castor 384 Napisano Jul 24, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo polako i da ti vrijeme brzo prođe. To je ipak najveći problem... Da te okružuju dobre cice i da ti pomažu u "češanju" dok kosti srastaju... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Jul 24, 2007 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Mare drzi se nije to nista veliki si ti junak.Zelim ti brz oporavak pa da se dalje vozimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na lepim zaljama a sad odo ja polako u bolnicu jer sutra ujutru moram pod noz ;D ako bog da zdravlja,citamo se u ponedeljak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 216 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti mnogo zgodnih medicinskih sestara. P.S. Ako se probudiš iz anestezije a guza ti bude masna, i doktori ti se smeškaju i tepaju, nemoj da prihvatiš objašnjenje da je to tako moralo. ;D ;D ;D najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jul 26, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti mnogo zgodnih medicinskih sestara. P.S. Ako se probudiš iz anestezije a guza ti bude masna, i doktori ti se smeškaju i tepaju, nemoj da prihvatiš objašnjenje da je to tako moralo. ;D ;D ;D najzli ;D ;D ;D ;D ;D ;D,ja se iskida od smeha ;D ;D ;D ;D,nedaj se markoooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Jul 26, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti mnogo zgodnih medicinskih sestara. P.S. Ako se probudiš iz anestezije a guza ti bude masna, i doktori ti se smeškaju i tepaju, nemoj da prihvatiš objašnjenje da je to tako moralo. ;D ;D ;D najzli :) :) .........more Marko, zdravlje nema cijenu.............. :) ...........ne pitaj sta kosta , da kosta , slusaj doktora :) :)............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jul 26, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Ipak si zi imao srece brz oporavak pa na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Marko, kako je stanje sa rukom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mare care, ti rece u ponedeljak se javljas, a danas je utorak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Jul 31, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolko sam cuo Marko je bio na aperaciju i s njega je sve u redu. Malko ima problem s prsti i s tastaturu, al ce se sredi. Mozda gi obidjemo kad prodjemo pored Paracin, onako s motori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za obilazak motorima, ali lako je Lalajku on ce afriku uz stepenice pa u bolnicku sobu da mu parkira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je sve ok. Brz oporavak želim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Jul 31, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Marko cekamo izvjestaj iz prve ruke (diktiraj, ako nista drugo). Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne javlja se....da nisu njega,ipak,dokopali oni nasmijani doktori mada ne bi trebalo isljučiti ni mogućnost da su ga,onako nemoćnog, spopale razuzdane sestrrice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2241 Napisano Jul 31, 2007 Vlasnik sajta, 5390 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sinoc sa njim, dobro je i oporavlja se... Pustili su ga iz bolnice juce popodne valjda. Kaze da su mu ugradili neku plocicu i izbusili ruku na vise mesta zbog sipki. Drzi se Mare! U Subotu pre podne idem do Paracina da ga obidjem, na putu do Strmostena. Ko hoce samnom, dobrodosao je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Marko nedaj se brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Jul 31, 2007 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan [move]ZIV SAM[/move] evo konacno me pustise kucu,doca kaze da je sve ok i da cu uskoro moci da sviram klavir ;D i jos mi je rekao da mi je ruka puna tozle :o hvala svima na lepim zeljama,kog nanese put neka obavezno svrat,ja sam kuci narednih........MNOGO dana :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Avgust 1, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro si se ti razbucao ali bitno je da ce sve biti ok, odmaraj pa se vidimo na nekom okupljanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Avgust 1, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, sta da ti kazem. Sve najbolje. P.S. Nema te na msn-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 23 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan E pa sautra je dan za pod noz Drzite mi palceve ,ujutru mi sredjuju levu ruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Matori ne daj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 2, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan E pa sautra je dan za pod noz Drzite mi palceve ,ujutru mi sredjuju levu ruku Drzi se. Gde ides na operaciju? Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred i reci im da sve lepo podmažu i ne zaborave nešto unutra ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 2, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Bice sve ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Drzimo Fige da bude sve kako valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...