shejtan 378 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd brzi se vrati i mazni koju polugu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Mart 2, 2008 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drzim ti palceve. Ajde sta si se us*o provozacu te ja neki put na motoru da te mine zelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 2, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Marko druze pa da letos dovrsimo tu voznju za Krusevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Mare, zavrsi i to, svi smo uz tebe, neka ti to da snagu kad ti bude najpotrebnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 2, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Opet ce da ti ugradjuju neku gvozdjuriju u ruku ?! ... pa to bre nije za ovu rubriku , to je za Garazu ... ;D ;D ;D Ajde zavrsavaj vise s tim , sezona pocinje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 2, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan mora da menjas nick u IRON_MARE,ROBO_MARE ili slicno... ;D sala drugar....aj` ko sto rekose kolege SA SRECOM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Mart 2, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan E pa sautra je dan za pod noz Drzite mi palceve ,ujutru mi sredjuju levu ruku Auh... a gde nabavljaš te šipke? Iz Louis-a? Blago tebi... ti kad naručiš, tebi i stigne roba Ajd drž se imenjače! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se druze, vidi ako ima viska tih sipkica .... pokupi koju. I pazi na sestre, umeju da budu problematicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8731 Napisano Mart 2, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imenjace, hajde da sve prodje dobro , pa se vidimo negde na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Drži se, brzo će to da prođe, a onda opet na mašinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 2, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan drzhi se drugar, pa se vidimo na putu ove sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo, bilo je. Nego meni nije jasno kako od udarca rukom, ivica kombija moze onoliko da se ulubi. sada mi je zao sto nisam slikao. Nisam mogao da verujem da je to moglo od udarca tegica sa guvernale (kako su ljudi sa mesta nesrece rekli) a sada mi jos neverovatnije izgleda jer je od udarca ruke. Pa ja nekom motkom ne bih to mogao da uradim. Mada je i kombi bio neki krs. Svojevremeno su neki genijalci vozili auto relativno sporo nekih 50ak km/h ispred njih leđima okrenuta devojka sa lepo oblikovanom zadnjicom na trotoaru. Suvozaču je palo na pamet kako bi voleo da je uhvati za zadnjicu u vožnji. I naravno zbog ne poznavanja zakova fizike suvozač je zadobio prelom ruke i opasno iščašenje zglobova šake, lakta i ruke. Ruka mase 10kg, brzina 50km/h. Izračunajte koja je sila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 4, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa drzi se covek proslo 9 meseci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Mart 4, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije to nista bato, sto te ne ubije samo te ojaca! Meni su radili nogu 6 meseci + 6 rehabilitacija a sada igram valcer ko od sale! ;D Procice i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 22 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam izaso iz bolnice i za sad je sve ok. Ruka me malo boli i dosta je nepokretna,ali sredice to neka fina banja. :-\ Hvala na podrsci!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam izaso iz bolnice i za sad je sve ok. Ruka me malo boli i dosta je nepokretna,ali sredice to neka fina banja. :-\ Hvala na podrsci!!!! A sipke? Nije valjda da si im vratio? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Mart 8, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam izaso iz bolnice i za sad je sve ok. Ruka me malo boli i dosta je nepokretna,ali sredice to neka fina banja. :-\ Hvala na podrsci!!!! Cestitamo na uspesnoj operaciji! Ne bih da te plasim, ali sad tek pocinje zajebancija - da pokrenes zglobove i ligamente koji su atrofirali i poceli okostavanje... :-X Savet, BRUFEN 600 ;D Jel su ti radili Ilizara ili su ti plocice unutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 8, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se covece! Samo polako i sve ce biti dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Samo srecno sa rexabilitacijom Juce sam izaso iz bolnice i za sad je sve ok. Ruka me malo boli i dosta je nepokretna,ali sredice to neka fina banja. :-\ Hvala na podrsci!!!! I neka fina medicinska sestra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheRaven 6 Napisano Mart 12, 2008 Mrs. Konzul, 30 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Sretan i brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ajde pozuri sa oporavkom uskoro ce plan BJB za okupljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz i uspesan oporavak pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...