Jump to content

Moto Zajednica

CrazyCat's here... :)

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova

Ćao drugari! :zdravo::zdravo::zdravo::zdravo:

Vaš forum je jako zastupljen na našim kućnim računarima pa reših da se i ja priključim. ;)

Ne vozim ništa, ali se u poslednjih par meseci razvila simpatija prema ovom sportu i želja da postanem bar suvozač. Iako imam na raspolaganju 24/7 jednu Aprililililiju i vozača uz istu, još nisam grejala mesto suvozača. :neznam: Jedan od razloga je taj što još uvek nemam opremu (čitaj: do sad nisam skupila hrabrost da sednem na motor) ali čim kupim istu eto i mene. Znajući sebe može da se desi i da postanem koleŽinica motoRciklista. :lol:

Nadam se da će prisustvo na forumu da i mene privoli da se provozam jer imam dobro i pouzdano društvo za vožnju i dosta ponuda za putovanja i šteta je ne iskoristiti ih. 8)

Sad treba da kažem nešto o sebi; hm, pa ja sam kao neki turistički radnik koji se nada da će imati svoju agenciju uskoro pa ću vam organizovati putovanja kakva želite, sa motorom ili bez :takoje:

Volim, ooops obožavam svoje dve živuljke, cica-macu čiji sam ''većinski'' vlasnik (to je ovo čudo na profil slici) i šar pejanca čiji sam ''suvlasnik'' (biće i njegovih slika), to su dva bića koja mi ulepšaju svaki dan zajedno sa vozačem one gore pomenute Aprilililije.... :ljubav:

Nadam se da je ovo dovoljno za prvi kontakt, kuckamo se uskoro.....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 310 postova
  • Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100

dobro došla,kupuj opremu i sedaj na motor nemoj da gubiš vreme pomazi ljubimce.Pozzzzzzz!!!!!!!!!! :zdravo:

• U prolazu, 34 postova

Bolje vas nasla!!! :zdravo:

Bice oprema nadam se uskoro, samo da nadjem odgovarajucu roze kombinaciju :jee::jee: i da dobijem odobrenje od vozaca :D .

Ljubimci su pomazeni, ponekad mi se cini i vise nego sto zasluzuju, ako je to moguce....

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja