mrbakero 0 Napisano Jul 21, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko gde imaju lakse rolnice da se nabave odnosno kupe u BGD u, trebaju mi izmedju 5 i 6 g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 22, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam iz bg a znam... Ima u markosu RMS skrnave... A u zootechu imash valjda polini,malossi i tako te malo ozbiljnije firme... pozdraV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jul 22, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja rolnice za malagutija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Jul 22, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan bio u markosu nemaju videcu u zootechu u krnjaci jel tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 22, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Koja dimenzija ti treba? Imam ja dosta od starog skutera.... Ne znam stvarno gde je taj zootech iz ns a sam al znam da oni prodaju tuning delove za scootere... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 22 Napisano Jul 22, 2007 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Pozivi Srdjana - Smederevski put (Mali Mokri Lug)..on bi trabalo da ima, a i ako nema , za par dana ti stize.. 065/8120822.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1786 Napisano Octobar 7, 2007 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da se ubacim i ja po pitanju izduva za skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 7, 2007 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja rolnice za skuter mislim da su 5,5g kupio ortak stavio na motor,krenuo i polupao ga.Znaci nisu ni 5m presle,a prodaje ih za 400din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ubacim i ja po pitanju izduva za skutere Shta te zanima,pitaj ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Octobar 8, 2007 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da imaju u zootechu.predjes pancevacki most,prvi semafor desno, opet prva desno i ides do jedne pumpe,onda prva levo i 30m desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1786 Napisano Octobar 10, 2007 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koji ima dobar zvuk,najbolje performanse....Da ga ima mnogo,a da nije skup! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koji ima dobar zvuk,najbolje performanse....Da ga ima mnogo,a da nije skup! Ako ti je serijsko sve na motoru... onda stari dobri leo vince zx... jes da ga svi imaju al je proveren i dobro radi kad se prenos nashteluje.... ja mislim da je oko 120>130>140 eura... kako gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...