Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem tockove (felne)

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: KTM Lc4 640sm

Na prodaju felne sa gumama od kawasaki zx6r 636 2003-2004god :). Gume na felnama su u odlicnom stanju. Cena 400e

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 53 postova

E da zaboravio sam da kazem da felne menjam samo iz estetckih razloga tako da moze i neka zamena. Najvise bi mi odgovarale sa z750 ili novijeg zx6r :)

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R

E da zaboravio sam da kazem da felne menjam samo iz estetckih razloga tako da moze i neka zamena. Najvise bi mi odgovarale sa z750 ili novijeg zx6r :)

Ja sam na svom z750 promeno felne i stavio sa 636. Ali to sam radio zato sto sam presadjivao vesanje i ostale su 636 osovine, pa me mrzelo da budzim felne od Za.

Jesu lepse felne na z750, ali osovine nisu iste, moraces da izbijas lezajeve iz tockova i stavljas druge, a set lezajeva (da budu neki pristojni tipa Koyo, NSK, NTN, INA) kosta 100ak evrica. Racunaj jos 20ak evra za strugara posto ni distanceri ne pasu.

Ako si i dalje u fazonu da budzis: moje felne su jos u 3T-Racing magacinu, mozes da ih pozoves - mislim da ti nece uzeti puno casha.

broj je 034.515475

• Podržavam 1

• U prolazu, 53 postova

Ja sam na svom z750 promeno felne i stavio sa 636. Ali to sam radio zato sto sam presadjivao vesanje i ostale su 636 osovine, pa me mrzelo da budzim felne od Za.

Jesu lepse felne na z750, ali osovine nisu iste, moraces da izbijas lezajeve iz tockova i stavljas druge, a set lezajeva (da budu neki pristojni tipa Koyo, NSK, NTN, INA) kosta 100ak evrica. Racunaj jos 20ak evra za strugara posto ni distanceri ne pasu.

Ako si i dalje u fazonu da budzis: moje felne su jos u 3T-Racing magacinu, mozes da ih pozoves - mislim da ti nece uzeti puno casha.

broj je 034.515475

E hvala ti na informacijama ali svejedno druge felne moram staviti, ne svidjaju mi se ove :). Nazvacu ih da vidim koliko traze kesa :takoje:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja