jager 3446 Napisano Jun 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, očigledno da misija nije ispunjena... moraće da se PONOVI!!! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 27, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je to prica o toreadorima? :) http://www.youtube.com/watch?v=l2CQsdArstQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Udario Toro na Ferdinanda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Jun 28, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neko od vas mora OBAVEZNO da kupi neki kvalitetan aparat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mozemo sa valjevskih planina da trknemo do meandri, sad znamo put, a i brzi smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da zakacim ni gpx. ni rar. file na forum, a inace sam uspeo da uhvatim kako se radi sa track-logovima. Zahvaljujuci Laljku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 29, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad ne citas pazljivo forum, nadji moju poslednju poruku u temi za voznju po gocu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si mislio sam da je RAR moguce postaviti, i nisam pazljivo procitao tvoju poruku :D :D Evo, nasao sam odgovarajuci program. Trazeci Meandre - 24-06-2011.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Jun 29, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem ti da navigaciju podesis tako da ti snima tracklog u odnosu na predjenu daljinu, a ne u odnosu na vreme kako ti je sad namesteno, jer imas gomilu tacaka istog mesta (snima ti svake sekunde bez obzira da li se kreces ili stojis u mestu) i tako ti trosi memoriju bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pa Aco to opet morace neko da mi pokaze , ako ja ne provalim sam do tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 29, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan mozemo sa valjevskih planina da trknemo do meandri, sad znamo put, a i brzi smo Pa to taman sad, kad se budemo skupljali, 15,16 i 17 jul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sada baš gledam GPS tracklog... (možete ga videti OVDE ) Kompletna ruta izgleda ovako a evo koliko smo bili blizu :lol: tačka X je najbliža tačka meandrima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 29, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aiiiiiiiiii!!! Pa bili ste na samo par km!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6064 Napisano Jun 29, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači, meandri ipak postoje, bar na karti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 29, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, biće uskoro i fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6342 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan U srpskom narodu postoje mnogi mitovi i legende... Te o vilama, kamenu mudrosti, o Marku Kraljeviću, o drekavcu.... Sada postoji i najnoviji mit, MEANDRI! Znamo da su tu, samo nikako da ih nađemo, vidimo, snimimo. Video je drug mog druga, ne laže čovek, videla strina, baba, sve neki svedoci... A meandri su tamo negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Treba jos nize da se ide i tek onda da se skrene desno, rano smo skretali desno, ali nema veze sledeci put ce biti mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6342 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 3037 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Imam snimak od 44 minuta kada smo krenuli za Štitkovo, odličan, a drugi od 15 min je malo dosadan, više je asfalt. Treba da ih sredim i okačim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Jun 29, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne,odlicno smo skrenli,da smo nize otisli bi na plazu i kamp,samo je trebalo skrenuti kod groblja levo,umesto desno ..i nasli bi ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja skinuo Google map i našao put za MEANDRE... mora da se ide asfaltom do Uvačkog jezera pa onim putem kuda sam ja izgubio Spaveta prošle godine na Kepijadi... ima lepog offroada ... sad cu da vidim da iscrtam... Eve ga ... može da se vidi na Google Earthu (mada ima jedan oblak kod jednog skretanja...) i ima neko domaćinstvo na kraju rute... E sad... treba odrediti datum :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Od ponedeljka neki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ja skinuo Google map i našao put za MEANDRE... mora da se ide asfaltom do Uvačkog jezera pa onim putem kuda sam ja izgubio Spaveta prošle godine na Kepijadi... ima lepog offroada ... sad cu da vidim da iscrtam... Eve ga ... može da se vidi na Google Earthu (mada ima jedan oblak kod jednog skretanja...) i ima neko domaćinstvo na kraju rute... E sad... treba odrediti datum :jee: Popsy kod oblaka treba da se skreno levo i samo pravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Gde je taj oblak, tu je vrh brda, ne moze tuda , nego ranije pa preko onog potoka i cobanica koje su postavljene. :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan ja skinuo Google map i našao put za MEANDRE... mora da se ide asfaltom do Uvačkog jezera pa onim putem kuda sam ja izgubio Spaveta prošle godine na Kepijadi... ima lepog offroada ... sad cu da vidim da iscrtam... Eve ga ... može da se vidi na Google Earthu (mada ima jedan oblak kod jednog skretanja...) i ima neko domaćinstvo na kraju rute... E sad... treba odrediti datum :jee: Коначно признање да сте се вас осморица изгубили, а не ја један! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...