draza 548 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Dunlop spormax Gp racer . Vozena 2000 km i kao nova je . Ko poznaje dobro gume zna o cenu pricam . Dobio sam Par novih guma pa zato menjam ovu a i vise je za nekog R-a i dobro teranje Nego za putnog Fazer-a . Znaci sve je ok sa gumom samo mi je visak . 063 410 258 ili na pp ili ovde . Slike cu da okacim kasnije ili sutra . E da imam i prednju istu takvu pa ako neko hoce par moze dogovor . Pozdrav !!! Cena 80 Evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenizje zaboravio si da napises? ako je 185/55 i 120/70 17 racunaj da je prodata. Naravno par me zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije su 190 i 120 a godiste je 2010 . Evo slike zadnje prednja mi je ostala kod vulkanizera . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nista adresu imas, salji ))) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i prednje gume . Vidi se i slika sa malim ostecenjem koje je verovatno nastalo zakacinjanjem ivicnjaka ili neceg slicnog . Guma ne ispusta i ok je . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para ova prednja? Pozzz... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Naj radije bi u kompletu prodao . Cena kompleta 120 evra . Eto prednja neka bude 50 . Naravno prednost ima Kanarinac ( hoce ih u paru ) pa ako se do sutra nesto ne promeni idemo dalje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 27, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ako nije prodata ja cu uzeti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 27, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan jel to za zaluzane uzimas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelo i dalje . Izvinjavam se unapred jer sam izgubio broj a hteo bi da se javim onom ko me je zvao sa 011 ( cini mi se ) . Tako da ako vidis ovu poruku pusti na sms adresu ili me vec nazovi ili kako hoces da se dogovorimo . I molim one koji neznaju o kojoj gumi i modelu je rec da se ne javljaju zovu i ostalo . Napominjem da ova guma kao nova nije imala duboku saru kao ostale gume . Vise je slik i za stazu nego za voznju po putevima . Sto se cene novih tice mislim da ih trkaci nabavljaju u paru za oko 330 evra . U doo DUM-u u BG-u od 1-og februara cena ove zadnje je 25119.00 i prednje 17970.00 . Tako da ova guma koliko god da je istrosena a istrosena je da najgore kazem i do pola , vredi onoliko koliko trazim . Trkaci i ostali poznavaoci ove gume mogu da potvrde da guma drzi u krivini sve dok ima saru pa i posle dok se malte ne skroz ne istrosi . Gledajte slike pa posle zovite . Pozdrav !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan jel to za zaluzane uzimas uzeo sam nov set,270 ,a staza 9-tog u fullu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nov set GP-a ? Gde si to naso ?????? I da li si me ti zvao ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se ja javim poshto mi je bila poslata guma. Jeste da nema saru kao nova, ali bas sam juce gledao istu takvu koja je presla 1500km na gsxr 1000. To je nova guma, ova je potrosena siurno 50%,mozda i vise. Meni licno je to mnogo para za tu gumu, nekom ce mozda odgovarati. U sv sl srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Druze Alex R6 da li bi mogo da izmeris dubinu dtvoje sare molim te . Onda mozemo da komentarisemo koliko su istrosene . Ako ti nije tesko izmeri ih negde po sredini ili gde vec ali samo da se zna da za ovu gumu nije bitan gazni sloj po sredini . Ako vam je to bitno onda ste pogresili marku gume . Kupite neku za put . Ovo je vise guma za obaranje i vise se ceni levi i desni sloj nego gazni po sredini . Ako mozes izmeri pa postavi ovde dubinu sare . Hvala ti unapred pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nove a i moje dole . Ako se pojela vise od 50 % a siguran sam da nije poklanjam je prvom ko se javi !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Gume su extra za 120e. Na slikama se vidi da je prednja guma ko' nova sa strane sto je i najvaznije kod ove gume a ni zadnja nije nista losija Ako mozes postavi malo bolju sliku onog ostecenog dela na prednjoj gumi posto se ovako ne vidi dal je povrsinsko ostecenje ili je malo dublje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ostecenje je povrsinsko nije nista strasno iz nutra se ne poznaje nista . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan gume imas u cepinu kod osijeka za 270e a kod slovenca blizu ljubljane je 220 i svi kod njega uzimaju,cak i markos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan gume imas u cepinu kod osijeka za 270e a kod slovenca blizu ljubljane je 220 i svi kod njega uzimaju,cak i markos Napisi adrese prodavnice pa da i mi ostali uzimamo tamo preko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Eto dobro je da znaju oni koji vole ovake gume jer je kod nas ekstra skupo . Ja ih iskreno ne volim jer ne vozim toliko agresivno da bi dosle do izrazaja . Vise volim neke umerenije da duze traju . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje . Napokon su kreteni iz AKS-a nasli gume i stigle su kod mene . Sto se sare tice danas sam kod druga na gsxr 600 ( nov motor ) i stavio nove ovakve gume . Koliko se meni cini gume nisu potrosene ni 50 % . Znaci imaju dobru saru . Za komplet popust . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 8, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi nije valjda da niko ne voli ovu gumu . Za komplet ili posebno spustam cenu . Dogovor na pp . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 15, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi hitno mi je . Za par spustam cenu na 80 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze obe za 50 evra . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 20, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno . Stoje bez veze , motor nemam tako da je cena za obe 40 evra . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...