Nemanja Sabac 148 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Peda r-air 50 2009 godiste,kupljena 08.2010. Polisa osiguranja vazi do 09.2011. Snaga:3.3kw. Kilometraza:3.500 Registrovana na dva sedista. Brzina oko 75km/h Potrosnja oko 3.5l/100km. Svi racuni i servisna knjiga,vlasnik. Cena 625e(moze zamena za sport ili enduro do 125 ccm i 11kw) 0640524295 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 30, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry za off,ali bas juce sam bio u salonu i lik novog prodaje za 69900 model kao tvoj, a novi model kosta oko 70000 dinara.Jos dobijes garanciju dve godine. Opste je poznato da bilo koje novo vozilo ide minimum 30% dole cim ga isteras iz salona. Sto znaci da je realna cena tvog motorica oko 350 eur. Ako ti igra ta cena,javi se na P.P. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Odes u salon i kupis.To je prvi savet. Drugi je savet da kupis skuter od firme iz Valjeva,a zastupnik je u Sapcu.Firmas u Valjevu u medjuvremenu zavrsio karijeru,i bez trunke savesti,obraza nije se udostojio da nadoknadi stetu koju mi je pricinio.Mozda je moja greska,imaju inspekcije,sudovi,ali sve ima svoj kraj.Tako i moja tolerancija.Verujem ljudima i to je moja greska. Izbrojis za nov skuter 970 evra i nikad ne dobijes racun za njega.Proslo skoro 2 godine od preuzimanja i jedno 20 meseci od isplate zadnjeg evra.Necu imenovati nikoga od trgovaca.Ljudi dali na rate,sacekali da uzmu pare,a papire pojela maca. Toliko o savetima,poverenju i ostalom. Da ne ofujemo oglas i savete,postoje nove teme,za savete,prevare,poverenje i ostalo. Tema je oglas PEDA.Cena i opis dati u oglasu.Bez saveta.Cena moze za kes mozda nekih 25 evra da se spusti.Cena u salonu je oko 90000 din,a u avgustu je bio 83000 din. Hvala na ponudi 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 30, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cena u salonu u N.S.u za isti model je 69900 sa dve godine garancije.Necu ovde da ostavljam broj salona,nije lepo,ali svako ko izgugla malo,moze lako da ih nadje. Hvala na lepim savetima ali ja pogledam na malo vise mesta kad kupujem bilo kakavu stvar. Inace,momci u salonu su na toj adresi vec par godina i korektni su maksimalno.Takodje,generalni su zastupnici za PEDU. Salon sa servisom pored i velikim stokom rezrvnih delova. Bez ljutnje molim,izneo sam svoju realnui ponudu. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pogresio sam,na pogresno mesto postavljen oglas. Katanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter prodat! TEMA-LOCK ! ! ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...