NevenaKV 22 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan cizme 100e,kaciga 50e,jakna 60e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
D.E.J.A.N 20 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: slankamen Motocikl: kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kad mogu da dodjem da proba, cizme? i kom delu grada se nalazis? pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga prodata kolegi sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Cim krenem put Bg-a javljam se za cizme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan vazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan cizme vise nisu na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna i dalje aktuelna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
535 4 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan reci zadnju cenu za jaknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 16, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan reci zadnju cenu za jaknu Ja bio, video, probao... I po mom mišljenju, i ovo za koliko je prodaje je ispod zadnje cene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 293 Napisano Octobar 25, 2011 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me jakna.Ja sam 180 cm visok i 70 kila,znaci tanak i visok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan dejan je visok 183 i zaboravih koliko kg ima i ok mu je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan mogu da posaljem ako ne odg nije problem da vratis ili ako budes u bgu da probas...mogu i neke dimenzije da ti dam samo reci sta da izmerim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 25, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me jakna.Ja sam 180 cm visok i 70 kila,znaci tanak i visok. dejan je visok 183 i zaboravih koliko kg ima i ok mu je Ja sam 85kg težak. Kada sam probao, nisam video da li i koliko je bila stegnuta oko struka... Tako da, možda bi trebalo malo da se podgojiš preko zime. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan najlakse da izmerim obim i to je to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2659 Napisano Octobar 25, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2683 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan pozz,gde jakna može da se vidi tj proba,ako nije daleko da skoknem sutra da je pogledam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u bg-u blizu autobuske stanice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2659 Napisano Octobar 26, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2683 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan OK,uskoro te zovem na onaj mob što je postavljen u prvom postu ako je još uvek aktivan da se dogovorimo gde da dođem i pogledam jaknu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Novembar 2, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno zemzemu mala jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2659 Napisano Novembar 2, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2683 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan nije mala nego ja imam višak KG Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2659 Napisano Novembar 2, 2011 ODUSTO OD DIJETE, 2683 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan nije mala nego ja imam višak KG po meni za te pare OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Novembar 7, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 293 Napisano Novembar 14, 2011 Vazlan(Zlatko), 376 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Da li je jakna jos uvek aktuelna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...