Biker Q 1657 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena za motor 500 evra (za kes)... Tel prodajem posebno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 20, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan 34 potencijalnih kupaca posmatra danima licitaciju na Limundnu, ali bez ponuda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 15, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma nedam ispod 600... :jok: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan slika sadasnjeg stanja ali ima dobronamernih kolega pa mi skrenuse paznju... Cena 600 e. Zamena za neki Chopper / Cruiser u pribliznoj ceni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 2, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostao sam duzan slika sadasnjeg stanja ali ima dobronamernih kolega pa mi skrenuse paznju... Cena 600 e. Zamena za neki Chopper / Cruiser u pribliznoj ceni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 8, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor vise nije u ovoj boji, slike ovih dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan I evo opet sam ga ukakio farbanjem , al sam zato kupio nove svecice ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Mart 13, 2013 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan I evo opet sam ga ukakio farbanjem , al sam zato kupio nove svecice ... E da ga ukakio nego si ga usr*o i to debelo. Jos se i vidi prosla nalepnica... Nece da te izvade svecice pa ni da su Iridijum sa pozlacenim konektorom ... pa zasto? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan strasno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petko 13 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: apatin Motocikl: VN 800 tomos Suzuki AN 125 MZ 250 race jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan posto je nova farba sigurno je i nova cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7194 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovakvog farbanja, može samo niža. Izvini, ali užasno izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam kritike, svestan sam svega, bice ispravljeno. Ne pravdam se ali sam imao neke brige pa mi bilo lakse da ceprkam nesto i da sam van kuce, u polisi pise neka 7 siva pa tako, 'spremih' ga za registraciju. I da dam 1000e za farbanje kupci bi me zvali i lupali neke gluposti i ponude, tako da mi je pun svega pa cu ga voziti ja malo kad imam vremena a ako nesto zezne onda ide na kilo, samo bi mi bilo zao jer me nikad nije izdao. P.S. Uzivo je jos gore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7194 Napisano Mart 13, 2013 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Verujem ti, da se i ti grizeš. To je lep komad moto istorije, kome treba više ljubavi nego para. Nadam se da ćeš ga u neko skorije vreme doterati da bude k'o lutkica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 14, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice tih starih slova ideja mi je bila da ih sa 2000 osmirglam posle farbanja ali ne detaljno vec samo da ih nekako kao osencim ali to jos nisam probao ali pokusacu da znam za drugi put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 14, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak moto istorije, ali treba mnogo da bi izgledao kako treba. Daješ li uz njega fabrioočke satove, kućište filtera za vazduh, neki normalan auspuh ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 14, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista od toga, videh na kupujem prodajem da neko prodaje masu delova od gpz-a ali stavio neke 2 razlicite slike, ako je motor sa prve slike u pitanju onda mogu dosta stvari da nabavim ako resim (citaj skupim pare) da ga radim. Ali sve i da nadjem nacin ja opet necu imati vremena da radim a to nije posao koji odneses nekome da uradi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 14, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ja cu da registrujem i da se vozim ako neko hoce moze da da 700e ili neki coper moz' i kineski al da je u dobrom stanju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 17, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovan, od sutra-prekosutra druge gume pa ako neko oce stavljam nove slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 26, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan 065 89 28 652 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 26, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelna zamena za coper... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan ode kawa za kineza, mislim nije se udala za kineza nego sam menjao za kinroada 250. Novom vlasniku zelim puno bezbednih km i da ga posluzi kao mene sto je. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan ode kawa za kineza, mislim nije se udala za kineza nego sam menjao za kinroada 250. Novom vlasniku zelim puno bezbednih km i da ga posluzi kao mene sto je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj Hvala Bogu i neka je sa srecom novom vlasniku a i tebi Zakljucaj temu sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...