lord_oblivion 1362 Napisano Jul 1, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam ustanovio da mi je krep'o i ovaj 'kamionski' akumulator. Bilo mu je i vreme, pitaj Boga koliko je star. Da li neko ima na zajam za preko vikenda neki akk, dimenzije 135*81*161 ili sl. Vrlo mi je vazno da pali na dugme preko vikenda !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja al kako da ti posaljem iscurece kiselina??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 2, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tindire, velika akcija za dva dana koriscenja. Hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan brate imam ja ali ne te dimenzije,moze li manji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...