozaca Punta pre neki dan je jos jedan drugar imao bliski susret sa istim ???

• Aktivirao se na času, 3281 postova
  • Motocikl: Tamić XL-1000V

Možda nisu mogli više para da uzmu... U svakom slučaju 400E za 2 namerno srušena motora i mogućnost da te nedajbože u kolicima odneše zamalo odatle PREMALO!!! (i para i batina) >:(

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

1. Bocko je mogao da se uzdrzi od psovanja i svadje - mozda ima kratak fitilj, iznervirao se, problemi, vrucina,itd,itd. Opravadam delimicno.

2. Postupak sa priebijanjem nekoga ko je NAMERNO srusio 4 ljudi sa dva motora. POTPUNO OPRAVDANA REAKCIJA na pokusaj ubistva i nanosenja TTP-a (teske telesne povrede)

3. Uzimanje para za stetu na moorima. POTPUNO OPRAVDANO, samo su uzeli malo para.

??? ??? ???

Nemoj da me pogresno shvatis, ne prebacujem ja nista decku niti ga kritikujem.  Eto, samo kazem da kad se desi neko malo sra..e treba po mogucnosti izbeci vece.  Neko te presece - probaj da iskuliras - ipak si na motoru i imas samo jedan zivot.  A to sto su posle padanja tog ubicu prebili i uzeli mu pare - ako su. Trebali su da mu prebiju svih deset prsta pa da vise ne moze da uzima volan u ruke.  Takodje bih u ovom slucaju pohvalio i pripadnike policije koji su slucaj resili na kratak i efikasan nacin.  Ovde u Kaliforniji bi se ovo vuklo po sudovima bar jedno dve godine, na stetu svih...

• Svrati ponekad, 264 postova

Drago mi je da su Bocko & druzina uredu, i da je vozac Punta dobio po nosu.  Ko ga j..., zasluzio je.  Ipak mislim da reakcija sa psovanjem nije bila bas najbolje resenje.  Trebao je decko da iskulira - psovanjem i proviciranjem idijota u Fijatu je losa situacija samo postala gora.  Jedno od mojih pravila je - “ako mozes da izbegnes problem, izbegni ga”.  Nikad ne znas kakav je ludak taj za volanom.  Eto, iako je Bocko izprva izbegao presecanje, posle razmene psovki pao je i on sa devojkom i njegov ortak sa njegovom devojkom.  Moglo se izbeci...

Da se razumemo, to sto je vozac Punta namerno oborio cetvoro ljudi na motorima je pokusaj ubistva, i za to je zasluzio da ga izuju iz cipela.  Samo kazem da ako si vec uspeo da izbegnes udes, treba malo smirenije reagovati - bezpotrebno je juriti za nekom budalom i traziti kavgu.

On je izbego prvi problem.Gde je mogao da bude oboren.Ne mozes bas uvek da iskuliras.

??? ??? ???

Slazem se.Ali kada je neko toliko bezobrazan.Ne moze....Verujem da si i ti nekad dosao u sl. situaciju.Ako si uspeo da mu precutis.Svaka cast.

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Malo para, malo batina za namerno obaranje.

Dobro da ste zdravo i zivo momci.

JA vas biram za moj tim u fudbalu  ;D ;D ;D

On je izbego prvi problem.Gde je mogao da bude oboren.Ne mozes bas uvek da iskuliras.

??? ??? ???

Slazem se.Ali kada je neko toliko bezobrazan.Ne moze....Verujem da si i ti nekad dosao u sl. situaciju.Ako si uspeo da mu precutis.Svaka cast.

A sta da je u kolima bio neki naoruzani opasan ludak ili krimos, izadje iz kola i sve ih izroka iz pistolja ili neced jos goreg. Znaci ne znamo sa kim imamo posla, pa stvarni mislim da teba iskulirati ako je ikako moguce. Sto puta sam bio u situaciji, eto pre dve nedelej me coivek prvrnuo vozeci u rikverc, kad je video da ustajem, izasao iz auta i rekao mi "Izvini nisam te video". Imam skoro 1,90 i 125 kg , bas sam sitan tako reci "stealth", pa sam ga iskulirao a trebalo je da ga opeglam ko majmuna.

Ostalo je potpuno opravdano, s obzirom da je u pitanju pokusaj ubistva i nanosenja TTP.

• U prolazu, 1 post

Evo i ja da se javim. ;) Dobro sam.

Vidim da mi svi zameraju, da sam malo naplatio i da je malo dobio batina.

Batina je dobio,verujte dosta(kao da je oborio 10 motorista).

Motori nisu mnogo osteceni.Tako da smo i tu vise uzeli nego sto je trebalo.A da je trebalo vise,uzeli bi auto.

Inace kada mi se neko izvini,ako me isece ili sl.Ja reagujem normalno.Oprostim.

U ovom slucaju je vozac bio jako bezobrazan.I morao sam ovako da reagujem.

A ovo,da je neki kriminalac,neka "faca" u kolima.Toga se nikada nismo plasili.Jer da jesmo,ne bi izlazili na ulicu.

Sta to treba da znaci? "ja sam kriminalac i mogu da te zgazim,psujem,...",a ja treba da cutim,i da spustim glavu ko p... ??? Toga nije bilo,niti ce biti.Veruj te.

HVALA na razumevanju i podrsci.Pozz. ;)

• U prolazu, 93 postova

@Gremlin

Silno ovaj silno gresis drugar, u tvom slucaju je covek izasao iz kola da ti pomogne ako treba i izvinuo ti se jer te je slucajno oborio. Dok je Bocka majmun namerno oborio dok se kretao i jos nastavio da ga gura sve dok nije oborio i drugi motor i ugrozio jos dva zivota . Nadam se da si primetio bitnu razliku izmedju ta dva slucaja. Slazem se sa ostalima da su ga malo tukli i zao mi je sto nisam bio prisutan da im pomognem makar imao i pet  pistolja.

@Gremlin

Silno ovaj silno gresis drugar, u tvom slucaju je covek izasao iz kola da ti pomogne ako treba i izvinuo ti se jer te je slucajno oborio. Dok je Bocka majmun namerno oborio dok se kretao i jos nastavio da ga gura sve dok nije oborio i drugi motor i ugrozio jos dva zivota . Nadam se da si primetio bitnu razliku izmedju ta dva slucaja. Slazem se sa ostalima da su ga malo tukli i zao mi je sto nisam bio prisutan da im pomognem makar imao i pet  pistolja.

SALE,

Nisi pazljivo procitao sta sam napisao u prvom postu. Probaj ponovo i sve ce ti biti jasno.

Pozdrav,

Moj odgovor se odnosio na drugi post, a sa prvim se potpuno slazem.

Vrlo dobro ,ali  i dalje mislim da ako konflikt u saobracaju  moze da se izbegne, treba uciniti sve da se izbegne, ma koliko samokontrole i celicnih zivaca trebalo za to.

???

• U prolazu, 93 postova

Objasni mi samo kako je Boca trebao da izbegne konflikt.

U prvom postu se uglavnom slazes sa ucinjenim, da bi se u drugom setio, a sta da je bio ovaj ili onaj, da bi na kraju savetovao da treba uciniti sve da do svadje ne dodje pa se opet setis da si onoga koji te je oborio trebao da opeglas ko majmuna :o :o :o. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja