branko bp 2 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kawasaki zzr 600 94.god. 34400km,novi lanac lančanici,nove prednje pločice,nov filter ulje motul 300v,gume odlične,motor je neregistrovan,cena 1500e fiksno i bez zamena samo kešić tel.065-590-9999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Motor bez ulaganja sem registracije ,evo još slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 8, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Lep i povoljan motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan al je ovo druže moj sve otišlo u tri lepe ,motor prodajem isključivo zato što moram dete na putu a moram da uradim izolaciju na kući pre nego što dodje prinova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jul 21, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jul 25, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi plaćam odjavu,kupoprodajni overu i porez na ime kupca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 26, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel moz derane to mal jeftinije za 1490 evri tolko imam juce sam kupio za 10 evri kukuruza da imam svinje raniti :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan jel moz derane to mal jeftinije za 1490 evri tolko imam juce sam kupio za 10 evri kukuruza da imam svinje raniti :lol: :lol: može i te prasiće pride da okrenemo nešto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 1400 euro HITNO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan 1350e ni dinar dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan 1300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 16, 2011 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj jel ovo isti motor zzr 600 ja sam zainteresovan, imam prijatelja koji ima stovariste gradjevenskog mat. pa mozda nesto i napravimo... ti si iz >BP i tamo je motor? Na koga se vodi motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj jel ovo isti motor zzr 600 ja sam zainteresovan, imam prijatelja koji ima stovariste gradjevenskog mat. pa mozda nesto i napravimo... ti si iz >BP i tamo je motor? Na koga se vodi motor? motor se vodi na mene,vidi svrati da ga pogledaš ali za ove novce nećeš naći motor iservisiran sem registracije sa novom tablom i saobraćajnom 18000din i prevod 2000din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko bp 2 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Kawasaki zx6r 636 ,Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, cena fiksna 1300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...