MADMAX 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam problem sa bravom izgleda da je otisao imobilajzer sad moram da promijenim bravu i da se ucita drugi kod u kompjuter zna li neko koliko ce me to kostati i ko to ima da radi u srbiju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam te video u predstavljanju clanova. Pa bi mogao da svratis tamo i da se lepo predstavis i onda pocnes surfovanje po forumu. Vec postoji slican nick. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam se bio prijavio na forum ali posle sam zaboravio sifru i nikako nisam mogao da udjem slao sam meil operaterima ali mi niko nije pomogao ali nebitno sad mogu da udjem pa cu odraditi i to predstavljanje ima li ko odgovor na moje pitanje u vezi imobilajzera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...