Jump to content

Moto Zajednica

DUNLOP Spormax GP Racer

Recommended Posts

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Nije bio 120 nego 80 .

Poceo sam da raciscavam podrum i prodajem sve sto mi ne treba . Svih ovih godina sam samo skupljao i cuvao a sada vise ne mogu da se okrenem u garazi .

Ne treba i prodato . Covek se javio sinoc u 2 jes da me probudio ali sta ces . Bajkeri smo .

Pratite moje teme bice jos dosta toga povoljno pa kome sta treba neka se javlja ali ne posle 120 uvece :zvizduk: .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

Aj uslikacu pa cu staviti svoje slike. ali sa slika se cine ok. slike imas na prvoj stranici

e nevideh od pocetka,za tu lovu dzabe,mozes i zapevati slobodno

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Kawsaki ZX7R

Jao,jao...sta se ovde radi!!Ja ovu prednju gumu nebi stavio na motor pa makar nemao nikakvu...bolje voziti na felni,a ja budala nove malte ne gume prodavao po 15 e!pozzz :aha:

Druze prednjoj gumi nista ne fali to se samo guma na cosku poderala . Znaci nema mehanickih ostecenja . I da ima nebi bila na prodaju .

Tako da nemoj da sudis napamet a sto se tice samo ti vozi na felni i srcno .

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

Prodavao sam i ja celo leto gume, po 20e. Eno ostale mi neke jos dole u garazi ali ne odgovaraju na moj motor. A kontam ako je rekao da je presao 2000 sa njima(normalne voznje) da su ok. Videcemo kad dodju

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Kawsaki ZX7R

Nemojte da se ljutite,to sto ti kazes da joj nista nefali je ozbiljno ostecenje i to prednje gume,gume kojom kocis i koja trpi veoma jak pritisak.Mada svako ima svoje misljenje i ja postujem ali imam i ja pravo na svoje zar ne?Da su one tako odlicne kao sto ih hvalis nebi ti spustio cenu sa 120 na 40e a pre svega ih nebi skinuo sa svog motora.P.S.samo bez ljutnje,sve na drugarskoj bazi govorim!

Bravo druze kako si pogodio . Trebalo bi da dodjemo kod tebe da nam gledas u solji ili vec kako se to radi ???/

Prvo nije ozbiljno samo je zaderana , drugo nisam je skinuo sto ne valja nego sam imao nove Michelinke koje su za put a ne za trku . Pa teranje asfaltom do Grcke i nazad bi ih istopilo . Pricam iz primera jer je drug imao istu takvu koju je istopio mnogo brzo . Pa mi se nije isplatilo da trazim u inostranstvu gumu da menjam .

Normalno nema ljutnje eto sve si pogodio i sada cu da podignem cenu na realnu za te guma .

Cena 1000 evra .

Pitate se zasto , pa zato sto sam ih ja vozio i nema takve nigde na svetu i cast je voziti se na takvim gumama koje sam ja vozio :zdravo: .

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: Honda CBR 954

HHAHAHAHA, aj sad ozbiljno.. Kad mi stignu u ponedeljak videcu o kakvom je ostecenju rec. Ova guma je soft sa strane, i takvo ostecenje moze lako da nastane. Ispod soft dela koji se trosi je tvrda guma i verujem da nece biti oko toga problema, sta vise da ce se poravnati vrlo brzo na fruskoj gori :) Ne da trpi opterecenje od kocenja nego i opterecenje i dizanja na prednji, spustanja sa zadnjeg, makar kod mene i kazem opet verujem da nece biti problema jer je ispod crvsta armirana guma. I dalje mislim da je ovo dobra trgovina ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja