Jump to content

Moto Zajednica

Fazer auspuh

Recommended Posts

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Pozdrav,imam jedno pitanje za kolege bajkere,na motoru mi je fabricki auspuh koji se relativno slabo cuje a ja bih voleo nesto malo bucnije ali posto sam trenutno u nekoj krizi da kupujem drugi auspuh interesuje me da li postoji mogucnost da se fabricki auspuh nekako nabudzi da se cuje malo jace i ko to radi(neki br tel) voleo bih da cujem Vase misljenje kolege,hvala unapred :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1139 postova
  • Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

Pa ako hoces samo da se jace cuje, onda moras da mu prosiris otvore na izduvu.

Sve sto je veci otvor na izduvu motor se jace cuje, e sad ako hoces da podesavas i dubina zvuka onda se moras malo zanimati i sa cevima i vunom

Ps nisi napisao koji fazer imas

Fazer 600 1999 god,pa druze sa ovim auspuhom kao skuter da vozim :moto3:,ja bih eto nesto sta vec moze i ako nekako moze ovaj da nabudzim,drugar rece da je on na njegovom to radio ali ja bih da cujem jos misljenja i kako bi to najbolje bilo da se odradi?

ima li da to neko moze da odradi,naravno platio bih neku realnu cenu jer kod mene u Raskoj ni lonac na kolima majstori ne umeju da zavare

• Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125

To sto ti hoces se zavrsava za 5 minuta, ako imas nekog da ima aparat za varenje i treba samo da izgorite onaj prigusivac sto izlazi na kraj lonca i da ga izvadite... posle toga ima da se dere samo tako :moto3:

Nadam se da si me razumeo, ja sam to radio na vise motora i svi su se super culi, a pritom ti je najjeftinija varijanta

E sad da ne ispadne da sam neki smor ali kad si vec to radio da te pitam Bobane jel se to posle bas preterano dere ili kako vec? ipak ja bih da se cuje ali ne bas preterano,skodi li to nesto motoru? Imas pivo kad dodjes u Rasku ili na Kop za ovo sto te smaram :takoje:

Ma nema problema samo pitaj :takoje: Pa sad kako se cuje.... cuje se jace nego da stavis nekog akrapa,nesto slicno kao miww, a motoru ne skodi nista

E hvala druze,ima drugar mivv na motoru pa otprilike znam o cemu pricas,probacu ovo da odradim,ako mi nesto ne bude jasno postavicu jos neko pitanjce ovde pa se nadam odgovoru,hvala jos jednom za savet,hvala ti jos jednom jer me ovo bas zanimalo.

• Integrisan, 9790 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Kolega, prijateljski savet...

Nikada ne seci, otvaraj, karabudzi fabricki izduv! Galama je interesantna neko vreme, za grad cak i dobra ali na nekom duzem putu izmorice te vise od ispumpane gume.

Puni su oglasi auspuha sa cenom od 30e i vise. Uzmi jedan pa eksperimentisi, sacuvaj originalni trebace ti.

Pisem ti iz iskustva, zarad mira u voznji morao sam ponovo da kupujem fabricke, inace dosta kolega ne zna da cena fabrickih (novih) izduva prevazilazi cenu akrapa, yosija i ostalih zvucnih marki.

Pozdrav Nenad.

• Podržavam 4

Stavljate me u nedoumicu,definitivno hocu jaci zvuk,bas zbog tog zvuka sam i prodao prethodni motor(transalp),jer mi se njegov zvuk definitivno nije svidjao,ja sam zvao neke oglase ali je to sve preko 100e,ima li neko nesto jeftinije?

Nenade,znas li ti nekog da prodaje tako povoljno auspuhe,ja sam gledao po oglasima ali zasad nista nisam nasao :zbunjen:

• Integrisan, 9790 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Prati redovno oglase i sigurno ce izleteti nesto, otvori temu u "kupujem" i stavi npr. "kupujem izduv do 40e". Siguran sam da ces imati ponuda... Imas i drugih oglasa sa moto delovima.

Prerada ce te vise kostati, cisto sumljam da ces iz prvog puta "ubosti" zvuk koji trazis.

Otvaraces lonac sigurno vise puta (a ako si bez znanja i alata to ce kostati).

Nije mi zelja da te odgovorim od toga sto si naumio ali ti iznosim svoje iskustvo, skoro nikada nisam imao sredstava da kupim sve sto sam zamislio za motor i onda se naravno upustim u prerade onoga sto imam. Svaki put me je kostalo vise i novaca i zivaca...

Ali eto ima i dobrih strana! Imam o cemu da pisem :takoje:.

Pozdrav Nenad.

• BJB Maxi Scooter Club, 953 postova
  • Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro

Kolega, prijateljski savet...

Nikada ne seci, otvaraj, karabudzi fabricki izduv! Galama je interesantna neko vreme, za grad cak i dobra ali na nekom duzem putu izmorice te vise od ispumpane gume.

Puni su oglasi auspuha sa cenom od 30e i vise. Uzmi jedan pa eksperimentisi, sacuvaj originalni trebace ti.

Pisem ti iz iskustva, zarad mira u voznji morao sam ponovo da kupujem fabricke, inace dosta kolega ne zna da cena fabrickih (novih) izduva prevazilazi cenu akrapa, yosija i ostalih zvucnih marki.

Pozdrav Nenad.

1care.gif1care.gif1care.gif1care.gif1care.gif

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

Ako mene pitas poslusaj Nenada sve sto ti je napisao veruj istina je dao ti je pravi drugarski savet.

kolega svaka tebi cast ali samo obrati paznju na datum postavljanja msm da je kolega to vec resio odavno :zdravo::takoje:

bez ljutnje samo kazem da ti pomognem...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja