Dule89 105 Napisano Jul 2, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Cudan problem, vozim motor sinoc i rade mi farovi slabije, danas ista situacija, vozim ga 2 sata, i sad kad sam dosao kod ortaka samo odjednom nestane struja skroz, nece da upali, sidjem posle 10 min, upali glatko, farovi sijaju normalno, i ugasim ga namerno i da upalim opet i nece, jel zna neko sta bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare gsxr750 46 Napisano Jul 2, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSXR-750 k8 & Cpi popcorn 50 Prijavi odgovor kao problematičan jebemu misa da nije akumulator, to mi prvo pada na pamet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joyrider 4 Napisano Jul 2, 2011 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan akumulator zreo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ostavim akumulator na punjenju celu noc, sad ga upalim, izmerim napon 12.9, kad upalim svetla radi na 12.1, jel vam to znaci ista? Radio mi je 15min sa svetlima i nije spustio ispod 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mali je to napon. al pre prst ka regleru nego ka akumulatoru, jer kada meriš meri malko i na turaži a ne samo na leru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan drugo, ti napomenu da si juče u toku vožnje imao slaboje svetlo na farovima a sigurno da je bilo dovoljno rpm da napon bude ok, a NIJE bio. znači pre priča ka alternatoru/regleru nego akumulatoru. jer i nedovoljno napunjen akumulator je slabo upotrebljiv. bilo bi zanimljivo da kažeš koji su simptomi onog "nestane struja skroz" iz prvog posta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan SInoc kad sam krenuo da ga vozim, upalio sam ga ali sam vozio bez svetala, jer uopste nije imao snage za svetla tokom voznje (sto me vuce na alternator) cak mi se digitalna tabla palila gasila, sad eto napunjen sam otisao da ga vozim jedno sat vremena sa upaljenim svetlima ali ona su opet slabija, i da kazem da se intezitet svetla a ni napon ne menja sa dodavanjem gasa, zavrsim sad voznju i izmerim napon, i on pao sa 12.9 na 12.5 a sa svetlima sa 12.1 na 11.8 radi, totalni sam neznalac iz ove oblasti, tako da sam rekao ono sto znam , Ali mi se licno cini, da alternator puni ali ne dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Linija AKU - REGLER - NAMOTAJI.... ali tipujem na REGLER!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Vozicu ga vcrs, pa ako se opet isprazni, teram ga sutra kod majstora, ne znam da li to rade ovi iz labosa? posto su 50m od mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.GT 6 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha YZF 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Vozicu ga vcrs, pa ako se opet isprazni, teram ga sutra kod majstora, ne znam da li to rade ovi iz labosa? posto su 50m od mene.... Ma da idi kod njih resice ti to je smejurija za njih,vrhunske poznavaoce motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako nemas bar 14v na 5000 rpm onda ti je vjerovatno regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakav bre regler namotaji su ti otisli kad regler ode onda ti puni 17 V pa 19 pa 12... tebi nista ne salje struju do reglera cim imas 12.9 koliko ima akumulator... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 3, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne mora da znači, ako zveknu poneke diode ispravljačice u regleru, imaš problem sa naponom. akumulator nije a dal su namotaj ili regler ili samo najobičniji konektor između njih, ipak nek ti pogleda neko ko zna šta treba da gleda a i blizu ti je 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hocu Gujo, idem sutra do njih, danas sam presao 100km ,palio i radio je ok, u jednom trenutku je krenuo da se gubi na jedno 20 min, sve u svemu majstori ce videti sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Jul 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan R1 i R6 su poznati po tome da im rado crkavaju i namotaji alternatora i regleri tako da treba proveriti oba potencijalna izvora problema. Svrati danas posle 12h u Labos da ustanovimo kvar pa da vidimo šta i kako dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...