Pedja knx 1 Napisano Jun 25, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo bas me zanima,a i vidim da niko nije stavio neki putopis na racun Turske?Pa se pitam,jel takva destinacija zanimljiva za obilazak motoro,pogotovo da se udje u aziju. Jel zna neko nesto o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 27, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Turska je ogromna zemlja i da obidjes sve zanimljivo trebalo bi ti par meseci . Pogledaj moj putopis Sirija i Jordan 2010. , dobar deo puta je kroz Tursku, pa tamo mozda nadjes nesto zanimljivo . Inace, osim sto ima malo glupa ogranicenja za motocikle i sto je gorivo preskupo, nemam ni jedne zamerke na tu zemlju. Eventualno mozda jos i to sto su neki putevi pravljeni kad da su samo umesali katran i neki kamen, pa se gume tu prilicno trose. Par predloga na brzinu, jer zurim na posao : - Cappadocia - Tuz Golu usput - planina Ararat - planina Nemrut - Pamuakkale - gomila puteva, planina, more, predivna priroda, za koju sam procunjas i nadjes po netu , sa Google Earth i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...