Jump to content

Moto Zajednica

Delovi za Boldorku

Recommended Posts

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Honda CB900F Bol D'or iz 1982g.

Prodajem 4 klipa zajedno za CB900F Boldor (64,5mm) U dobrom su stanju. Pohabanost je zanemarljivo mala. Napomena: klipovi su malo olaksani (oko 6 grama) kosuljica je skracena za oko 0,7 mm i malo suzena i pri dnu stanjen zid, pa lakse prima obrtaje.

Zadnja felna za Boldorku 2,25"x18" crna u besprekornom stanju (i lezajevi tocka) na njoj se sada nalazi Metzeler Perfect ME77 Tubeles guma 4,00"x18" nigde nije ostecena. Najmanja dubina sare je oko 2mm (merena je u sredini gume)

Zadnji lancanik sa 43 zuba za lanac 530 u beprekornom stanju, skoro nava. Crne boje.

Imam jos jedan lancanik ali ne znam za kakav lanac ide. Korak je znatno veci nego za lanac 530, i on je u dobrom stanju

Prednji blatobran srebrno-sive boje

Marving 4u1 komplet izduvne grane sa prigusivacem, kromiran. Nije truo nigde, ali je na izduvnim granama poplavio i kromiranje je vec naceto. Dno auspuha gde se sakupljaju izduvne grane je ulubljen ali nije probusen a ni geometrija nije deformisana.

Primarni lanac koji je po specifikacijama vec na servisnom limitu, ali je radio bez ikakvog znaka pohabanosti. A da ga zamenim, vec sam kupio dva druga polovna lanca koji su mi prodati kao dobri a znatno su istegnutiji nego ovaj koji prodajem.

Razvodni lanac "B" (kratki, onaj koji je izmedju bregastih osovina) SCA0412A SDH / 82 stuba (41 zrna)

Za njegovo stanje vazi isto sto i za primarni lanac.

(Dugacki lanac bi trebalo da vidite kako izgleda, e to je istegnuti lanac ! Jedva ulazi u zupce zupcanika, uzas!)

Par zadnjih amortizera. U solidnom su stanju. Dobro prigusuju oscilacije.

U toku je nabavka i Spanera dugackog lanca. Ako uspem onda je i stari spaner na prodaju. Ali tek tada. Jer ako ne nadjem nov, i stari ce lepo odraditi jos duzi period. U solidnom je stanju.

Zainteresovan sam i za eventualnu zamenu na neke druge delove Boldorke. Na primer: Izduvne grane 2u1, far, stop svetlo, rucke, prekidace, kontakt bravu, zmigavce itd...

Pozdrav svima.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 30 postova

Prodaja delova od Boldorke je jos uvek aktuelna.

Stop Svetlo i zmigavci me interesuju, samo sam trenutno malo dekintiran. Moze li da se menjamo za nesto, ili da sacekate da malo popravim ekonomiju? Inace koliko ih cenite i u kakvom su stanju? Mozda neka slika? Ja cu fotkama svojih delova koje prodajem verovatno u nedelju 4 Sep. dopuniti ovaj oglas.

Poz. joda2

• U prolazu, 30 postova

Dobro! Skupljam pare. Zmige i Stop svetlo mi svakako trebaju.

Javljam se za par dana (verovatno tokom ove nedelje)

Pozdrav, joda2

• U prolazu, 30 postova

Sta ste hteli reci sa prekidacima? Imate ih visak ili ih trazite? Ja ih nemam, ali bih rado nabavio rezervne.

• U prolazu, 30 postova

Od menjaca imam celi snop sa svime na osovini, a mislim da je to linija na kojoj je kvacilo.

Jos cu pogledati, pa se javim. Nisam to mislio bas prodati, al ako to spasava nekog, dogovoricemo se.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja