cezarpa 11298 Napisano Mart 12, 2022 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Taj je brzi.Ovaj moj Colossus je 48v/12A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 12, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da... jurimo 30... Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Mart 18, 2022 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Proba li ti taj ebike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 18, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos. Nikako da uhvatim vremena. A i lose vreme ovih dana. Za vikend se možda malo pozabavim tim..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki predlog za elektricni bicikl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 807 Napisano Mart 18, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Predator016 je napisao: Nisam jos. Nikako da uhvatim vremena. A i lose vreme ovih dana. Za vikend se možda malo pozabavim tim.. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Kakvo hvatanje lepog vremena? Sunce je na slici Sa motora ne silazim vec danima. Srecno da te sluzi nova masina za svrckanje Promenio Mart 18, 2022 član MarkoMoto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 18, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne hvatam ja lepo vreme, nego vreme uopšte.. A kad imam vremena da vozim, ubije se kiša..A ovaj mališa je za ženu inače, nisam ja bas u tom fazonu.. ali hvala ti svakako... sigurno ću ga i ja malo ganjati. U početku sigurno, dok ga iztestiram...Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2662 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovaj model ima pedale? Koliko brzo moze da ide i da li se registruje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 18, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima mesta za pedale, mogu da se namontiraju. Standardno je bez njih. Ne registruje se, zakon ih tretira kao bicikle. Ne treba dozvola ni kaciga, a juri celih 30-40 km/h. Ludilo Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Mart 18, 2022 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ti mali do 250w moraju da imaju pedale,da bi se svrstao u bicikl.Imaju blokadu na 25km/h,trenutno se ne registruju.Model sa 48v 250w bez blokade 33km/h Za Gox: Mountain bike 27,5'' - Električni skuteri i bicikli CSM2017 CSM2017.RS motora: 248W bez četkica, 36V8AH Litijumska baterija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Predator016 je napisao: Ne treba dozvola ni kaciga, a juri celih 30-40 km/h. A jel ide tom brzinom i uzbrdo, ili samo po ravnom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2662 Napisano Mart 18, 2022 Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Predator016 je napisao: Ima mesta za pedale, mogu da se namontiraju. Standardno je bez njih. Ne registruje se, zakon ih tretira kao bicikle. Ne treba dozvola ni kaciga, a juri celih 30-40 km/h. Ludilo Sent from my SM-A515F using Tapatalk Znaci moze da se "mota" kad iscezne baterija? Razmisljam cerku da iznenadim za odlican uspeh. Ali ako je mnogo brz, onda necu. Nema iskustva i saobracaju... Ima 12 god, ali je visoka. Zena je protiv, ali stitnici, kaciga, i za pocetak po kraju... Ovako po slikama cenim da je velicine keeway huricane ili sprint sport? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 18, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma, samo sam ga probao. Uzeo sam ga proslog vikenda, i od tada je u garazi, nisam stigao ni da ga pogledam. Mislim da nema šanse da ide uzbrdo toliko. Čak ima i limit do kog uspona uopšte i moze da ide. Negde oko 18-20%, čini mi se. Sve sam ovo negde pročitao,nisam testirao lično, tek cu sad za vikend da ga prepitam sta moze i koliko moze.. Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Mart 18, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS I moj prvi dedin Tomos je imao pedale, pa mi je bilo lakše da ga guram nego da motam pedale kad mi stane.. Nisam siguran da bi ovde bilo bolje. Tezak je oko 70kg, od toga 50kg su baterije, a pedale su reda velicine dečijeg tricikla.Više su za ukras i da bi se kategorisao kao bicikl.Sent from my SM-A515F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Mart 19, 2022 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse sa se to pedalira,samo guranje.Pedale su da zamazu zakon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 8, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oni kineski mali gadni loše izrade i cene oko 800 evra, Šta predlažete ,neki model ,kolko se kvare,ima li delova,kako šljakaju te baterije i kolko traju i kolko godina. .Neke moje potrebe su relativno male ,5-10 km na dan i to ne svaki dan. Promenio Februar 8, 2023 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Februar 9, 2023 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam dva modela i oba sam prodao. 1. Colossus 48v.Neudoban,amortizeri nisu losi.Brzina 33km,predje 25km.Mali tockici. 2.Milg 60v.Udobnije sedenje,bas losi amortizeri,gori od bicikla.Brzina 39km,predje 40km. Vozac ,ja 100kg i uvek pun gas. Sve to moze da prodje,za trckaranje po gradu,ali akumulatori su olovni.Crcice za dve do tri godine .Zapravo jedina mana su akumulatori,i mozda novi zakon o saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3314 Napisano Februar 9, 2023 Drug član, 2345 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan U Africi ima dobrih primera koji bi mogli svuda u svetu da se iskoriste. Sistem zamene baterija kao punjenje goriva na pumpi nije loša ideja. Praktično dobiješ motor za malu cifru a dopuna je zamena baterije. ecobodda - Africa’s First Electric Motorbike Taxi (BodaBoda) WWW.ECOBODAA.BIKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 9, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, cezarpa je napisao: Imao sam dva modela i oba sam prodao. 1. Colossus 48v.Neudoban,amortizeri nisu losi.Brzina 33km,predje 25km.Mali tockici. 2.Milg 60v.Udobnije sedenje,bas losi amortizeri,gori od bicikla.Brzina 39km,predje 40km. Vozac ,ja 100kg i uvek pun gas. Sve to moze da prodje,za trckaranje po gradu,ali akumulatori su olovni.Crcice za dve do tri godine .Zapravo jedina mana su akumulatori,i mozda novi zakon o saobracaju. To što si napisao su baš skuteri a ne bicikli kolko sam razumeo. Kolko para su ti akumulatori, jel to ko ovi naši za motore i što si prodao skutere Promenio Februar 9, 2023 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 9, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim pre 5 godina su bili 400 evra i ja mislim da je to realno a ovo sad 800 preskupo. Prvo sam ocenio da je to zbog skupe baterije ali ako su obični olovni to je nešto mnogo sa cenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Februar 9, 2023 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Ovaj drugi se zvao Milg,inace sve isto. Akumulatori su olovni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 9, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12.3.2022. at 16:49, Predator016 je napisao: Honda dobila mlađu sestru. Sent from my SM-A515F using Tapatalk ovo sam trenutno naašao za 700 evra ,izgleda isto kao tvoj ali je 48v 250w sa pedalama,kako se pokazao mehanički i električno i uopštre za vožnju KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Promenio Februar 9, 2023 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Februar 9, 2023 Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan To je Milg,moj je bio crn. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 9, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: To je Milg,moj je bio crn. ja oću taj da kupim ali mi je nešto skup ali ako se uverim u kolki tolki kvalitet uzimam.Tako da opet pitam jel si ga prodao zbog raspada sistema ili nečeg drugog. Ako ima neko da ponudi nešto nek javlja. na 0641352299 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11298 Napisano Februar 9, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2289 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja znam ,doslo mi da prodam .Imao sam neke troskove,pa su mi trebale pare.Najvise sam se plasio troskova kad crknu akumulatori.Ili zadnju gumu da probusim.Zajeban je pristup tocku i demontazi. Godinu dana voznje 1000km predjeno,jos uvek solidne perfomance.Prednja vila ocaj,udara u granicnike,neravninamaGume solidne malo jace,nisam buusio.Relativno tezak,ali i udoban.Ja 185 cm,100kg,vuce dobro. Recimo leto vozio sam do susednog sela i nazad malo preko 20km ukupno,pipnem kontroler ispod sica on jace mlak. Promenio Februar 9, 2023 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...