alex r6 193 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu prodate javi da ti posaljem adresu,da trgujemo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan KupiJo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 21, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Sa 120 na 40eur... :zbunjen: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan i to za par Jos decko hoce da mi plati AKS.. Morace tu neko pice da padne kad se krene u tom smeru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan i to za par Jos decko hoce da mi plati AKS.. Morace tu neko pice da padne kad se krene u tom smeru jesi video sliku guma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan da,sto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan da,sto? daj podeli snama kako izgleda set racera za 40e molim te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bio 120 nego 80 . Poceo sam da raciscavam podrum i prodajem sve sto mi ne treba . Svih ovih godina sam samo skupljao i cuvao a sada vise ne mogu da se okrenem u garazi . Ne treba i prodato . Covek se javio sinoc u 2 jes da me probudio ali sta ces . Bajkeri smo . Pratite moje teme bice jos dosta toga povoljno pa kome sta treba neka se javlja ali ne posle 120 uvece . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 21, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Aj uslikacu pa cu staviti svoje slike. ali sa slika se cine ok. slike imas na prvoj stranici Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Octobar 21, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Aj uslikacu pa cu staviti svoje slike. ali sa slika se cine ok. slike imas na prvoj stranici e nevideh od pocetka,za tu lovu dzabe,mozes i zapevati slobodno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghostrider80 0 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawsaki ZX7R Prijavi odgovor kao problematičan Jao,jao...sta se ovde radi!!Ja ovu prednju gumu nebi stavio na motor pa makar nemao nikakvu...bolje voziti na felni,a ja budala nove malte ne gume prodavao po 15 e!pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Druze prednjoj gumi nista ne fali to se samo guma na cosku poderala . Znaci nema mehanickih ostecenja . I da ima nebi bila na prodaju . Tako da nemoj da sudis napamet a sto se tice samo ti vozi na felni i srcno . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 22, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Prodavao sam i ja celo leto gume, po 20e. Eno ostale mi neke jos dole u garazi ali ne odgovaraju na moj motor. A kontam ako je rekao da je presao 2000 sa njima(normalne voznje) da su ok. Videcemo kad dodju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghostrider80 0 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawsaki ZX7R Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da se ljutite,to sto ti kazes da joj nista nefali je ozbiljno ostecenje i to prednje gume,gume kojom kocis i koja trpi veoma jak pritisak.Mada svako ima svoje misljenje i ja postujem ali imam i ja pravo na svoje zar ne?Da su one tako odlicne kao sto ih hvalis nebi ti spustio cenu sa 120 na 40e a pre svega ih nebi skinuo sa svog motora.P.S.samo bez ljutnje,sve na drugarskoj bazi govorim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 22, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druze kako si pogodio . Trebalo bi da dodjemo kod tebe da nam gledas u solji ili vec kako se to radi ???/ Prvo nije ozbiljno samo je zaderana , drugo nisam je skinuo sto ne valja nego sam imao nove Michelinke koje su za put a ne za trku . Pa teranje asfaltom do Grcke i nazad bi ih istopilo . Pricam iz primera jer je drug imao istu takvu koju je istopio mnogo brzo . Pa mi se nije isplatilo da trazim u inostranstvu gumu da menjam . Normalno nema ljutnje eto sve si pogodio i sada cu da podignem cenu na realnu za te guma . Cena 1000 evra . Pitate se zasto , pa zato sto sam ih ja vozio i nema takve nigde na svetu i cast je voziti se na takvim gumama koje sam ja vozio . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Octobar 23, 2011 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan HHAHAHAHA, aj sad ozbiljno.. Kad mi stignu u ponedeljak videcu o kakvom je ostecenju rec. Ova guma je soft sa strane, i takvo ostecenje moze lako da nastane. Ispod soft dela koji se trosi je tvrda guma i verujem da nece biti oko toga problema, sta vise da ce se poravnati vrlo brzo na fruskoj gori Ne da trpi opterecenje od kocenja nego i opterecenje i dizanja na prednji, spustanja sa zadnjeg, makar kod mene i kazem opet verujem da nece biti problema jer je ispod crvsta armirana guma. I dalje mislim da je ovo dobra trgovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...