djura 28 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo par slika. Inace, dok nije otisao u USA, nije bio ovakav ljakse i nije palio gume...u stvari, dok nije otisao tamo, nije ni znao da vozi motor. Sva sreca pa je kupio ovaj slabasni dok ne nauci da vozi :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan nema sta uzeo je pravi motor za "pocetnika" heheh sala ma motor je extra salo mi nikako nesvidja prednji deo (ali stvar ukusa) a prvo sto mi zapalo za oko je da je do pola kompletan a od pola nema nista (mislim na zastitno odelo) pozz za tvog baticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Koji dreš, majko mila... :D Može li to da vuče plugove? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a jes vala neki ............. heheheheheh mici premocan, nego juce kroz cg protutnji ekipa na gtr1400 omg i want him, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan djuro kad ćeš da ga voziš pa da nam opišeš bajk iz prve ruke? inače, mašine je extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 23, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zx14 bez R Ne trba mu R kod njega se R guta. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Jul 23, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Po izgledu iskopirana haybusa. Pa nek mu je sa srecom i nek ga ljidski izvoza!! 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2228 Napisano Jul 23, 2007 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Naajs, tipicno americki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 23, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dooobar...A mnogo mi gadno kad vidim nekoga da pali gumu...Nek cuva malo ovog lepotana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jul 24, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dooobar...A mnogo mi gadno kad vidim nekoga da pali gumu...Nek cuva malo ovog lepotana... kaze da je to uradio prvi i poslednji put u zivotu samo da bi me nervirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jul 24, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto rekoh "there is no repleacment for displacement" bilo sta drugo reci je suvisno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zx14 bez R Ne trba mu R kod njega se R guta. ;D da, mislim da nema R. btw lako njemu preko bare - pretpostavljam da tamo nameti oko kubikazhe nisu kao ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2228 Napisano Jul 24, 2007 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisu im manji nameti nego kod nas, to je sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam,ali ako nishta drugo, onda bar sigurno lakshe finansijski podnose registraciju, nego mi ovde. Ogroman motor, impresivno. Imam neku fotografiju sa neta, na kojoj su zajedno ZZR 1400 i ZX 7R. Ovaj je naspram ZZR 1400 kao igracka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 24, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dooobar...A mnogo mi gadno kad vidim nekoga da pali gumu...Nek cuva malo ovog lepotana... kaze da je to uradio prvi i poslednji put u zivotu samo da bi me nervirao Nadam se da jeste, to je stvarno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mu stoje ova dva brata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 25, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno izgleda mocnije i lepse od Hayabuse. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalco 0 Napisano Jul 30, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan dobar je svaki ,samo da je kawasaki! veliki poz. za tebe i brata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan On ga je kupio poodavno cini mi se??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kupljen pre par meseci inace mu lepo stoji posto je "mali" jedno 195cm visok pa smesno izgleda na bilo cemu manjem. Sto se tice dazbina u Ilinoisu ona je jednak za sve motocikle. Porez je od 7.75% do 9.75% zavisno u kom srezu (okrugu) zivis, registracija je $38 dolara godisnje, 50 dolara za vlasnicki list i to je to. Znaci nema veze koliki je motor da li je skuter ili Gold Wing. Osiguranje te kosta onoliko koliko te osinu. Kod kola je sve isto samo je registracija veca nesto oko $100 dolara gosisnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 31, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dooobar...A mnogo mi gadno kad vidim nekoga da pali gumu...Nek cuva malo ovog lepotana... kaze da je to uradio prvi i poslednji put u zivotu samo da bi me nervirao Nadam se da jeste, to je stvarno... Ma šta se nadate....samo da ja upoznam momka,palićemo mi to svake nedjelje i još ću ga naučiti da to radi jednom rukom...dok drugom pije pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...