RedBull 30 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju felne sa gumama od kawasaki zx6r 636 2003-2004god . Gume na felnama su u odlicnom stanju. Cena 400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravio sam da kazem da felne menjam samo iz estetckih razloga tako da moze i neka zamena. Najvise bi mi odgovarale sa z750 ili novijeg zx6r Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravio sam da kazem da felne menjam samo iz estetckih razloga tako da moze i neka zamena. Najvise bi mi odgovarale sa z750 ili novijeg zx6r Ja sam na svom z750 promeno felne i stavio sa 636. Ali to sam radio zato sto sam presadjivao vesanje i ostale su 636 osovine, pa me mrzelo da budzim felne od Za. Jesu lepse felne na z750, ali osovine nisu iste, moraces da izbijas lezajeve iz tockova i stavljas druge, a set lezajeva (da budu neki pristojni tipa Koyo, NSK, NTN, INA) kosta 100ak evrica. Racunaj jos 20ak evra za strugara posto ni distanceri ne pasu. Ako si i dalje u fazonu da budzis: moje felne su jos u 3T-Racing magacinu, mozes da ih pozoves - mislim da ti nece uzeti puno casha. broj je 034.515475 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jul 5, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan E da zaboravio sam da kazem da felne menjam samo iz estetckih razloga tako da moze i neka zamena. Najvise bi mi odgovarale sa z750 ili novijeg zx6r Ja sam na svom z750 promeno felne i stavio sa 636. Ali to sam radio zato sto sam presadjivao vesanje i ostale su 636 osovine, pa me mrzelo da budzim felne od Za. Jesu lepse felne na z750, ali osovine nisu iste, moraces da izbijas lezajeve iz tockova i stavljas druge, a set lezajeva (da budu neki pristojni tipa Koyo, NSK, NTN, INA) kosta 100ak evrica. Racunaj jos 20ak evra za strugara posto ni distanceri ne pasu. Ako si i dalje u fazonu da budzis: moje felne su jos u 3T-Racing magacinu, mozes da ih pozoves - mislim da ti nece uzeti puno casha. broj je 034.515475 E hvala ti na informacijama ali svejedno druge felne moram staviti, ne svidjaju mi se ove . Nazvacu ih da vidim koliko traze kesa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...