Jump to content

Moto Zajednica

Udari me lik

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 147 postova

Danas u 14:04h u Ustanickoj ulici,kod trznog centra Konjarnik,stajem u stanicu bas lagano,sa 20-ak km/h i dok lagano usporavam cujem skripu guma iz daljine,dok kocim,gledam levo,nista,gledam desno kroz prozor u suprotnu traku i nista,nigde nista na vidiku,skripa se nastavlja ja taman stajem kad dum,cimnu se bus...pu jebem ti,reko ovaj mene udari,eto gde skripale gume.

Izadjem napolje,ima sta da vidim,opel kadet,udario od pozadi,auto totalno unisten,leva strana kola kao voz da ga udario,naravno slikam,u tom trenutku staje policiska MANA i ne stizem slikati drugu stranu...a na busu...procenite sami

2lc36g.jpg

jp97qb.jpg

Prevelika brzina,i nepaznja..dovoljno za najgore..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• veseli stomatolog , 860 postova
  • Motocikl: dl 650

jel to pocetna ili sledeca stanica???ona pocetna je uzasna...dolazi do prelazaka iz trake u traku, pesaci cesto pretrcavaju a vozaci voze dosta brzo iz pravca bulevara.....tu ima dosta udesa....

Ona sledeca,za tu pocetnu znam,ona je rizicna,ali ova je bas ok,2 trake,bez guzve,tacno posle semafora.

Mozda bi ovo trebalo u opste teme,ali posto se 20sec posle udesa pojavio motorista na drumu(policajac na Mani),reko da ovo stavim u motoristi na drumu :moto3:

Ko je nadlezan,nek premesti :D

• veseli stomatolog , 860 postova
  • Motocikl: dl 650

ta druga je bas ok....jos su poubacivali 2 semafora, lepo obelezili, mislim da ga je omamila vrucina, malo veca brzina,malo nepaznje, pogled u stranu, i kad se okrenes, preblizu si....kocnice, auto star 20 god, bez abs-a, blokada i samo prokliza pravo...srecom niko nije povredjen....

E,ali pazi,tragovi vode iz druge trake,ka busu.Ja koliko sam ga razumeo,kad je panduru objasnjavao,da je on isao levom trakom,i to malo brze,i vidi ispred sebe auto koji skrece desno ka zgradama,i smota u levu traku uz kocenje da ne udari njega,ali ja 15ak metara dalje vec stajem,i on kliza do mene... Kazem ti,cuo sam kocenje,onako dovoljno dugo,i tragovi su takvi,nema sta drugo nego to.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

vidi ovo je još i super kad je u autobusu, meni se juče desilo da oću iz 27marta da skrenem gore ka studenstkom trgu (ona ulica koja prolazi pored Maxija) i samo što sam dao migavac čujem skripanje... pošto imam naviku da očekujem neku glupost u saobraćaju pogledam u retrovizor i vidim neku ladu ili nešto slični kako kliza ka meni, brzo po gasu i jedno 10-15m napred skroz uz ivicu linije... lik prolazi pored mene sa intezivno tupastim pogledom... da se nisam pomerio garant bi me opleo po zadnjem točku...

Pazi,to i ja radim,to jest pogledao sam u retrovizor,da vidim da ne skripi ka meni,da sam video da ide na mene,pustio bi kocnicu i dao malo gasa,lik bi uspeo da stane,ali ga ja nigde nisam video i jbg-a...tup...

Jeste,sreca pa sam u busu,pa se stvarno ne bojim nikoga u saobracaju(da ce me povrediti),ali se bojim ipak stvari koje se desavaju,i ne moze ti biti sve jedno,pogotovo sto sam imao u zadnjih 30 dana 3 takva slucaja,pa su me poslali na vanredni lekarski pregled,i kod psihologa(pravilo firme) pa sam juce ceo dan se vukao po domu zdravlja dzordza vasingtona i radio ceo sistematski taj. I sad,sad opet ovo,pa mislim,zar opet treba da idem kroz sve to da prolazim >:(

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: kawasaki

Kad te hoce, hoce te. Bedak.

Nego me nervira sto su tebe poslali na lekarski, ako si ti kriv onda je isto kriv i direktor gsp-a, mora i on odmah na vanredni! :jok:

Ja ne znam gde pise da tablica ne sme da se busi,sme ali da se time ne narusi njena citljivost i namena! :) Vidis da se nitne ne vide :D

Joj,nemoj u mene da se zalecu,da me lupaju,daj da podelimo na jos neke autobuse :D

Mnogo je da se svi u mene zapucaju :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja