tockic 14 Napisano Jun 28, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih shteo nesto poput cafe racers nekog resio sam da pozadi samo se tocak vidi al sediste nemam pojma od cega gledao sam od honde Cg 125 u prepravke velike od yamahe ybr isto....i dalje mi ostaje neko pitanje u glavi od cega da budzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Jun 28, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj ovaj oglas, rep sa sedistima od honde cbr 125 50eura, mozda ce ti odgovarati... http://www.mojauto.rs/polovni-motori/729152_Honda_cbr-125-r_2004_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 28, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti malo pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 28, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 28, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockic 14 Napisano Jun 29, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan igore to je sve za jednu osobu video sam da stavim d cagive raptor ona ima extra rep al moto bi da secem ram pa da nadogradjujem a opet hteo bi jednog dana da ga vratim u normalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Igor 26 Napisano Jun 29, 2011 MZ Rider, 105 postova Lokacija: Beocin Motocikl: mz ts 251\1 Prijavi odgovor kao problematičan samo sam hteo da pomognem... u sustini ti sam najbolje znas kako bi da ti izgleda. i uvek ce se naci neko ko ce ti nesto kenjati sto to tako,sto ne ovako... Zato smisli i uradi kako mislis da treba i kako se tebi tebi svidja i onda na oranje drumovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sve vec bilo po forumu: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Extraaaa...svi do jednog!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 29, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A sada ,za Pikasa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockic 14 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan zverinjak dosta si mi pomogao u razmisljanju moram da priznam hvala za ovo! al nasao sam resenje secicu postojece sediste tj suzicu ga za suvozaca da bude manje skidam blatobrane i mali migavci sa strane i stop neki kineski sa diodama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 1, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je sto imas volje da se bavis prekrajanjem svog mz-a ali to se radi van sezone sada sakupljaj i razradjuj ideje i vozi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 1, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tockic@ Ako sam imalo uspeo da ti pomognem, bicu veoma zadovoljan i srecan. Podrzavam svaki projekat koji ima neku viziju ili koncept.Ipak, premeri i proceni vise puta sve parametre pre no sto krenes da narusavas original. Ja praktikujem tzc. "braim storming" ili ti sazoves ljude kojima verujes i koji poseduju neka tehnicka znanja i izneses svoje zelje i tako krenete u razmatranje .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockic 14 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan zverinjak@ ja rusim original al uvek ostavljam metsa da se vratim u prvobitno stanje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 2, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Cekam prve korake (jednina posto vecina kuka da ga ne prepravljas). Ako ima jos neko slicnog misljenja kao ja, neka se pridruzi, pisacu u mnozini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Jul 2, 2011 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ma seci prepravljaj radi sta ti volja i kako ti volja ako ces se ti bolje osecati ako tako bude izgledao sto da ne ja sam sa mojim seckom napravio 200 km bezuci od kise danas umesto 80 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 3, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno govoreci meni se mz svidja ovakav kakav je. To je mz, nije harli, nije coper,nije r, nego Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jul 3, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ^AMIN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima veze sto je MZ ?? Moze od MZ da se uradi svasta i da to izgleda sasvim lepo...ima fotki p NET-u kol'ko 'oces!! Radi brale, kako ti je volja-ako ti je merak da ga prepravljas samo napred!! P.S.I mani ovo: "prepravljam ga ali ostavljam da uvek mogu da ga vratim u origina"!!...od ta posla nema nista nit' ces da uradis prepravku kako treba nit' ces ga (ikada) vratiti u original stanje-radi bre prepravku kako je tebi milo i to bez ustrucavanja!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jul 4, 2011 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo svesni da u danasnje vreme postoji kradja ideja,prepravljanje necijeg teksta , tumacenje necije izjave onako kako to nekome u datom trenutku odgovara,zadiranje u tudju privatnost,kradja autorskih prava itd,itd. Mz je necija tvorevina , netreba je prisvajati i izoblicavati. Iz tog razloga se trudim da sto je moguce duze ostane u originalnom stanju.Ne razumem zasto bi ga prekrajao a kasnije nemas ni sajlu da kupis za njega jer nije original.Uostalom original je jedan sve ostalo su falsifikati a svi znamo koliko falsifikati vrede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 4, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...kako god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockic 14 Napisano Jul 4, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan pa ljudi ja bih naj radje da kupim nekogmoto guzzia ali jbg tako da prepljavljam ovo ali mocice da se vrati u normal veruj mi picaso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan offtopic: kog guzzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockic 14 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd/vracar Motocikl: suzuki gsx 550 Prijavi odgovor kao problematičan griso 8V SE jedan od najboljih izmedju naked i cafe racers Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...