Jump to content

Moto Zajednica

kupujem bisage

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750

gumu sam našao jos samo bisage da nađem i mogu na put1moto3.gif. najbolje bi bilo kozne , ali sve uzimam u razmatranje. Ako neko zna neku radnju neka kaze 1zdravo.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1087 postova
  • Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure

Imas u Lois-u. Ako ti nisu prioritet kozne ima bas povoljnih od skaja. Ja sam ih uzeo , na prvi pogled tesko je i provaliti da nije koza. Kvalitet zadovoljavajući. Imas ljude koji donose, cena je kao na sajtu. Dodatno placas samo postarinu ( oko 500 din ). Ja sam narucio preko Sekule, sve preporuke.

Ja sam uzeo ove

http://www.louis.de/_307ad38b74819d387d165423c595eeb0ed/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=520&wgr=220&list_total=7&anzeige=0&artnr_gr=10024188

Od istog materijala su , vestačka koza. Kako sam ti i pre rekao spolja se ne provaljije tek kada ih otvoris i osetis pod rukom.

Kvalitet sivenja je ok, materijal koliko para toliko muzike , ja sam zadovoljan. Ovakve bisage ( 20l komad ) bi me od koze kostale najmanje 200 eur a veroavtno i vise. Ja ih platio 80 eur + 5 eur postarina. Ja generalno slabo vozim motor , jer dosta radim, samo vikend i to duze ture. Meni ove vrse posao i nisam se pokajao. Na nekoliko moto skupova mi ljudi prilazili i pitali gde sam nabavio bisage.

Ako imas dobar bajk , planiras da ga zadrzis duze vreme onda koza ima opravadanja, u drugim slucajevima po meni ne.

Evo jedne fotke da vidisa kako izgledaju na motoru

2BPLA_sdc12062n.jpg

Uploaded with ImageShack.us

gumu sam našao u radulovicu za 11700 to je bridgestone guma 150-90-15 g702. ipak sam se odlučio za novu posto polovnu sam našao jedva jednu i izgledala mi je malo krivo.

Lemy lepo izgledaju ali me zanima dali imaju dovoljno prostora za prtljag. izgledaju veliko, ja bi najradije kupio tako neke da ne moram da kupujem i dodatni kofer...

Ove su najvece, 27l po komadu, tesko da ces naci negde vece. Za moj motor su mozda i prevelike ali i ja sam se rukovodio mislju da mogu sto vise da stavim a tada su bile malo skuplje od ostalih.

Moze dosta da stane u njih, recimo moze komotno da stane u jednu jet kaciga a verovatno i ful face ( nisam probao ) i da ostane mesta za sitnis ( dukserica, pojas, flasa sa vodom ... )

Recimo ja stavim u jednu koznu jaknu da ogromnim protektorima na laktovima, ramenima i preko celih lenja , i kacigu ali oni kao slem ( brain cao) i ime jos mesta ali za neku sicu. Stavljao sam jednom i neke flase, moze da stane oko 10 kom od 1.5l.

Ove sto si ti gledao su dosta manje, kaciga nema sanse da stane kao ni jakna. problem je sto su uzane 15cm a ove moje su 22cm.

Jedini problem kod ovih bisaga je sto povecavaju gabarite motora pa moras da pazis ako se provlacis kroz guzvu, i verovatno uticu na aerodinamiku motora pri vecim brzinama.

Hvala puno na odgovoru! ja se jos dvoumim idem sutra da pogledam jedne polovne kožne http://www.nixons.tk/ za 125eura, a svratiću i da vidim ove http://www.kompp.co.rs/?pg=oprema&brand=Storm&model=337. ali naverovatnije cu se odluciti za luis posto su ipak najveće a i najpovoljnije. koliko dana treba da stigne roba?

Meni su stigle mislim za 3 dana, verovatno se poklopilo, ali ne verujem da treba vise od 7 dana.

Realno koza je koza, ali ja nisam bio spreman da dam 3 puta vise para za nesto što mi uglavnom stoji na terasi, a vrsi posao ( a i izgleda) isto kao i kozna bisaga.

poslao sam sekuli poruku za te od 27 litara. sad me zanima na kojoj udaljenosti treba da budu od auspuha da im ne bi bilo nista, bojim se da se ne zapale0ljut2.gif

Moje su bukvalno na par centimetara od auspuha jer je motor mali a bisage velike i nista se ne desava. U principu je bitno samo da se ne dodiruju sa auspuhom.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja