kgb.rade 0 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Honda Bali 100cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Mozda ne ide tema tamo gde treba ali sam poludeo vise , zamolio bih admine da prebace topic ako nije na pravom mestu na neko drugo. O cemu se radi ? Pre 2 meseca sam kupio skuter "Honda Bali 100cc" i sve radi na njemu .. ali ima 1 zackoljica .. PLASTIKA JE SKROZ U HAOSU ...znaci raspadnuta skroz ..prevrnuo sam pola GOOGLE-a i pola beograda i nisam nasao nigde da mogu da nadjem plastike za taj skuter ...zamolio bih Vas da ako znate nekog ko ima takav skuter ( da li ga prodaje mozda ) ili ko se bavi "pravljenjem" plastika da mi kazete i pomognete da osposobim tu plastiku i da mogu da se vozim kao i vi , za sada mi stoji vec 2 meseca i ne mogu da ga vozim takvog Hvala unapred na pomoci i izvinjavam se jos jednom adminima/modovima ako sam otvorio topic u pogresnom delu foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imaš dva dobavljača sa ebaya dole u oglasima pa ih kontaktiraj. onako u dokolici, skokni na www.ebay.de pa u polje pretrage ukucaj: honda bali verkleidung pa vidi koja je ta tvoja plastika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgb.rade 0 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Honda Bali 100cc Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, ovo sto gledam .. par tih delova mi kosta kolik`o sam skuter platio )))))))))))))) tako da mi se ne isplati :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...