GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan KUPUJEM KARIKU NITNO ,sledecih dimenzija f60mm debljina 1.08mm sirina 2.5mm Evo i slike sa dimenzijama.... HITNO MI JE POTREBNA AKO NEKO IMA NEKA MI SE JAVI ili ako neko zna nekoga ko pravi karike povoljno neka mi javi ,... HVALA UNAPRED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6659 Napisano Jul 3, 2011 Enduraš, 6507 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Karike pravi Crnobrnja, potrazi broj po forumu cini mi se da ga je ranije neko postavio. Naplacuje 10e po kariki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 178 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan od cega je karika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam od polinijevog kita za Af1 125 od 160cc..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan jeste za polinijev kit za af1 ili rs 125 od 160ccm... treba mi karika za klip jedna mi fali,a crnobrnju sam zvao i treba da cekam mesec dana da napravi jbg. a i poskup je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao,pazi kad sam skoro doneo kolegama sa foruma karike iz italije i jos jedne sam uzeo samo prijatelju neide to tako kako ti trazis.ko zna,mozda i nadjes na takav nacin.u radnji ti traze uzorak cilindar i klip da vide toleranciju posto za maltene svaku masinu postoje najmanje 3.tako da sam ja odavde vucarao za italiju sve te cilindre i klipove da bih narucio karike,jbg...srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Jul 3, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan ja sam takodje imao problem na mojoj bivsoj apriliji af1,od pravljenja odustani znam iz iskustva LOSEG,original polinijeve su ti obadve karike 60 e.naruci kod lasla 063520249 i vozi bez cimanja,samo dobro ulje naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jul 10, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan okrenucu ga,pa cu videti sta i kako... ma da meni samo fali jedna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...