Jelena! 0 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor trazi kupca! Vreme je za vece, jace i brze, tako da moj prvenac treba nekog drugog vozitelja i pazitelja. Motor je kupljen 2009 godine u Beogradu, presao je oko 7000 km. Svi redovni servisi su obavljeni. Cena.. po dogovoru. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Jul 6, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor trazi kupca! Vreme je za vece, jace i brze, tako da moj prvenac treba nekog drugog vozitelja i pazitelja. Motor je kupljen 2009 godine u Beogradu, presao je oko 7000 km. Svi redovni servisi su obavljeni. Cena.. po dogovoru. Pozdrav Mani to cena po dogovoru Kolko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor vec na prodaju, jel moze neka cena i kontakt telefon?, Hvala i Pozzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo 125 kubika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo 125 kubika? Nije ovo 125-tica. Ovo je nesto mnogo jace, nabudzeno, vidi se po izduvnoj cevi ispred lonca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je to 50 kubika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena! 0 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan da 50 kubika je u pitanju...i ide ne staje kao furija. bez sale...prodaje se za 600 eur. ko je zainteresovan moze da me kontaktira preko inboxa Pozdrav jelena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OXYGEN 1 Napisano Jul 9, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Centralna Srbija Motocikl: bicikl SCOTT, 1ks, manual, air cool, naked :)) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jeco srecna prodaja cisto me zanimalo jer mislim da je 125 manual a ovo je automatik... trazi neki moj ortak 125 manual pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Jul 10, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovom manualni menjac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4522 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati cesto, 3610 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodat Madass Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 9, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan kol'ko trosi benzina i ulja ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...